#2047 – A Winter Weekend in London (Part II: The Long Way Home)


Posts in the A Winter Weekend in London mini series:
1. Introduction
2. Part I: London
3. Part II: The Long Way Home

With the departure of my new flight being scheduled at 11:45 AM, I planned to check out at around 8. But before that of course I planned to have the complimentary breakfast that was already included in my reservation. The breakfast was amazing, btw! πŸ™‚

The amazing hotel breakfast

Anyway, it was snowing quite hard when I was checking out. The problem was, it turned out to still be quite early on a Sunday that there was still no overground train running from the station near my hotel. So it appeared that I had no other option than to soldier through the snow and walked to the nearest Piccadilly line Tube station from where I could catch a tube to Heathrow.

Soldiering through snow in London

While at least it was snowing (and not raining) hence “soldiering through it” was still doable, it was still not the most pleasant experience ever! Haha πŸ˜† I arrived at the Tube station like a mess with my coat and body covered in snow, lol πŸ˜† . Long story short, I caught the first metro to Terminal 4 of Heathrow and about 45 minutes later I arrived at the airport.

I checked-in and then cleared the security check via the priority lane thanks to my SkyTeam Elite Plus status πŸ˜› . And then, obviously I went to the awesome SkyTeam Lounge at the airport. I settled myself onto one of the seats and treated myself with some sweets and drinks. I felt like I deserved it after the rough morning I had with the snow, haha πŸ˜› .

The awesome drinks section at the SkyTeam Lounge at Heathrow

Upon checking-in at the lounge, the receptionist asked me if I would like to sign up for the complimentary 15 minutes facial spa treatment by Clarins. Oh wow, this was so awesome and was similar to the same lounge treatment I experienced at the Air France lounge at John F. Kennedy Airport in New York! Obviously I said yes! Haha πŸ˜› The spa treatment was very nice and relaxing; and at the end of it the beautician also gave me a small package of Clarins moisturizer as a gift! :mrgreen:

Facial spa treatment at the SkyTeam Lounge at Heathrow

By checking my Flightradar24 app, I knew my flight would be delayed. It was not surprising given the weather. Even at Heathrow it was snowing quite bad at times. And indeed at around 11:30 AM, it was announced that my flight had been delayed to 1:20 PM. And so I just enjoyed my time at the lounge and, in the meantime, had some lunch as well.

It was snowing badly at Heathrow too

However I kept seeing no sign of a KLM bird departing from Schiphol to Heathrow via my app. On the other hand, it was 1:30 PM already and the departure monitor still indicated the 1:20 PM departure. I then asked the reception and at the time she just got the information from KLM that my flight had been cancelled! 😱She informed me to go back to the KLM ticketing counter in front of the check-in area from where the KLM people would be able to assist me.

It was quite a long hassle to go from the airside to the ticketing counter at the landside of Heathrow, btw, as this was a British airport so I would need to clear immigration as well! And when I was there, long lines had been formed in front of the counter, including the SkyPriority lane! There was nothing I could do at this point than to just wait patiently and see.

Long queues of cancelled passengers at Heathrow

While I was waiting, some officers distributed the compensation guideline from KLM. They also informed us that all flights to Amsterdam had been cancelled today and there was high uncertainty on how things would go the next day. They assured us that KLM was working on rebooking us to the next available flights; but this would take some time because the bad weather problem was at Schiphol, KLM’s base; meaning KLM was facing a huge chaos at the moment.

Cancelled flight

While waiting, I started to look for room availability at the hotels nearby Heathrow. Thankfully I still found some with reasonable last-minute price; which assured me a little bit. I was standing in the line, which only barely moving, for more than an hour.

Until up to a point, the ticketing lady asked if any of us were passengers with Amsterdam as our final destination. Probably around 50 people raised their hands, including myself. She informed us that if we were still to fly, it appeared that we would not be able to fly until Tuesday because Monday’s weather forecast was even worse than today’s (Today was a Sunday). As an alternative, KLM had hired a bus to get to Schiphol with very soon departure. While this was certainly not pleasant, at least we would be able to arrive in Amsterdam on Monday early morning. The bus was totally optional and if we did not want it, KLM would still rebook us to the next available flight to Amsterdam.

The approximated route with the bus if we were up for it.

I decided to take the bus because at this point, I still was not given my new flight confirmation. Beside, this would actually mean the fulfillment of a long forgotten bucket list item of mine, that was to travel with all means of public transportation between the Netherlands and London. Bus was the only one missing (the others were: flights, trains, and ferry services); and perhaps this was the “answer” to this item, haha. Upon signing in, KLM also gave us each aΒ Β£4.50 voucher for us to spend on food and drink for the bus trip.

When all flights to Amsterdam from London get cancelled due to heavy snow at Schiphol and KLM (the airline) arranges a bus service between the two as the best possible solution due to tomorrow's forecast that isn't any better. Funnily I don't think it is that bad because this actually means the fulfillment of a long forgotten bucket list item of mine that is to travel between the Netherlands and London with all possible means of public transport. Bus was the only one missing as I have (obviously) taken many flights, the Eurostar trains, and the ferry boat services! Lol #Zilkos2017WeekendTrip #travelexperience #selfie #Heathrow #HeathrowSelfie #London #England #travelling #travelwoes #winter #winterproblems #snowproblems #UK #πŸ‡¬πŸ‡§ #✈️ #experience #bucketlist #thisislife #KL1010 #LHRAMS #KLM #frequentflyer #instaselfie #selfienation #thisiswhyitravel #instawinter #wintergram #HeathrowTerminal4 #instaHeathrow

A post shared by Aurelius Zilko (@azilko) on

Long story short, the bus arrived at the bus stop in front of the terminal. I settled onto one of the seats and thankfully the bus was not full and the seat next to me was empty, haha. I was hoping for the bus to have wifi but unfortunately it did not πŸ˜› . After all passengers boarded, we began our land trip to the Netherlands. Yeah, somehow we were all thinking of a comfortable 1 hour flight from London to Amsterdam this morning and we all ended up taking a bus on this route. What an adventure this day had been!

Taking the bus KLM arranged as an alternative to get to Schiphol via land.

During the trip, I got a notification from KLM that I had been rebooked to the first available flight, that would be flight KL1002 with departure time at 08:40 on: Tuesday morning! Haha. Well, I was quite glad that I took this bus option at the time.

Also, the attendee found out that the Channel Tunnel was closed due to the weather. This unfortunately meant we would need to take the slow way to cross the Channel Strate: by the ferry boat. About three hours after departure, we arrived at the Port of Dover where the ferry would depart from. Originally, we planned to take the 19:55 service to Calais in France because (1) it was the earliest scheduled one and (2) it was the shorter ferry route to France from Dover (You know, a ferry boat moves slowly so minimizing the time on the boat would be crucial to minimize the total travel time). However, the ferry would be delayed until 21:30 and so the attendee decided to take the 20:00 to Dunkerque in France. It would be a slightly longer ferry route but this was the fastest possible option that evening. As a side note, it was quite cool though that the security and immigration check were done even without us, the passengers, needing to leave the bus!

Port of Dover in England.

Long story short, we boarded the ferry boat just before 20:00. The total ferrying time would be around two hours so obviously they would not “trap” us inside the bus during the whole time. They let us out to the passengers area in the ferry. With only nine decks, the ferry was much smaller than my “usual” twelve decks Hoek van Holland – Harwich ferry. I went to the restaurant and had a chicken schnitzel (which mushroom sauce tasted weird IMO) as a dinner.

The total journey was two hours. Being a smaller ship, its “sway” was also more promiment than the Hoek van Holland – Harwich ferry I took before. To prevent myself from catching a sea sickness because of this, I decided to walk around the two passengers deck during the entire time, haha. There was one shop, two restaurants, a bar/cafe, an arcade game area, and several lounges on board the ship.

On board the Dover – Dunkerque ferry boat

At around 23:00 local time, we were docking at Dunkerque in France. We went back to our bus and after the door opened, we continued our trip to Schiphol via Belgium. The journey took a little bit longer than expected because the driver needed to be careful with the slippery road due to the snow.Β  I was already super tired at this time and so I slept pretty much all the way to Schiphol!

About 20 minutes before arriving, the attendee woke us up notifying that we almost arrived at the destination. He wished us well and reminded us not to forget anything on the bus because he, the driver, and the bus would immediately return to the UK after dropping us off at Schiphol! :O That was insane indeed! And so we gave him a round of applause for all the trouble of taking us safely to the Netherlands!

It felt so good to finally arrive at Schiphol!

We arrived at Schiphol at around 3 AM on Monday morning. There I also saw a lot of stranded passengers staying overnight at the troubled airport. As there was no convenient public transport option at this ungodly hour, I decided to take a cab to go straight home. This was, btw, my first time ever taking a cab from Schiphol! Haha πŸ˜† .

And finally after about 30 minutes more of taxi trip which cost €60 (which, in the end, KLM was willing to reimburse as a customer service gesture 😍), I arrived at home!


Posting-posting dalam mini seri A Winter Weekend in London:
1. Introduction
2. Part I: London
3. Part II: The Long Way Home

Dengan keberangkatan penerbangan baruku yang jam 11:45 pagi, aku berencana untuk check out sekitar jam 8. Tetapi tentu saja sebelumnya aku sarapan dulu dong karena sarapan sudah termasuk di dalam reservasi kamarku. Sarapannya sendiri enak banget, btw! πŸ™‚

Sarapan yang asyik banget di hotel

Di luar sedang bersalju ketika aku check out. Masalahnya, karena ternyata masih kepagian di suatu hari Minggu maka belum ada kereta yang dijadwalkan berangkat dari stasiun di dekat hotelku. Jadilah nampaknya aku tidak ada pilihan lain selain berjalan kaki menembus salju menuju stasiun tube jalur Piccadilly terdekat dari mana aku bisa naik tube menuju Heathrow.

Berjalan menembus salju di London

Walaupun setidaknya ini hanya lah salju (dan bukannya hujan) sehingga “berjalan menembusnya” masih adalah pilihan yang bisa dilakukan, tetap aja ini bukan lah hal yang mengasyikkan! Haha πŸ˜† . Aku tiba di stasiunnya dengan kacau banget deh dimana mantel dan tubuhku terlumuri salju semua, haha πŸ˜† . Singkat cerita, akhirnya aku menaiki tube dan tiba di Terminal 4 Bandara Heathrow sekitar 45 menit kemudian.

AkuΒ check-inΒ dan kemudian melalui pemeriksaan sekuriti melalui jalur prioritas berkat status SkyTeam Elite Plusku πŸ˜› . Dan kemudian, jelas aku masuk ke Lounge SkyTeam yang kece banget di bandara ini. Aku duduk di salah satu kursinya dan menraktir diriku sendiri dengan kue-kue dan minuman yang enak-enak deh. Ya habis rasanya aku berhak dihadiahi gitu kan setelah pagi keras dengan salju yang baru saja aku hadapi, haha πŸ˜› .

Bagian minumannya Lounge SkyTeam yang kece banget di Heathrow

Nah, ketika check-in di lounge-nya, resepsionisnya bertanya apakah aku mau didaftarkan untuk komplimen facial spa treatment selama 15 menit dari Clarins. Oh wow, asyik banget nih ya dan sama seperti fasilitas di lounge yang aku dapatkan di Lounge Air France di Bandara John F. Kennedy di New York! Jelas aja lah ya aku mau! Huahaha πŸ˜› . Spa treatment-nya asyik banget lho dan memang relaxing banget lah; dan setelahnya beautician-nya juga memberiku satu botol kecil moisturizer-nya Clarins sebagai hadiah! :mrgreen:

Facial spa treatment di Lounge SkyTeam di Heathrow

Melalui app Flightradar24-ku, aku tahu bahwa penerbanganku akan terlambat. Nggak mengherankan sih karena cuacanya. Bahkan di Heathrow-pun juga bersalju lumayan parah lho. Dan memang, sekitar jam 11:30 pagi diumumkan bahwa penerbanganku telah ditunda hingga jam 1:20 siang. Dan jadilah aku bersantai saja di lounge-nya, sekalian makan siang juga.

Di Heathrow juga bersalju lumayan deras

Namun, tetap aja aku tidak melihat tanda-tanda adanya pesawat KLM yang berangkat dari Schiphol ke Heathrow di app-ku. Di sisi lain, jam sudah menunjukkan pukul 1:30 sementara monitornya masih menunjukkan jadwal jam 1:20 siang itu. Jadilah aku bertanya ke resepsionisnya yang mana ketika itu baru saja diberi-tahu bahwa penerbangan KLMku resmi dibatalkan! 😱 Ia memberi-tahuku untuk kembali ke konter tiketnya KLM di area check in dari mana petugasnya KLM akan bisa membantuku.

Agak repot lho untuk kembali dari airside ke konter penjualan tiketnya di landside-nya Heathrow karena ini adalah bandara Inggris yang mana artinya aku harus melewati pemeriksaan imigrasi pula! Dan ketika aku di sana, antrian panjang telah terbentuk di depan konternya, termasuk jalur SkyPrority! Ya sudah, tak ada yang lebih yang bisa kulakukan pada waktu ini kecuali menunggu dengan sabar dan pasrah.

Antrian panjang penumpang yang penerbangannya terbatalkan di Heathrow.

Sembari menunggu, beberapa petugas membagikan petunjuk kompensasi dari KLM. Mereka juga menginformasikan bahwa semua penerbangan tujuan Amsterdam telah dibatalkan hari ini dan ketidak-pastiannya yang amat tinggi untuk keesokan harinya. Mereka meyakinkan kami bahwa KLM sedang berupaya memindahkan kami ke penerbangan pertama yang tersedia; tetapi ini akan memakan waktu karena yang terkena masalah cuaca parah adalah Bandara Schiphol, bandara pusat aktivitasnya KLM. Artinya KLM sendiri sedang menghadapi situasiΒ chaos yang amat besar saat ini.

Penerbanganku dibatalkan.

Sembari menunggu, sekalian aku mencari kamar hotel di dekat Heathrow. Untungnya, aku masih menemukan beberapa dengan harga last minute yang masih masuk akal; yang mana sedikit menenangkanku. Aku menunggu di antriannya, yang nyaris tak bergerak sama sekali, selama lebih dari satu jam.

Hingga di satu waktu, petugas tiketnya bertanya siapa saja kah penumpang dengan tujuan akhir Amsterdam. Mungkin sekitar 50 penumpang mengacungkan jari, termasuk aku. Ia memberi-tahu kami bahwa jika kami masih mau naik pesawat, kemungkinan kami baru bisa berangkat di hari Selasa karena ramalan cuaca hari Seninnya bahkan lebih buruk daripada hari ini (Minggu). Sebagai alternatif, KLM telah menyiapkan sebuah bus untuk mengantarkan kami ke Schiphol yang akan segera diberangkatkan. Jelas ini tidak akan menjadi perjalanan yang nyaman , tetapi setidaknya kami akan dipastikan tiba di Amsterdam di hari Senin subuh. Pilihan bus ini tidak lah wajib sama sekali btw dan jika kami tidak menghendakinya, KLM masih akan tetap memindahkan kami ke penerbangan pertama ke Amsterdam yang memungkinkan.

Perkiraan rutenya apabila kami memilih perjalanan dengan bus.

Aku memutuskan untuk mengambil alternatif dengan bus ini karena juga waktu itu aku belum mendapatkan kepastian konfirmasi penerbangan penggantiku. Di samping itu, ini juga berarti terpenuhinya satu item di bucket list-ku yang sebenarnya sudah terlupakan dan tersisihkan, yaitu untuk bepergian dengan semua moda transportasi umum di antara Belanda dan London. Hanya bus lah satu-satunya yang tersisa (lainnya adalah: pesawat, kereta api, dan kapal feri); jadi ini terasa seperti “jawaban” alam semesta akan item ini, haha. Ketika mendaftarkan-diri di busnya, KLM juga memberikan voucher senilai Β£4,50 untuk membeli bekal untuk perjalanan panjang dengan bus ini.

When all flights to Amsterdam from London get cancelled due to heavy snow at Schiphol and KLM (the airline) arranges a bus service between the two as the best possible solution due to tomorrow's forecast that isn't any better. Funnily I don't think it is that bad because this actually means the fulfillment of a long forgotten bucket list item of mine that is to travel between the Netherlands and London with all possible means of public transport. Bus was the only one missing as I have (obviously) taken many flights, the Eurostar trains, and the ferry boat services! Lol #Zilkos2017WeekendTrip #travelexperience #selfie #Heathrow #HeathrowSelfie #London #England #travelling #travelwoes #winter #winterproblems #snowproblems #UK #πŸ‡¬πŸ‡§ #✈️ #experience #bucketlist #thisislife #KL1010 #LHRAMS #KLM #frequentflyer #instaselfie #selfienation #thisiswhyitravel #instawinter #wintergram #HeathrowTerminal4 #instaHeathrow

A post shared by Aurelius Zilko (@azilko) on

Singkat cerita, bus kami tiba di depan terminal. Setelah naik, aku duduk di salah satu kursinya dan untungnya busnya tidak penuh sehingga kursi di sebelahku kosong, haha. Aku berharap busnya dilengkapi dengan wifi tetapi sayangnya harapanku tidak dikabulkan πŸ˜› . Setelah semua penumpang naik, perjalanan darat kami ke Belanda dimulai. Iya, entah bagaimana kami memulai hari ini dengan berpikir akan naik penerbangan nyaman selama satu jam dari London ke Amsterdam dan kenyataannya kami sekarang berada di atas bus di rute yang sama. Sungguh sebuah hari yang penuh petualangan ya!

Menaiki bus yang sudah disediakan KLM sebagai alternatif untuk menuju Schiphol melalui jalur darat.

Di perjalanan ini, aku mendapatkan notifikasi dari KLM bahwa aku sudah digantikan tiket di penerbangan pertama yang tersedia, yaitu di penerbangan KL1002 dengan keberangkatan jam 08:40 di: hari Selasa pagi! Haha. Ya, waktu itu sih aku cukup lega aku memilih alternatif dengan bus ini.

Juga, petugas pengantar kami mendapatkan informasi bahwa Terowongan Channel ditutup karena cuaca buruk. Sayangnya, ini berarti kami harus menyeberangi Selat Channel dengan cara yang pelan: yaitu dengan menumpang kapal feri. Jadilah tiga jam setelah keberangkatan, kami tiba di Pelabuhan Dover darimana kapal ferinya akan berangkat. Awalnya, kami berencana naik kapal feri jam 19:55 dengan tujuan Calais di Prancis karena (1) ini adalah jadwal paling awal dan (2) rute ini adalah rute yang lebih pendek ke Prancis (Karena kecepatan kapal feri yang rendah, artinya meminimalisasi waktu di kapal feri juga berarti minimalisasi total waktu perjalanan). Namun, kapal ferinya ternyata terlambat malam itu dan baru akan diberangkatkan jam 21:30. Jadilah petugas pengantar kami memutuskan untuk naik kapal jam 20:00 dengan tujuan Dunkerque di Prancis. Rute feri ini sedikit lebih jauh tetapi ini adalah pilihan tercepat malam itu. Btw untuk catatan sampingan nih, keren lho pemeriksaan sekuriti dan imigrasinya dilakukan tanpa kami, para penumpang, harus turun dari bus!

Pelabuhan Dover di Inggris.

Singkat cerita, kami menaiki kapalnya tepat sebelum jam 20:00. Total perjalanan dengan kapal ferinya adalah dua jam sehingga tentu saja kami tidak akan “dikurung” di dalam bus di perjalanan ini. Kami “dilepas” ke area penumpang di kapalnya. Dengan hanya sembilan dek, kapal ini jauh lebih kecil daripada kapal feri “biasa”-ku dari Hoek van Holland – Harwich yang memiliki dua belas dek. Aku pergi ke restorannya dan memesan schnitzel ayam (yang mana saus jamurnya terasa aneh banget menurutku) untuk makan malam.

Total perjalanannya adalah sekitar dua jam. Karena kaparnya lebih kecil, “goyangan”-nya juga lebih terasa daripada kapal feri Hoek van Holland – Harwich yang kunaiki sebelumnya. Untuk mencegah diriku mabuk laut, aku memutuskan untuk jalan-jalan aja mengelilingi dua dek area penumpang di dalam kapalnya, haha. Ada sebuah toko, dua restoran, sebuah bar/kafe, area game, dan beberapa lounge di kapal ini.

Di dalam kapal feri Dover – Dunkerque

Sekitar jam 23:00 waktu setempat, kami merapat di Dunkerque di Prancis. Kami kembali ke bus dan setelah pintu kapal dibuka, kami melanjutkan perjalanan ke Schiphol dengan melintasi Belgia. Perjalanannya sedikit lebih lama dari perkiraan karena sopirnya harus berhati-hati dengan jalanan yang licin akibat salju. Aku sendiri sangat lelah sehingga aku tertidur di sepanjang perjalanan ke Schiphol!

Sekitar 20 menit sebelum mendarat, pengantarnya membangunkan kami dan memberi-tahu bahwa kami sudah nyaris tiba di tujuan. Ia mengucapkan salam kepada kami dan mengingatkan kami untuk tidak melupakan apa pun di dalam busnya karena ia, sopirnya, dan busnya akan langsung kembali ke Inggris begitu menurunkan kami di Schiphol! :O Gila ya! Dan jadilah kami memberikan tepuk tangan kepada mereka karena telah bercapek-capek mengantarkan kami ke Belanda.

Rasanya senang sekali akhirnya tiba di Schiphol!

Kami tiba di Schiphol sekitar jam 3 subuh di hari Senin. Aku lihat ada banyak penumpang terlantar yang harus menginap semalam di bandara yang lalu-lintasnya terganggu dan kacau balau ini. Karena tidak ada transportasi umum yang jadwalnya enak di jam-jam kayak begini, aku memutuskan untuk naik taksi untuk langsung pulang ke rumah. Ini, btw, adalah pertama kalinya aku naik taksi dari Schiphol lho! Haha πŸ˜› .

Dan akhirnya setelah perjalanan dengan taksi selama 30an menit yang menghabiskan biaya €60 (hampir Rp 1 juta πŸ˜…; yang mana ditanggung KLM sebagai customer service gesture 😍), aku akhirnya tiba di rumah juga!


#2044 – 2017 Year End Trip (Introduction)


Posts in the 2017 Year End Trip series:
1. Introduction
2. Part I: Getting to California
3. Part II: A Tourist in San Francisco
4. Part III: Alcatraz and Yosemite
5. Part IV:Β The City of San Francisco
6. Part V: The City of Los Angeles
7. Part VI: Hollywood and Griffith
8. Part VII: More of LA
9. Part VIII: Back to Europe in Business Class

So California was the destination of my year end 2017 trip, a trip which ended last week when I was flying a KLM’s Boeing 747-400 in World Business Class from Los Angeles International Airport (LAX) to Amsterdam Schiphol (AMS). On a side note, I found it really cool though that I started my flying year of 2018 on an intercontinental TransAtlantic flight with a Boeing 747 in business class! Haha πŸ˜› .

The mandatory World Business Class selfie on board a KLM’s Boeing 747

Anyway, how was California? Well, in one word, it was great!!

I visited two big cities on this trip: San Francisco and Los Angeles, and also managed a one-day tour from San Francisco to the Yosemite National Park. If I had to choose between San Francisco and Los Angeles as to which one I liked more, without a doubt I would choose San Francisco, haha. Anyway, I found both cities to be very different from the two other American cities I have visited: Boston and New York; an unsurprising impression I guess given that they were at the opposite sides of the United States, lol.

A tourist in San Francisco.

One small factor which made me happy about this trip was that euro was a little bit stronger (by around 5%) in opposition to US dollar this time around than it was two years ago when I visited the two East Coast cities! Lol πŸ˜† .

Speaking of Los Angeles, a few weeks before this trip, I contacted Arman and Christa (who has just moved to LA) to possibly arrange a meetup. And thankfully we were able to find a time when we would all be free; and so we did organize a meet-up on the New Year’s Day in Hollywood! And it was not just the three of us, as Arman came with Esther, Andrew, and Emma; and Christa came with R! πŸ˜€

A bloggers meetup in Hollywood!!

So yeah, overall it has been such a fun trip!! πŸ™‚ I got what I wanted out of this trip, that was a relaxing two-week holiday. And certainly the Californian climate played a really big role in that (especially Los Angeles’). I felt like I cleared my mind and now I am ready to get back to work (Well, after fully recovering from the terrible jetlag, of course. And it is quite bad because the time difference between Amsterdam and California is nine hours! Lol πŸ˜† ).

Anyway, here are a few more teasers from this trip!


Posting-posting dalam seri 2017 Year End Trip:
1. Introduction
2. Part I: Getting to California
3. Part II: A Tourist in San Francisco
4. Part III: Alcatraz and Yosemite
5. Part IV:Β The City of San Francisco
6. Part V: The City of Los Angeles
7. Part VI: Hollywood and Griffith
8. Part VII: More of LA
9. Part VIII: Back to Europe in Business Class

Jadi California adalahΒ tujuan dari perjalanan akhir tahun 2017ku, sebuah perjalanan yang berakhir minggu lalu ketika aku terbang dengan pesawat Boeing 747-400nya KLM di Kelas Bisnis Dunia dari Bandara Internasional Los Angeles (LAX) ke Bandara Amsterdam Schiphol (AMS). Sekedar catatan kecil nih, rasanya seru juga kegiatan terbangku di tahun 2018 dibuka dengan penerbangan antar benua trans-Atlantik dengan sebuah Boeing 747 di kelas bisnis! Haha πŸ˜› .

Selfie wajib ketika terbang dengan kelas bisnis di pesawat Boeing 747nya KLM

Anyway, gimana nih California? Dalam satu kata, asyik!!

Aku mengunjungi dua kota besar di perjalanan ini: San Francisco dan Los Angeles, dan juga masih sempat memasukkan sebuah tur sehari ke Taman Nasional Yosemite dari San Francisco. Nah, jika aku disuruh memilih mana yang lebih aku sukai di antara San Francisco dan Los Angeles, jelas aku memilih San Francisco dah, haha. Anyway, berdasarkan pengalamanku dua kota ini juga beda banget dari dua kota Amerika lain yang pernah aku kunjungi: Boston dan New York; ya nggak mengherankan juga sih ya secara mereka kan berada di ujung yang berbeda dari Amerika Serikat, haha.

Turis di San Francisco.

Eh, satu faktor kecil lain yang membuatku senang di perjalanan ini adalah euro sedikit lebih kuat (sekitar 5%-an) dibandingkan dollar Amerika loh kali ini dibandingkan dua tahun lalu ketika aku mengunjungi kota di Pantai Timur Amerika itu! Lumayan lah ya, huahaha πŸ˜† .

Ngomongin Los Angeles, beberapa minggu sebelum aku berangkat, aku mengontak ArmanΒ danΒ Christa (yang baru saja pindah ke LA) untuk kemungkinan buat kopdar gitu. Untungnya kami bisa menemukan jadwal yang pas; dan jadilah kami beneran kopdar di hari Tahun Baru di Hollywood! Dan nggak cuma bertiga aja loh, Arman datang bersama Esther, Andrew, dan Emma; dan Christa datang bersama R! πŸ˜€

Kopdaran di Hollywood!!

Jadi ya memang secara keseluruhan perjalanan ini asyik banget dah!! πŸ™‚ Aku mendapatkan apa yang aku mau dari perjalanan ini, yaitu liburan dua minggu yang santai. Dan ini kebetulan juga didukung banget dengan iklimnya California (terutama Los Angeles). Aku merasa pikiranku segar sekarang dan aku siap untuk kembali ke kantor (Eh, tentu setelah pulih dari jetlag yang parah banget ini sih. Dan lumayan parah loh jetlag-nya soalnya perbedaan waktu antara Amsterdam dan California adalah sembilan jam! Haha πŸ˜† ).

Anyway, di atas aku unggah beberapa foto sebagai teasers dari perjalanan ini!

#2043 – A Winter Weekend in London (Part I: London)


Before the story becomes too old, here is the story of my weekend trip to London which took place last month in December. Posts in the A Winter Weekend in London mini series:
1. Introduction
2. Part I: London
3. Part II: The Long Way Home

KLM KL 983 (Amsterdam – London-City)

Flight: KLM KL 983 operated by CityJet
Equipment: Avro RJ 85 reg EI-RJW
ATD: 09:04 CET (Runway 36L of AMS)
ATA: 08:48 GMT (Runway 27 of LCY)

Learning from my latest experience in London, I decided that I would want to fly to London City Airport (LCY) this time around. Beside, I felt like I had an unfinished business with LCY because the last time my flight did not land at runway 09, haha πŸ˜› . However, in its winter schedule KLM only scheduled two daily flights to LCY on a Saturday. Unfortunately, both flights were at the ungodly hours of 08:05 and 08:40 departure. Of course I chose the lesser of the two evil that was the 08:40 flight, haha πŸ˜› .

I already checked-in online and secure the awesome 3F seat. This way, if the flight would land at runway 09 as I had hoped today, I would get the amazing view of London upon landing! πŸ˜€ However, upon boarding, I got notified that I was upgraded to Europe Business Class on this flight (which I assumed partially because the cancellation of the 08:05 flight) and was assigned an aisle 2C seat!! While this was certainly awesome, deep down I was also a little bit annoyed because if we were to land at runway 09 at LCY, I would not get my London view! Haha πŸ˜›

Anyway, the flight today would be operated with the cute CityJet’s Avro RJ85 reg EI-RJW. EI-RJW was parked at a remote stand today so we were taken by a bus to the plane. I boarded the plane and settled onto my 2C seat. The seat position was quite awkward btw because of the “misalignment” of row 1 that only had two seats, thus I felt like part of “my space” was “intruded” by boarding passengers during boarding.

The breakfast service in Europe Business Class on board KLM flight KL983 operated by CityJet

It turned out we were taking off from the Polderbaan this morning so it was quite a long taxi to the runway. Not long after take-off, the breakfast service commenced. I was given the breakfast menu which consisted of ham, cheese, yoghurt, and some fresh fruit. I accompanied those with coffee because I did not want people to judge by ordering champagne on a morning flight πŸ˜› . As with my previous flight on board Europe Business Class between London-City and Amsterdam, the meal occupied myself pretty much through the entire duration of the short flight.

It turned KLM knew better and I was lucky today, because we did not land at runway 09! We flew straight from Amsterdam and landed at runway 27, the same runway as in my previous trip. So I was really glad to get upgraded to Europe Business Class this time because I did not miss any view upon landing! Hahaha πŸ˜› . Thanks KLM πŸ˜›

A CityJet’s Avro RJ85 reg EI-RJW at London City Airport

Anyway, I just loved arrival at London-City Airport. It was super effecient, again, where it took me less than 20 minutes to get off the airport after EI-RJW touched down at runway 27.


Months ago upon searching for ideas of what to visit in London, I stumbled upon the following Garuda Indonesia’s post on Instagram:

Oh wow! Certainly I found it really cute and so I immediately put Camden Market as a place to visit on this weekend trip, haha. And so from London City Airport I took the DLR towards Bank, and then changed to a tube to Camden Town.

It was sunny at the Camden Market in London this morning.

London was quite sunny this morning, but don’t be fooled by this appearance because it was still like 1Β°C outside at the time! Haha πŸ˜› .

Anyway, Camden Market was quite cool where some shops indeed put up some decoration on their buildings, adding special “vibe” to it. Btw for some reason the market was very crowded today. I tried to enjoy it while at the same time was looking for the building with the plane πŸ˜› . However, after looking for it for about an hour, I still could not find it. And so I resorted to Google to look for its location. And at the location, it turned out that:

The plane had been taken down in Camden

Yeah, it turned out that the plane had been taken down! Damn!!Β  Well, no wonder I could not find it and it kinda disappointed me a little bit! Haha…

Anyway, it was almost noon already so I decided to go straight to my hotel to check in and get some rest. My hotel was located in western London so it took me quite some time to get there, haha.

Once I was in my room and got connected to the wifi, I received a notification from KLM that my flight to Amsterdam for the next day had been cancelled due to bad weather forecast and that they were working on rebooking me to another flight. I kept checking the rebooking option via my KLM app (which was just as up to date, it was really cool, btw!) but could not find a convenient option. The only options that I got were the 06:30 AM or the 06:15 AM flights via Paris. Obviously I wasn’t going to take a flight that early! After waiting for some time, finally I got an opening at the 11:45 AM flight and I decided to grab it!

I also decided to order a lunch at the hotel while dealing with my cancelled flight situation.

The flight drama turned out to “awaken” me and somehow I did not feel the need to nap anymore. So after securing a seat on the 11:45 AM flight, I was getting ready to go out again.

I decided to walk east and reached the Royal Albert Hall before turning south to the Natural History Museum which I last visited in 2013. The museum was quite busy this evening as there was an ice skating rink and a carrousel there.

Christmas vibe at the Natural History Museum in London

For whatever reason, London was super busy this evening too. The tube was so full of people that it actually became really uncomfortable! Originally planning to go to my favorite area of the City of London by the River Thames, I had to switch it last minute to Covent Garden and Soho, haha. Even then, it did not mean that I avoided the crowd because it was also very busy there!

Piccadilly Circus in London

Understanding that I would not be able to get a seat at a descent restaurant, I decided to have dinner at a walk-in Japanese fast food restaurant and had a chicken katsu curry that was really cheap (but also wasn’t the best Japanese dish ever as well). From there, I took the tube to go back to the hotel.

At the hotel, I ended the day by taking a very comfortable hot bath before going to bed, haha…



Posting-posting dalam serial mini A Winter Weekend in London:
1. Introduction
2. Part I: London
3. Part II: The Long Way Home

KLM KL 983 (Amsterdam – London-City)

Penerbangan: KLM KL 983 operated by CityJet
Pesawat: Avro RJ 85 reg EI-RJW
ATD: 09:04 CET (Runway 36L of AMS)
ATA: 08:48 GMT (Runway 27 of LCY)

Belajar dariΒ pengalamanku yang sebelumnya di London, kali ini aku memutuskan untuk terbang ke Bandara London City (LCY) saja. Di samping itu, masih ada perasaan “belum selesai” dengan LCY karenaΒ terakhir kali kan penerbanganku tidak mendarat di landasan pacu 09, haha πŸ˜› . Namun, di musim dingin ini KLM hanya memiliki jadwal penerbangan dua kali sehari saja ke LCY di hari Sabtu. Sayangnya, keduanya adalah di jam yang malesin banget yaitu keberangkatan jam 08:05 dan 08:40 pagi. Ya sudah, aku memilih yang lebih tidak malesin yaitu penerbangan jam 08:40, haha πŸ˜› .

Aku sudah check-in onlineΒ dan mengamankan kursi 3F yang asyik banget. Dengan begini, jika memang penerbangannya mendarat di landasan pacu 09 seperti harapanku, aku akan mendapatkan pemandangan kota London yang kece ketika mendarat! πŸ˜€ Namun, ketika boarding, aku diberi-tahu bahwa ternyata aku di-upgradeΒ ke kelas bisnis EropaΒ dong di penerbangan ini (yang mana aku asumsikan setengahnya disebabkan karena penerbangan jam 08:05 yang dibatalkan) dan kursiku dipindahkan ke kursi lorong 2C!! Walaupun ini jelas asyik banget, tetapi di dalam hatiku ada sedikit perasaan sebal karena jika beneran pesawatnya mendarat di landasan pacu 09, artinya aku tidak akan mendapatkan pemandangan kece Londonku itu kan! Haha πŸ˜›

Anyway, penerbangan hari ini akan dioperasikan dengan Avro RJ85nya CityJet dengan rego EI-RJW. EI-RJW diparkir di tempat parkir remote sehingga kami diantarkan kesana dengan bus. Aku naik ke pesawatnya dan duduk di kursi 2Cku. Posisi kursinya agak awkward btw karena agak “tidak lurus” dengan baris 1 yang hanya memiliki dua kursi, sehingga terasa “ruangku” sedikit “terusik” oleh penumpang yang sedang naik pesawat ketika boarding.

Layanan sarapan di kelas bisnis Eropa di dalam penerbangan KLM KL983 dioperasikan oleh CityJet

Ternyata kami akan lepas landas dari Polderbaan pagi ini sehingga taxiing-nya lama. Tak lama setelah lepas landas, layanan sarapan diberikan. Aku diberikan satu nampan sarapan yang berisi ham, keju, yoghurt, dan potongan buah segar. Aku menemaninya dengan segelas kopiΒ soalnya aku nggak mau orang men-judge jika aku memesan champagne di penerbangan pagi πŸ˜›Β . Seperti penerbanganku yang laluΒ di kelas bisnis Eropa di antara London-City dan Amsterdam, makanan ini menyibukanku di hampir sepanjang perjalanan penerbangan jarak pendek ini.

Eh ternyata KLM tahu lebih baik dan aku beruntung hari ini, karena kami tidak mendarat di landasan pacu 09! Kami terbang lurus dari Amsterdan dan mendarat di landasan pacu 27, sama seperti penerbanganku yang lalu. Jadilah aku lega aku di-upgrade ke kelas bisnis Eropa kali ini karena toh aku tidak melewatkan apa pun dari segi pemandangan ketika mendarat! Hahaha πŸ˜› . Terima kasih KLM πŸ˜› .

Sebuah Avro RJ85 rego EI-RJW milik CityJet di Bandara London City

Anyway, aku suka banget dengan ketibaan di Bandara London City. Sangat efisien lagi lho, dimana aku hanya membutuhkan waktu kurang dari 20 menit untuk keluar dari bandara setelah EI-RJW menyentuh ujung landasan pacu 27.


Berbulan-bulan sebelumnya ketika mencari ide untuk tempat baru di London untuk kukunjungi, aku melihat posting-nya Garuda Indonesia di Instagram berikut ini:

Oh wow! Kan lucu banget ya dan jadilah aku memasukkan Pasar Camden sebagai tempat untuk kukunjungi di perjalanan ini, haha. Jadilah dari Bandara London City, aku naik DLR ke Bank, dan kemudian berganti naik tube menuju Camden Town.

Cuacanya cerah pagi ini di Pasar Camden di London.

London bercuaca cerah lho pagi ini, tetapi jangan tertipu dengan kecerahannya karena toh suhunya tetap aja 1Β°C waktu itu! Haha πŸ˜› .

Anyway, Pasar Camden ternyata keren juga dimana memang beberapa tokonya memasang dekorasi gitu di gedung mereka, sehingga atmosfernya terasa spesial. Btw, entah kenapa pasarnya ramai banget dengan pengunjung nih hari ini. Aku mencoba menikmatinya sementara pada saat yang sama juga mencari gedung dengan pesawatnya itu πŸ˜› . Namun, setelah mencari-carinya selama satu jam-an, aku tidak kunjung menemukannya. Jadilah aku meng-google lokasi persisnya. Dan ketika aku pergi ke lokasi yang ditunjukkan itu, ternyata:

Dekorasi pesawatnya sudah diturunkan di Camden

Iya dong ternyata pesawatnya sudah diturunkan! Sial!!Β Β Β Ya pantes aja ya kok aku nggak bisa menemukannya dan jadilah aku merasa kecewa! Haha…

Anyway, karena sudah nyaris tengah hari aku memutuskan untuk pergi ke hotelku untuk check in dan beristirahat. Hotelku berada di London barat sehingga aku membutuhkan cukup banyak waktu untuk kesana, haha.

Setelah berada di kamarku dan terkoneksi dengan internet, aku mendapatkan notifikasi dari KLM bahwa penerbanganku ke Amsterdam keesokan harinya dibatalkan karena cuaca buruk dan mereka sedang berusaha mencarikan penerbangan pengganti untukku. Aku terus mengecek pilihan-pilihan yang muncul melalui app-nya KLM (yang mana up to date banget lho, keren banget deh app-nya!) tetapi aku tidak bisa menemukan pengganti yang enak. Pilihan-pilihan yang kutemukan hanyalah penerbangan jam 06:30 pagi atau jam 06:15 pagi via Paris. Eh jelas aja dong ya aku ogah naik penerbangan jam segitu! Setelah kutunggu beberapa saat, akhirnya aku melihat ada satu kursi di penerbangan jam 11:45 pagi dan langsung kursinya aku ambil!

Aku juga memutuskan untuk makan siang di hotel aja sembari mengurus situasi penerbanganku yang dibatalkan itu.

Drama penerbangannya ternyata “membangunkanku” dan entah mengapa aku jadi merasa tidak perlu tidur siang lagi. Jadilah setelah tiket jam 11:45 itu kupastikan, aku bersiap-siap untuk keluar.

Aku berjalan-kaki ke arah timur hingga mencapai Royal Albert Hall dan kemudian berbelok ke selatan ke Natural History Museum yang terakhir kukunjungi di tahun 2013. Museumnya cukup sibuk malam itu karena ada rink untuk ice skating dan carrousel.

Suasana Natal di Natural History Museum di London

Entah mengapa, London amat sibuk malam ini. Tube-nya penuh sesak dengan orang sehingga terasa tidak nyaman! Aku yang awalnya berencana pergi ke tempat favoritku yaitu City of London di sisi Sungai Thames harus akhirnya berpindah tujuan ke Covent Garden dan Soho. Walaupun begini, bukan berarti aku menghindari keramaian karena di dua tempat ini juga ramai banget!

Piccadilly Circus di London

Karena tahu nggak mungkin aku bisa mendapatkan kursi kosong di restoran yang bagusan dikit tanpa reservasi, aku memutuskan untuk makan malam di restoran walk-in dengan menu fast food ala Jepang.Β Aku memesan kari chicken katsu yang harganya murah banget (tetapi ya jelas bukan makanan Jepang paling enak yang pernah kumakan sih, haha). Dari sana aku naik tube untuk kembali ke hotel.

Di hotel, hari ini kuakhiri dengan mandi berendam dengan air hangat yang mana enak banget sebelum akhirnya tidur, haha…


#2042 – AvGeek Weekend Trip #14 (AMS – CDG – FRA – AMS)


As my Instagram followers (@azilko) have known, yesterday I went on another Avgeek Weekend Trip. Yeah, yeah, I know, I just came back from my 2017 year end trip to California just literally 48 hours before! Quite crazy I know and indeed I was pushing my body to the limit here, haha πŸ˜› . But I feel like it was actually good to help me combat this terrible jetlag! πŸ˜€

Anyway, here is the routing this time:

The routing this weekend. Created with gcmap.com

Yeah, quite simple yet efficient. Perfect for my currently jetlagged condition, I guess, haha.

I took a KLM’s flight KL1233 from Amsterdam to Paris with a Boeing 737-800 reg PH-BXL. Then I took an Air France’s flight AF1318 to Frankfurt with an Airbus A320-200 reg F-GKXL. Lastly, I took a KLM Cityhopper flight KL1770 back to Amsterdam with an Embraer ERJ190 reg PH-EXC.

In most part, all were regular and pleasant flights with KLM and Air France. With my Platinum status, I could assign myself seats in economy comfort for free in both KLM flights, haha. I also noticed that yesterday in particular was not a really busy flying day. The KLM Crown Lounge at Schiphol was not that busy, and all the seats next to mine in my Air France and KLM Cityhopper flights were empty!

Anyway, here are the photos from this trip:


Seperti yang followers Instagramku (@azilko) ketahui, kemarin aku pergi dalam sebuahΒ Avgeek Weekend Trip. Iyaa, tahu kok. Aku memang baru saja pulang dari perjalanan akhir tahun 2017ku ke California cuma 48 jam sebelumnya! Agak gila memang ya, dan memang rasanya aku seperti memaksakan tubuhku sendiri ke limit deh, haha πŸ˜› . Eh tetapi aku pikir-pikir ini sebenarnya bagus lho untuk membantuku melawan jetlag yang parah banget ini! πŸ˜€

Anyway, berikut ini rutenya kali ini:

Rutenya akhir pekan ini. Dibuat dengan gcmap.com

Yup, memang cukup sederhana dan efisien. Cocok lah untuk kondisiku yang memang sedang terkena jetlag ini, haha.

Aku menaiki penerbangannya KLM KL1233 dari Amsterdam ke Paris dengan Boeing 737-800 rego PH-BXL. Kemudian aku naik Air France AF1318 ke Frankfurt dengan sebuah Airbus A320-200 rego F-GKXL. Dan terakhir, aku menaiki penerbangan KLM Cityhopper KL1770 kembali ke Amsterdam dengan sebuah Embraer ERJ190 rego PH-EXC.

Secara umum ketiganya adalah penerbangan reguler dan nyaman dengan KLM dan Air France.Β DenganΒ status Platinumku, aku bisa memilih kursi di kabin economy comfort dengan gratis di kedua penerbangan KLMku, haha. Aku juga perhatikan kemarin bukanlah hari yang sibuk loh di udara. KLM Crown Lounge di Schiphol tidak lah terlalu sibuk, dan semua kursi di sebelahku di penerbangan Air France dan KLM Cityhopper-ku juga kosong!

Anyway, di atas adalah foto-foto dari perjalanan ini.

#2033 – 2017 Year End Trip (The Destination)


This year, it turns out I am going on another big trip at year end!! Yeay!! πŸ˜€ So indeed the streak continues where every year since I moved to the Netherlands, with 2011 being an exception, I have always gone on a trip at this time of the year: 2010 (Italy), 2012 (France and Italy), 2013 (England), 2014 (India), 2015 (USA and Mexico), and 2016 (Indonesia).

Anyway, in a way this trip is going to be a “redemption” of last year, because I am going to:

Yess!! California, here I come!! πŸ˜€

Learning from my experience last year, where I felt like it was already too late when I started looking for a possible return ticket there (thus resulting in expensive-already options left), this year I started looking really early. And by early, I mean February, haha πŸ˜› .

But looking early was not my only plan for this trip. I also understood that my travel wish would coincide with the high-demand dates of Christmas and New Year holiday season anyway. So I might in the end be left with expensive tickets regardless, or at least tougher competition. And so I decided to also implement the same strategy as during my year end 2015 trip where I had to travel from the States to Mexico and back:Β I would use my accumulated frequent flyers miles for this trip!

Strategy chosen, it was execution time and I started to monitor Flying Blue’s award flights availability. After some scouting, long story short finally I got my return tickets. And so it is official that I am flying from Amsterdam to:

That is San Francisco in case you can’t tell, haha πŸ˜› . And then I would come back to Europe from:

Feeling like American Idol now? Haha πŸ˜› Well, obviously not just Hollywood, butΒ Los AngelesΒ (Hollywood is one of Los Angeles’ districts)!! Yeay!!

For awhile I was toying with the idea of adding a third destination in between, perhaps Las Vegas or San Diego. But in the end, I decided to drop the idea because I did not want to “rush” too much on this trip. I would want to be able the relax and enjoy my time on the trip. And so with only two destinations instead of three, I felt like I would have a higher chance of accomplishing that, haha πŸ˜› .

The route map of this year end trip. Created with gcmap.com

To go from San Francisco to Los Angeles, obviously I chose to fly! Lol πŸ˜› . I have bought my ticket with Delta and this was after being unsure for a few weeks as I was also curious of trying Virgin America who at the time offered really attractive fare on this route. But in the end I chose Delta because it was a member of SkyTeam and I needed the benefits which I could get for free with Delta through my Flying Blue status.

So in the end, my flying map became quite “efficient” and ended up looking like the above. Oh, and btw while we are still on the flights matter, on my returning flight to Amsterdam, I would sit here:

KLM Boeing 747 World Business Class

Yep, not only that I have accumulated enough miles to travel intercontinentally for “free”, but also the flight would be in business class!! πŸ™ˆΒ Yeay!! πŸ˜€ Not only that, the flight would be with a KLM’s Boeing 747-400!! And I would get to sit in the legendary nose section!! Double yeay!!

Yeah, so I guess Phantom Planet’s “California” is quite appropriate for me now πŸ˜€


Tahun ini, ternyata aku akan pergi dalam sebuah perjalanan besar lagi loh di akhir tahun!! Hore!! πŸ˜€ Iya, jadi streak-nya masih berlanjut dimana setiap tahun semenjak aku pindah ke Belanda, tahun 2011 adalah pengecualian, aku selalu pergi dalam sebuah perjalanan gitu untuk pergantian tahun ini:Β 2010 (Italia), 2012 (Prancis dan Italia), 2013 (Inggris), 2014 (India), 2015 (Amerika Serikat dan Meksiko), danΒ 2016 (Indonesia).

Anyway, di satu sisi perjalanan ini akan menjadi “pembalasan” untuk tahun lalu sih, karena aku akan pergi ke:

Iyaa!! California, here I come!! πŸ˜€

Belajar dari pengalamanku tahun lalu, dimana aku merasa sudah terlalu terlambat ketika aku mulai mencari tiket pp ke sana (sebagai akibatnya pilihan yang tersisa tinggal yang mahal-mahal), tahun ini aku mulai pencariannya awal. Dan dengan awal, maksudku adalah di bulan Februari, haha πŸ˜› .

Tetapi pencarian tiket awal bukanlah strategiku satu-satunya untuk perjalanan ini. Aku juga paham bahwa waktu perjalanan yang kuinginkan ini akan bertepatan dengan musim ramai liburan Natal dan Tahun Baru kan. Jadi bisa aja toh aku tetap akan menemukan tiket yang cenderung mahal, atau setidaknya persaingannya lebih ketat lah. Jadilah aku memutuskan untuk menggunakan strategi yang sama seperti di perjalanan akhir tahun 2015ku untuk pergi dari Amerika ke Meksiko pp: aku akan menggunakan poin frequent flyer-ku yang sudah terkumpulkan untuk perjalanan ini!

Strategi terpilih, saatnya untuk dieksekusi dong ya sehingga aku mulai mengecek ketersediaan tiket award Flying Blue. Setelah aku cek terus-terusan, singkat cerita aku berhasil mendapatkan tiket pp-ku. Jadilah resmi aku akan terbang dari Amsterdam ke:

Di atas adalahΒ San FranciscoΒ btw andaikata ada yang tidak ngeh, haha πŸ˜› . Dan aku akan pulang ke Eropa dari:

Hahaha, berasa kayak American Idol gak ini? Yah, jelas bukan cuma Hollywood aja ya, tetapi Los AngelesΒ (Hollywood adalah satu distrik Los Angeles)!! Hore!!

Selama beberapa waktu aku sempat berpikir untuk menambahkan destinasi ketiga di antaranya, mungkin Las Vegas atau San Diego gitu. Tetapi pada akhirnya, ide ini aku urungkan karena aku tidak mau merasa “diburu-buru” di perjalanan ini. Aku ingin untuk dapat bersantai dan menikmati perjalanan ini. Nah, dengan hanya dua destinasi dan bukannya tiga, aku rasa kemungkinanku untuk mencapai tujuan ini menjadi semakin besar kan ya.

Ruteku di perjalanan akhir tahun ini. Dibuat dengan gcmap.com

Untuk pergi dari San Francisco ke Los Angeles, jelas dong aku naik pesawat! Huahaha πŸ˜› . Tiketku dengan Delta di rute ini juga jelas sudah kubeli terpisah, setelah sempat galau juga selama beberapa minggu karena pengen nyobain Virgin America yang mana waktu itu menjual tiket promo di rute ini. Tetapi pada akhirnya aku memilih Delta yang merupakan anggota SkyTeam karena aku membutuhkan beberapa fasilitas yang kudapatkan dengan Delta gratis berkatΒ status Flying Blue-ku.

Jadilah pada akhirnya, peta terbangku kali ini sungguh “efisien” dan terlihat seperti di atas. Oh, dan mumpung ngomongin penerbangan nih, di penerbanganku kembali ke Amsterdam, aku akan duduk di sini loh:

KLM Boeing 747 World Business Class

Iyaa, tidak hanya aku punya cukup miles untuk terbang antar-benua “gratis”, tetapi juga salah satu penerbangannya adalah di kelas bisnis!! πŸ™ˆΒ Hore!! πŸ˜€ Tidak hanya itu, penerbangannya pun akan dioperasikan dengan Boeing 747-400nya KLM!! Dan aku akan duduk di bagian hidungnya yang legendaris itu!! Hore lagi!!

Jadi ya gitu deh, aku rasa lagu “California”-nya Phantom Planet cocok untukku sekarang ini ya πŸ˜€

#2014 – A Weekend in Newcastle


I went to Newcastle last weekΒ for a short weekend getaway. And here is the story of this trip.

Getting to/back from Newcastle

At first, I was wondering whether to take KLM’s morning flight (departure at around 9 AM) or its noon flight (departure at around 12 PM) to get to Newcastle. However, after some considerations, that was heavily influenced by me not wanting to get up too early on Saturday morning πŸ˜› , I decided to take the latter. This flight was operated by a KLM Cityhopper’s Embraer 190 reg PH-EZS. Here is the landing video with PH-EZS at Newcastle International Airport:

For the returning flight, I took KLM’s last flight of the day that was operated by a Boeing 737-700 reg PH-BGN. This returning flight was delayed by around 40 minutes, though, apparently due to a technical problem with the original plane deployed for the flight to Newcastle from Amsterdam which prompted KLM to find a replacement aircraft. Anyway, both were pleasant regular short-haul flights with KLM.

A KLM’s Boeing 737-700 reg PH-BGN named “Jan van Gent” at Newcastle International Airport

Newcastle upon Tyne

I guess the “upon Tyne” part of the city’s name is to distinguish this Newcastle from “other” Newcastles, haha πŸ˜† . The name speaks for itself, though, the city, which also has a castle in it, lies on the bank of the River Tyne. This part of the city also happened to be my favorite part. You know, I like bridges and there are several cool bridges crossing the River Tyne in Newcastle, so it is a no brainer to me! Haha πŸ˜› .

The “Tyne” part of Newcastle upon Tyne

But Newcastle is, of course, more than just the “Tyne part”. To the north of the river is the old town area with cool European-styled buildings and quite some numbers of monuments. To the south of the river is Gateshead, a separate town which I found to be more modern architecturally.

A Newcastle selfie

On my second day in the city I decided to make use of theΒ Β£5 day-saver ticket which covered a very wide area of Newcastle and the surrounding, even to the Tynemouth and Sunderland area some 15-20 km away! Such a good deal if you ask me. For my route I decided to take the yellow line to the south of River Tyne to the village of South Shields. From there, I would cross the Tyne with a ferry crossing to the village of North Shields. I would then go to Tynemouth and after that back to Newcastle with the yellow line to the north of River Tyne. Such a fine plan, where everything also went smoothly!Β πŸ€“Β Btw, of course my day-saver ticket also covered the seven minutes ferry crossing.

The mouth of River Tyne in Tynemouth

Btw, Tynemouth was another place in the area whose name was literal. This town was located by the North sea and literally at the mouth of River Tyne, hence the name, “Tynemouth”. Well, I guess whoever naming it wasn’t feeling that creative that day, haha πŸ˜› . Anyway, Tynemouth turned out to be quite an interesting small town. There was a beautifully preserved castle by the sea and there was a weekend market going on every weekend at the Tynemouth metro station! I almost bought myself a painting at the market before I realized it would be quite some work to fit the painting into my backpack to bring it back to the Netherlands, haha…

Tynemouth Castle

Speaking of the food, unfortunately I did not have the opportunity to really explore it. I faced the same situation as I did in Cardiff back in September where it was pretty much almost impossible to get a seat at a popular restaurant without a reservation on a Saturday evening. So I ended up going to a world-themed restaurant inside a mall. Even then, the waitress warned me that they were so busy it might take some 40 minutes before my meal was ready. Actually I was still not that hungry at that point so this was actually perfectly fine for me as long as I could sit, haha. That evening I decided to order a lamb tagine with a Swedish cider which, a bit disappointingly, was served within 10 minutes only since I ordered, haha… . It was delicious!

A lamb tagine and a Swedish cider for dinner

Yeah, that was my short weekend trip to Newcastle. I did not go to any party in this party city so probably I still haven’t got the complete picture of the city, though. But overall it was still a fun weekend which I had in Newcastle anyway.


Aku pergi keΒ Newcastle akhir pekan minggu laluΒ untuk sebuah perjalanan singkat. Dan berikut ini ceritanya.

Pergi ke/kembali dari Newcastle

Awalnya, aku galau apakah aku akan terbang dengan penerbangan paginya KLM (keberangkatan jam 9an pagi) atau penerbangan tengah harinya (keberangkatan sekitar jam 12 siang) untuk pergi ke Newcastle. Namun, setelah beberapa pertimbangan, yang mana terutama adalah aku ogah bangun pagi-pagi amat di hari Sabtu πŸ˜› , aku memutuskan untuk mengambil penerbangan yang kedua. Penerbangan ini dioperasikan dengan sebuah Embraer 190nya KLM Cityhopper dengan rego PH-EZS. Berikut ini video pendaratannya PH-EZS di Bandara Internasional Newcastle:

Untuk penerbangan kembaliku, aku menaiki penerbangan terakhirnya KLM hari itu yang dioperasikan dengan pesawat Boeing 737-700 rego PH-BGN. Penerbangan kembali ini terlambat sekitar 40an menit, btw, yang mana ternyata dikarenakan masalah teknis di pesawat yang aslinya dijadwalkan untuk terbang ke Newcastle dari Amsterdam sehingga KLM harus mencari pesawat pengganti. Anyway, keduanya adalah penerbangan jarak pendek yang nyaman dengan KLM.

Sebuah Boeing 737-700nya KLM rego PH-BGN bernama “Jan van Gent” di Bandara Internasional Newcastle

Newcastle upon Tyne

Aku duga bagian “upon Tyne” dari nama kota ini adalah untuk membedakannya dari Newcastle-Newcastle “lainnya”, haha πŸ˜† . Maksud namanya mah jelas banget ya karena kotanya, yang mana di dalamnya juga terdapat sebuah kastil, terletak di pinggiran sungai Tyne. Kebetulan bagian ini dari kota ini jugalah favoritku. Ya gimana ya, aku kan memang suka jembatan dan ada beberapa jembatan keren yang membentang menyebrangi sungai Tyne di Newcastle, haha!

Bagian “Tyne” dari Newcastle upon Tyne

Tetapi tentu saja Newcastle itu lebih dari sekedar “bagian Tyne”-nya saja. Di sisi utara sungainya terdapat area kota tua kece dengan bangunan-bangunan ala Eropa dan beberapa monumen. Di sisi selatan sungainya adalah Gateshead, sebuah kota terpisah yang mana bagiku nampak lebih modern secara arsitektur.

Newcastle selfie

Di hari keduaku di sana, aku memutuskan untuk menggunakan tiket harian Β£5 yang mencakup area yang luas di Newcastle dan sekitarnya, bahkan termasuk area Tynemouth dan Sunderland yang berjarak sekitar 15-20an km dari Newcastle! Lumayan deh menurutku. Untuk ruteku, aku memutuskan untuk menaiki metro jalur kuning di sisi selatan sungai Tyne menuju desa South Shields. Dari sana, aku akan menyeberangi sungai Tyne dengan kapal feri menuju desa North Shields. Kemudian aku akan pergi ke Tynemouth sebelum kembali ke Newcastle dengan metro jalur kuning di sisi utara sungai Tyne. Rencana yang oke banget dah, dan pas pula semua berlangsung lancar! πŸ€“Β Btw, tentu saja tiket harian itu juga mencakup biaya penyeberangan dengan kapal ferinya.

Hilir sungai Tyne di Tynemouth

Btw, Tynemouth adalah satu tempat di daerah sana dengan nama yang literal juga. Kota kecil ini terletak di tepian Laut Utara dan berada tepat di hilir (mouth) sungai Tyne, makanya namanya “Tynemouth”. Aku duga sih siapa pun yang dulu menamainya lagi nggak kreatif kali ya hari itu, haha πŸ˜› . Anyway, Tynemouth ternyata adalah kota kecil yang menarik lho. Ada kastil tua yang terawat dengan indah di tepian pantainya dan ada pasar akhir pekan setiap minggu di stasiun metro Tynemouth! Aku sendiri nyaris membeli sebuah lukisan sampai kemudian ingat gimana cara membawa lukisannya kembali ke Belanda dengan tas ranselku, haha…

Kastil Tynemouth

Ngomongin makanan, sayangnya aku tidak berkesempatan untuk banyak mencobanya. Aku menghadapi situasi yang sama seperti di Cardiff September laluΒ dimana nyaris mustahil untuk bisa mendapatkan kursi kosong di restoran yang populer di malam Minggu. Jadilah aku akhirnya makan di restoran bertemakan dunia di dalam sebuah mall. Walaupun begitu, pelayannya memperingatkanku lho bahwa mereka sedang sibuk sehingga bisa jadi pesananku baru siap 40 menit kemudian. Sebenarnya pas waktu itu aku juga belum lapar-lapar banget sih sehingga malah beneran dong ya selama aku bisa duduk, haha. Malam itu aku memutuskan untuk mencoba menu lamb tagine dan minum Swedish cider yang mana, sedikit mengecewakannya, disajikan dalam waktu 10an menit saja semenjak aku memesannya, haha… . Kalau masalah rasa sih enak!

Sebuah lamb tagine dan Swedish cider untuk makan malam.

Ya, itu lah cerita perjalanan akhir pekanku ke Newcastle. Aku tidak pergi ke party apa pun sih di kota party ini sehingga mungkin aku masih belum mendapatkan pengalaman komplit akan kota ini. Tetapi secara keseluruhan aku menikmati waktuku di Newcastle kok.

#2009 – KLM’s Fokker 70


I believe I have mentioned this a few times here in this blog. And finally, the time has come. This weekend, KLM officially retired all their Fokker 70s from operation, with the last flight being flight KL1070 from London-Heathrow operated by, fittingly, PH-KZU.

KLM Cityhopper’s Fokker 70 reg PH-KZU in Anthony Fokker special livery.

Here is the official special video from KLM of their Fokker 70’s last ever commercial flight that day:

As a true avgeek, obviously the thought of flying with one of these last flights one more time had crossed my mind. In fact, in September KLM officially published the final schedules of these beauty. But then, I also quickly learned the fact that the ticket price for these flights had significantly soared. For instance, here is how the ticket for the last Fokker 70 flight KL1070 was in comparison to the other KLM’s (many) daily flights from London-Heathrow to Amsterdam:

The ticket price for the last Fokker 70 flight

I mean, as much as I would have loved to be a part of this, I still had some sense as well, thankfully, haha. I decided to give it a pass. Nevertheless, I just flew with a Fokker 70 not too long ago anyway πŸ™‚ .

My last flight with a KLM Cityhopper’s Fokker 70 was with this PH-KZB on the way to Cardiff in September.

However, I will surely miss these Fokkers! I mean, of course they are of the older planes. In fact, Fokker 70’s launch customer was Indonesia’s Sempati Air! But to be honest, these days flying an older plane isn’t actually always bad. You see, Fokker 70 was developed in the 1990s, way before the boom of LCCs. And my conjecture is that Fokker 70 was, understandably, not designed for LCC airlines. This means: in the designing process, they took into the account passengers’ comfort more (In very simplified terms, with LCC airlines, you would want to fit as many people as possible in the plane). As an evidence of this, here is the legroom in a standard economy seat on board a KLM Cityhopper’s Fokker 70:

The regular economy seat legroom on board PH-WXD.

Yep, it even allowed me to stretch my legs! Haha πŸ˜›

On the other hand, of course being from an older generation means that this type is not the quiettest plane ever built; especially when you are seated at the rear of the plane where the two engines are located. However, I would definitely miss the following view from a window seat at the rear of the plane:

Taking off from runway 04R of Copenhagen Airport (CPH) with a Fokker 70.

Aside from the view, another aspect of the plane design which I will definitely miss is the integrated door and stairs design! I don’t know, I just really like this combo design! Okay, a few other plane types, such as the Bombardier CRJ series, are also equipped with main doors like this. But still, this means that this already “vulnurable” design has become even more endangered! Haha πŸ˜›

I adore Fokker 70’s stairs-door!!

Yeah, it is definitely quite a sad time for me when a plane type is being retired from the fleet of an airline, especially if the type is rather “anti-mainstream” (like the retirement of KLM’s MD11 three years ago). Even though in this case, unlike the MD11, several airlines are still operating the Fokker 70s. In fact, the Fokker 70s KLM Cityhopper just retired are now still active with a few other airliners, namely Air Niugini of Papua New Guinea and fly AllWays of Suriname, haha.

Anyway, here are some photos from the trips I have taken with this beauty over the years with KLM Cityhopper:


Aku yakin hal ini sudah aku sebutkan beberapa kali di blog ini. Dan akhirnya, waktunya tiba juga. Akhir pekan kemarin, KLM secara resmi memensiunkan semua pesawat Fokker 70nya, dengan penerbangan terakhirnya adalah penerbangan KL1070 dari London-Heathrow yang dioperasikan dengan, seperti selayaknya, PH-KZU.

Fokker 70nya KLM Cityhopper rego PH-KZU dengan livery spesial Anthony Fokker.

Berikut ini video spesial resmi dari KLM yang berisikan penerbangan komersil terakhir mereka dengan Fokker 70 hari itu:

Sebagai avgeek sejati, jelas dong aku sempat kepikiran untuk terbang dengan salah satu penerbangan terakhir ini. Malahan, September kemarin KLM resmi mengumumkan jadwal terakhirΒ dari si ganteng ini. Tetapi kemudian, aku juga disadarkan bahwa harga tiket untuk penerbangan-penerbangan terakhir ini juga sudah naik banyak banget dong. Misalnya saja, berikut ini harga tiket untuk penerbangan terakhir Fokker 70 KL1070 dibandingkan dengan penerbangan-penerbangan KLM lainnya dari London-Heathrow ke Amsterdam:

Harga tiket untuk penerbangan terakhir dengan pesawat Fokker 70

Ya walaupun suka tapi aku mah, untungnya, masih realistis dan berakal-sehat lah ya, haha. Aku memutuskan untuk melewatkan kesempatan ini. Toh aku juga baru saja terbang dengan sebuah Fokker 70 belum lama ini kan πŸ™‚ .

Penerbangan terakhirku dengan Fokker 70nya KLM Cityhopper adalah dengan PH-KZB ini di perjalananku ke Cardiff September kemarin.

Namun, aku tahu pasti bahwa aku akan kangen dengan para Fokker ini! Memang sih mereka adalah pesawat tua. Malahan, launch customer-nya Fokker 70 itu adalah maskapai IndonesiaΒ Sempati Air loh! Tetapi sebenarnya, sekarang-sekarang ini mah terbang dengan pesawat tua itu tidak lah selalu buruk. Mengapa? Jadi disain pesawat Fokker 70 ini dikembangkan di tahun 1990an, artinya sebelum maskapai LCC menjamur dan booming. Dan konjekturku adalah Fokker 70 didisain bukan untuk maskapai LCC. Ini berarti: dalam disainnya, perancangnya lebih mempertimbangkan kenyamanan penumpang (Secara sederhananya, untuk maskapai LCC, pokoknya kita ingin memasukkan sebanyak mungkin penumpang ke dalam pesawat). Sebagai tanda dari ini, berikut ini ruang kaki di kursi ekonomi reguler di dalam pesawat Fokker 70nya KLM Cityhopper:

Ruang kaki di kursi kelas ekonomi reguler di dalam PH-WXD.

Iya loh, bahkan bisa selonjoran! Haha πŸ˜› .

Di sisi lain, tentu saja pesawat tua juga berarti memang tipe ini bukanlah yang bermesin paling senyap sih; apalagi kalau duduknya pas di belakang di dekat dua mesinnya itu, haha. Eh, tapi duduk di kursi belakang Fokker 70 itu juga memberikan pemandangan yang jelas akan aku kangeni ini loh:

Lepas landas dari landasan pacu 04R Bandara Kopenhagen (CPH) dengan sebuah Fokker 70.

Di samping pemandangannya, satu aspek lain dari disain pesawatnya yang akan aku kangeni adalah pintunya yang terintegrasi dengan tangga! Nggak tahu ya, aku suka aja gitu dengan disain kombo ini! Oke, memang sih ada sedikit tipe pesawat lainnya, misalnya Bombardier seri CRJ, yang juga dilengkapi dengan pintu berjenis ini. Tapi tetap aja lah, ini artinya disain yang sudah “langka” ini menjadi semakin terancam punah kan! Haha πŸ˜› .

Aku suka banget pintu-tangganya Fokker 70!!

Iya, memang adalah waktu sedih bagiku ketika sebuah tipe pesawat dipensiunkan oleh sebuah maskapai, apalagi kalau tipenya cukup “anti-mainstream” kan ya (seperti misalnya ketika KLM memensiunkan MD11 tiga tahun yang lalu). Walaupun dalam kasus ini, nggak seperti ketika MD11 dulu, masih ada beberapa maskapai lain yang mengoperasikan Fokker 70 sih. Malahan, sebenarnya Fokker 70-Fokker 70nya yang dipensiunkan KLM Cityhopper ini sekarang masih aktif beroperasi untuk beberapa maskapai lain loh, misalnya Air Niugini di Papua Nugini dan fly AllWays di Suriname, haha.

Anyway, di atas aku buat sebuah galeri berisi foto-foto dari perjalanan-perjalananku dengan si ganteng ini beberapa tahun belakangan dengan KLM Cityhopper.