General Life · Zilko's Life

#1949 – The Longest “Flight-Free” Streak

ENGLISH

As my last flight was almost five weeks ago when I flew KLM Cityhopper’s KL 1758 from Bremen to Amsterdam, this means that I am currently in the longest “flight-free” period since November 2014. At the time, I went flight-free for about 12 weeks between my Garuda Indonesia’s GA 88 from Jakarta to Amsterdam and KLM Cityhopper’s KL 1413 from Amsterdam to Lyon. Yep, since then, I have at least flown once every five weeks, haha 😛 .

KLM Cityhopper’s Fokker 70 reg PH-KZL which brought me to Amsterdam almost five weeks ago

The reasons for this were my UK visa application and also my decision to take Thalys to go to Paris about four weeks ago. I know, a total random information indeed, hahaha 😆 .

So obviously (or more like “understandably”), I miss flying, lol 😆 . And consequently, I have made a lot of future flying plans. In fact, just like last year, this past week I really felt like what is portrayed in the following (edited) Sarah Andersen’s (@sarahandersencomics on Instagram) comic strip:

Oh well…

Haha 🙈.

And to be honest, even at this point I know that I haven’t booked all the flights I will, for sure, take before the end of the year 🙈. Yep, indeed that I have some big trips coming up this year. But this is still not the right time to reveal those, yet. 😛

Anyway, everyone has their own way to indulge themselves. I guess I can say that, for now, this is mine, haha 😛 .

BAHASA INDONESIA

Karena penerbangan terakhirku adalah hampir lima minggu yang lalu ketika aku terbang dengan penerbangan KL 1758-nya KLM Cityhopper dari Bremen ke Amsterdam, ini artinya sekarang aku berada dalam periode “tanpa-terbang” terpanjang nih semenjak bulan November 2014. Waktu itu, aku tidak terbang selama sekitar 12 minggu di antara penerbangan Garuda Indonesia GA 88 dari Jakarta ke Amsterdam dan KLM Cityhopper KL 1413 dari Amsterdam ke Lyon. Iya, semenjak waktu itu, aku selalu terbang setidaknya satu kali dalam selang lima minggu, haha 😛 .

Fokker 70nya KLM Cityhopper dengan rego PH-KZL yang menerbangkanku ke Amsterdam hampir lima minggu lalu

Alasan di balik ini adalah permohonan visa UK-ku dan juga keputusanku untuk naik Thalys di perjalananku ke Paris sekitar empat minggu yang lalu. Iya, iya, memang informasi random ini, hahaha 😆 .

Jadi jelas dong (atau mungkin “maklum”), aku kangen terbang, hahaha 😆 . Dan sebagai akibatnya, aku sudah membuat banyak rencana terbang nih ke depannya. Sampai-sampai, seperti tahun lalu, seminggu terakhir ini aku merasakan apa yang digambarkan oleh komik (yang telah ku-edit sedikit) buatan Sarah Andersen (@sarahandersencomics di Instagram) berikut ini:

Ya gitu deh…

Haha 🙈.

Dan sejujurnya nih, bahkan saat ini aku tahu pasti loh aku masih belum memesan semua penerbangan yang, pasti, akan kuterbangi sebelum akhir tahun 🙈. Yep, memang aku memiliki beberapa rencana jalan-jalan besar tahun ini. Tapi sekarang ini masih belum saatnya untuk aku bagikan ceritanya 😛 .

Anyway, setiap orang memiliki caranya sendiri untuk memanjakan dirinya. Aku rasa bisa kubilang bahwa, untuk saat ini, ini lah caraku ya, haha 😛 .

Aviation · EuroTrip · Trip Report · Vacation · Weekend Trip

#1927 – AvGeek Weekend Trip #8 (AMS – BOD – CDG – AMS)

ENGLISH

Posts in the AvGeek Weekend Trip series:
1. AvGeek Weekend Trip #1 (AMS-CDG-STR-AMS)
2. AvGeek Weekend Trip #2 (AMS-MAD-FRA-AMS)
3. AvGeek Weekend Trip #3 (AMS-LYS-NCE-AMS)
4. AvGeek Weekend Trip #4 (AMS–CDG, ORY–LYS–AMS)
5. AvGeek Weekend Trip #5 (AMS-CPH-ARN-AMS)
6. AvGeek Weekend Trip #6 (AMS-CDG, ORY-MRS-BOD-AMS)
7. AvGeek Weekend Trip #7 (AMS–CDG–LYS–AMS)
8. AvGeek Weekend Trip #8 (AMS–BOD–CDG–AMS)

Twelve days ago I went on another AvGeek Weekend Trip. As I said, at some point I hesitated going on this trip but in the end, and I am glad I did this, I decided to put aside the hesitation and still went. And here is the story of the trip 🙂 .

***

My first flight was scheduled to depart at 14:30, but I arrived at Schiphol at around 11:00 so that it was on time for brunch at KLM’s Crown Lounge, haha 😆 .


Flight: KLM Royal Dutch Airlines KL 1317
Equipment: Boeing 737-700 reg PH-BGP (“Pelicaan”)
ATD: 15:05 CET (Runway 18L of AMS)
ATA: 16:25 CET (Runway 23 of BOD)

At 13:45 I went to the gate only to find out that a Transavia’s Boeing 737 (in SunWeb livery) was still there but was already ready for pushback. However, this was a sign that my flight would be delayed. This was not the best circumstance especially for today where my connecting time in Bordeaux was quite tight, so I got a little bit anxious, haha 😣.

Well, at least about two minutes after the Transavia flight’s departure, the KLM’s Boeing 737-700 reg PH-BGP that would operate my flight parked at the gate. Indeed it was really quick! Good job, Schiphol!! Haha 😆 .

A KLM’s Boeing 737-700 reg PH-BGP named “Pelicaan” arrived at the gate some two minutes after the departure of the Transavia flight.

Nonetheless, boarding commenced about 20 minutes behind schedule. There was also a queue for take-off at runway 18L so the plane left the ground 35 minutes after the scheduled departure time, haha.

There was nothing I could do at this point beside to just be in the moment and enjoy. So along with my complimentary snack, I ordered white wine (and this was after a couple glasses of sparkling wine earlier in the lounge). This worked, though, as I felt calmer afterwards.

The complimentary snack service on board KLM’s flight KL1317 to Bordeaux.

Anyway, at 16:25 we landed at runway 23 of Bordeaux Airport. We parked at the gate next to an easyJet’s flight that just arrived from the UK. Knowing there would likely be a border control at the airport, I rushed after deboarding. Indeed there were already quite many people forming lines at the border control, but luckily the lines went quite fast, haha.

I had to change terminals in Bordeaux because I was transferring to a domestic flight but luckily the airport was not really big. I could immediately went to the security check because I already had my boarding pass. And guess what, it was still 10 minutes ahead of boarding time! I made it! Haha 😆 .

Air France’s Airbus A321-200 reg F-GTAK at Bordeaux Airport

Of course, though, I had no time to drop by at Air France’s lounge there as boarding started not long after. Interestingly (I had never experienced this before), we were told to board as quick as possible because the airport would be closed for two hours starting from 17:30 for a training. So we had to make our 17:25 departure otherwise we would be delayed at least until 19:30.


Flight: Air France AF 7637
Equipment: Airbus A321-200 reg F-GTAK
ATD: 17:29 CET (Runway 23 of BOD)
ATA: 18:27 CET (Runway 27L of CDG)

Boarding went efficiently where I settled onto my comfortable seat 1A. I found it quite funny that at 17:19, when boarding was still ongoing, the captain announced we had 11 minutes for departure, lol 😆 . We took off at 17:29, just in time before the airport closure!! 😀

A few of these planes were already in position as we were taking off from Bordeaux

It was a pleasant domestic flight with Air France; and I especially enjoyed seat 1A! Haha 😛 . About one hour later, we landed at runway 27L of Charles De Gaulle Airport in Paris.

After getting my boarding pass back to Amsterdam, I went to an Air France’s lounge. I came in with no expectation after my latest experience there just one month earlier where I was very disappointed with the meal offers. This time, though, Air France redeemed itself and the service went back to pretty much how it was before. Phew!!

The meal service at Salon Air France
The meal service at Salon Air France

Btw, the brownies in the right picture above was really, really good!


Flight: KLM Royal Dutch Airlines KL 1246
Equipment: Boeing 737-700 reg PH-BGX (“Scholekster”)
ATD: 20:29 CET (Runway 27L of CDG)
ATA: 21:10 CET (Runway 18R of AMS)

At 19:45, I left the lounge and went to the gate nearby. Not long after, boarding started for flight KL1246, which would be operated by a KLM’s Boeing 737-700 reg PH-BGX. The flight was not full today so boarding went quite quickly.

Boarding a KLM’s Boeing 737-700 reg PH-BGX as flight KL1246 to Amsterdam.

This was a normal Paris – Amsterdam flight. Probably because it was a late flight, KLM only served a small bag of crackers instead of the usual sandwich/wrap. At least it tasted good, though. Anyway, at 21:10 we landed at the Polderbaan in Schiphol, just six hours after taking off to Bordeaux!! Hahaha 😆 .

BAHASA INDONESIA

Posting-posting dalam seri AvGeek Weekend Trip:
1. AvGeek Weekend Trip #1 (AMS-CDG-STR-AMS)
2. AvGeek Weekend Trip #2 (AMS-MAD-FRA-AMS)
3. AvGeek Weekend Trip #3 (AMS-LYS-NCE-AMS)
4. AvGeek Weekend Trip #4 (AMS–CDG, ORY–LYS–AMS)
5. AvGeek Weekend Trip #5 (AMS-CPH-ARN-AMS)
6. AvGeek Weekend Trip #6 (AMS-CDG, ORY-MRS-BOD-AMS)
7. AvGeek Weekend Trip #7 (AMS–CDG–LYS–AMS)
8. AvGeek Weekend Trip #8 (AMS–BOD–CDG–AMS)

Dua belas hari yang lalu aku pergi dalam rangka AvGeek Weekend Trip lagi. Seperti yang waktu itu kuceritakan, aku sedikit ragu untuk pergi dalam perjalanan ini tetapi akhirnya, dan aku lega aku memutuskan ini, aku tetap pergi. Dan berikut ini ceritanya 🙂 .

***

Penerbangan pertamaku dijadwalkan berangkat jam 14:30, tetapi aku tiba di Schiphol sekitar jam 11:00 supaya waktunya pas untuk brunch di Crown Lounge-nya KLM, haha 😆 .


Penerbangan: KLM Royal Dutch Airlines KL 1317
Pesawat: Boeing 737-700 reg PH-BGP (“Pelicaan”)
ATD: 15:05 CET (Runway 18L of AMS)
ATA: 16:25 CET (Runway 23 of BOD)

Jam 13:45 aku menuju ke gate dimana ternyata sebuah Boeing 737nya Transavia (dengan livery Sunweb) masih terparkir tetapi sudah siap untuk pushback. Hanya saja, ini adalah pertanda bahwa penerbanganku akan terlambat. Dan ini bukanlah situasi terbaik untuk hari ini dimana waktu transitku di Bordeaux amat singkat, jadilah aku sedikit merasa khawatir, haha 😣.

Yah, setidaknya sih sekitar dua menit setelah pesawatnya Transavia berangkat, sebuah Boeing 737-700nya KLM dengan rego PH-BGP, yang akan mengoperasikan penerbanganku, langsung parkir di gate-ku. Sigap dan cepat banget ya! Good job, Schiphol!! Haha 😆 .

Sebuah Boeing 737-700nya KLM dengan rego PH-BGP bernama “Pelicaan” tiba di gate sekitar dua menit setelah keberangkatan pesawatnya Transavia.

Toh walaupun begitu, boarding berlangsung 20 menit di belakang jadwal. Kebetulan juga ada antrian untuk lepas landas dari landasan pacu 18L sehingga pesawatnya baru terbang 35 menit terlambat dari jadwal, haha.

Nggak ada yang bisa kulakukan di waktu ini kecuali untuk be in the moment dan menikmatinya. Jadilah untuk menemani snack komplimennya, aku memesan anggur putih (dan ini setelah dua gelas sparkling wine di lounge, haha). Dan trik ini bekerja loh, aku merasa kalem setelahnya.

Layanan snack komplimen di penerbangan KL1317nya KLM ke Bordeaux.

Jam 16:25, kami mendarat di landasan pacu 23 Bandara Bordeaux. Kami parkir di sebelah sebuah pesawatnya easyJet yang baru saja tiba dari Inggris. Karena aku tahu akan ada pemeriksaan paspor di bandara ini, aku berjalan cepat-cepat setelah turun dari pesawat. Benar saja, sudah ada banyak orang di pemeriksaan imigrasi sehingga antrian panjang terbentuk. Untungnya sih pemeriksaannya berlangsung cepat, haha.

Aku harus pindah terminal di Bordeaux karena aku transit ke penerbangan domestik. Untungnya sih bandaranya kecil. Aku dapat langsung menuju pemeriksaan sekuriti karena aku sudah mendapatkan boarding pass. Dan ternyata waktu itu masih 10 menit sebelum jadwal boarding dong! Aku berhasil dan ternyata tidak terlambat! Haha 😆 .

Sebuah Airbus A321-200 reg F-GTAK milik Air France di Bandara Bordeaux

Tentu saja tidak ada waktu untukku mampir di lounge-nya Air France di sana karena boarding berlangsung tak lama kemudian. Menariknya (belum pernah kejadian kepadaku sebelumnya), penumpang diminta untuk naik pesawat secepat mungkin karena bandaranya akan ditutup jam 17:30 selama sekitar dua jam untuk latihan penerbangan. Jadi kami harus berangkat tepat waktu yaitu jam 17:25 sesuai jadwal. Jika tidak, kami harus menunggu setidaknya sampai jam 19:30.


Penerbangan: Air France AF 7637
Pesawat: Airbus A321-200 reg F-GTAK
ATD: 17:29 CET (Runway 23 of BOD)
ATA: 18:27 CET (Runway 27L of CDG)

Boarding berlangsung efisien dan aku duduk nyaman di kursi 1Aku. Lucu juga rasanya jam 17:19, ketika sebagian penumpang masih boarding, kapten mengumumkan bahwa kami memiliki waktu 11 menit untuk berangkat, haha 😆 . Akhirnya, kami lepas landas jam 17:29, pas banget sebelum penutupan bandaranya!! 😀

Beberapa pesawat ini sudah berbaris ketika kami lepas landas dari Bordeaux.

Ini adalah penerbangan domestik dengan Air France yang nyaman; dimana aku terutama menikmati kursi 1A! Haha 😛 . Sekitar satu jam kemudian, kami mendarat di landasan pacu 27L Bandara Charles De Gaulle di Paris.

Setelah mendapatkan boarding pass-ku untuk kembali ke Amsterdam, aku pergi ke sebuah lounge-nya Air France. Aku masuk tidak dengan ekspektasi apa-apa akibat pengalaman terakhirku kesana sekitar satu bulan sebelumnya dimana aku dikecewakan dengan layanan makanannya. Kali ini, Air France menebus dirinya kembali dan level layanannya kembali ke sedia kala. Fiuh!!

Layanan makan malam di Salon Air France
Layanan makan malam di Salon Air France

Btw, brownies di foto sebelah kanan enak banget loh!


Penerbangan: KLM Royal Dutch Airlines KL 1246
Pesawat: Boeing 737-700 reg PH-BGX (“Scholekster”)
ATD: 20:29 CET (Runway 27L of CDG)
ATA: 21:10 CET (Runway 18R of AMS)

Jam 19:45, aku beranjak dari lounge dan berjalan menuju gate tidak jauh dari sana. Tak lama kemudian, boarding penerbangan KL1246 dimulai, yang mana akan dioperasikan dengan Boeing 737-700nya KLM dengan rego PH-BGX. Penerbangan ini tidak penuh hari ini sehingga boarding berlangsung cepat.

Boarding sebuah Boeing 737-700nya KLM dengan rego PH-BGX sebagai penerbangan KL1246 ke Amsterdam.

Ini adalah penerbangan normal Paris – Amsterdam. Mungkin karena penerbangan malam, KLM hanya memberikan satu bungkus kecil crackers bukannya sandwich/wrap seperti biasanya itu. Tetapi crackers-nya enak sih, haha. Anyway, jam 21:10 pesawat mendarat di Polderbaan di Schiphol, hanya sekitar enam jam setelah aku lepas landas ke Bordeaux!! Hahaha 😆 .

Aviation · Miscellaneous · Photo Tales

#1921 – Photo Tales (40)

ENGLISH

This edition of Photo Tales is aviation related, haha 😛 .

Photo #88

easyJet and RyanAir at Rome – Fiumicino

While flying from Rome to Amsterdam for my Post-PhD Trip, I spotted these two birds side by side at Rome – Fiumicino Airport. Yep, the two airlines that, for better or for worse, revolutionized the (European) airlines industry, RyanAir and easyJet (And, to some degree, Southeast Asia too because easyJet inspired Tony Fernandes to make AirAsia as it is today).

While, arguably, they targetted different “market” from more traditional full-service airlines, their impact was so big that it forced those more established airlines to adjust. As one consequence, now, the ticket price of those so-called full service airlines also has become more affordable, in general. However, there is more to that, which brings us to the next photo…

Photo #89

A British Airways’ Boeing 767 at Schiphol

One flight I am super interested to try is British Airways’ Boeing 767 daily service between London and Amsterdam (especially after Garuda Indonesia stopped its Amsterdam – London Gatwick route last year), haha 😛 . I always find it fascinating to fly wide-body on a short-haul flight! Haha 😛 .

Anyway, but there are two things which make me hesitate to book a return trip with them (well, three if you consider the visa requirement 😛 ). First of all, British Airways is a member of OneWorld, while as you know I am more of a SkyTeam fans nowadays.

Secondly, as per earlier this year, British Airways stopped providing complimentary snack and drink in any of its short-haul flights. Instead, it now offers buy-on-board (BoB) stuffs, just a la an LCC. You see, clearly this is an (negative) effect of LCC on the full service airline. Well, given that British Airways’ CEO used to be the CEO of Vueling (a Spanish LCC), this was, somewhat, not really “out of nowhere”. But still, you see another “effect” of LCCs to mainline airlines?

Photo #90

An American Airlines’ Boeing 757 at Schiphol

Anyway, on a separate note, I spotted an American Airlines’ Boeing 757 at Schiphol this March. Yes, American Airlines, meaning the plane was used to fly North Atlantic; and, yes, a 757, a.k.a. a (long-ish) narrow-body plane! 😱

I don’t know about you. But to me, I much prefer to fly wide-body when flying medium to long-haul. My longest narrow-body flight was AeroMexico’s Boeing 737-700 flight from Boston to Mexico City (3,663 km). And it was in economy class without personal IFE! Lol 😆 . Anyway, so I certainly will avoid crossing the Atlantic from/to Amsterdam with American Airlines, then 😛 (Beside, they are OneWorld too 😛 ).

BAHASA INDONESIA

Edisi Photo Tales kali ini akan berkaitan dengan pesawat, haha 😛 .

Foto #88

easyJet dan RyanAir di Rome – Fiumicino

Ketika terbang dari Roma ke Amsterdam dalam perjalanan Pasca-Phdku, aku melihat dua burung besi ini parkir bersebelahan di Bandara Roma – Fiumicino. Iya, dua maskapai yang, baik secara positif maupun negatif, merevolusionsasi dunia penerbangan (Eropa), RyanAir dan easyJet (Dan, sedikit-banyak, Asia Tenggara juga karena easyJet menginspirasi Tony Fernandes untuk membuat AirAsia seperti sekarang ini).

Walaupun, di satu sisi, mereka menarget pasar yang berbeda dari maskapai-maskapai full service yang lebih tradisional, efeknya cukup terasa juga sehingga maskapai-maskapai yang sudah lebih lama ada tersebut harus menyesuaikan diri. Salah satu konsekuensinya, sekarang, harga tiket dari maskapai-maskapai full service tersebut juga menjadi relatif lebih murah secara umum. Namun, efeknya tidak hanya sebatas itu saja, yang membawa kita ke foto selanjutnya…

Foto #89

Sebuah Boeing 767nya British Airways di Schiphol

Satu rute penerbangan yang sangat ingin aku cobain adalah penerbangan hariannya British Airways dengan pesawat Boeing 767 di rute London – Amsterdam (terutama setelah Garuda Indonesia menutup rute Amsterdam – London Gatwick tahun lalu (masih belum bisa move on)), haha 😛 . Seru aja kan terbang dengan pesawat berbadan lebar di penerbangan jarak dekat! Haha 😛 .

Anyway, tetapi ada dua hal yang masih membuatku ragu untuk membeli tiket pp dengan mereka (eh, tiga ding kalau persyaratan visa diikut-sertakan 😛 ). Pertama-tama, British Airways adalah anggota OneWorld sementara sekarang ini kan aku lebih suka SkyTeam.

Yang kedua, per awal tahun ini, British Airways tidak lagi memberikan layanan snack dan minuman gratis di penerbangan jarak dekat mereka. Dan sekarang, yang ditawarkan adalah produk-produk buy-on-board (BoB) gitu deh, a la penerbangan LCC lah. Nah kan, jelas ini adalah efek (negatif) dari LCC ke maskapai full service. Eh, tapi dengan mempertimbangkan CEOnya British Airways yang mana dulunya adalah CEOnya Vueling (sebuah maskapai LCCnya Spanyol), ini mungkin tidak terlalu mengherankan yah. Tetapi tetap aja lah, terlihat kan “efek”nya LCC di maskapai-maskapai besar lainnya?

Foto #90

Sebuah Boeing 757nya American Airlines di Schiphol

Anyway, mari kita berganti topik, aku melihat Boeing 757nya American Airlines di Schiphol bulan Maret ini. Iya loh, American Airlines, artinya pesawatnya dipakai untuk terbang menyebrangi Samudra Atlantik; dan, iya, Boeing 757, alias pesawat berbadan kecil (tapi agak panjangan)! 😱

Aku nggak tahu dengan kalian yah, tetapi untukku sih aku lebih suka terbang dengan pesawat berbadan lebar ketika terbang jarak menengah dan jauh. Penerbangan terjauhku dengan pesawat berbadan kecil adalah dengan Boeing 737-700nya AeroMexico dari Boston ke Mexico City (jaraknya 3.663 km). Dan penerbangan itu di kelas ekonomi dan tanpa IFE personal pula! Haha 😆 . Anyway, jelas deh aku akan menghindari terbang menyebrangi Samudra Atlantik dari/ke Amsterdam dengan American Airlines kalau begitu 😛 (Di samping itu, mereka juga anggota OneWorld sih 😛 ).

Aviation · My Interest

#1856 – 2016 In The Air

ENGLISH

Just like in 2015, I also flew a lot in 2016. In fact, in terms of the number of flights, actually I flew more in 2016 than 2015 (57 to 48). However, in 2016 I did not do as many intercontinental trips as I did in 2015 so distance-wise, I flew less (approximately 46,075 miles/74,150 km to 60,276 miles/97,005 km).

Here is my full flying map of 2016:

My 2016 flying map. Created with gcmap.com
My 2016 flying map. Created with gcmap.com

Three continents. Twenty countries. Thirty cities. Thirty one airports.

The map reflected my travel pattern in 2016, where circumstances did not allow me to do as many intercontinental trips as 2015. Consequently, most of my travels were within Europe 😛 .

My flying map inside Europe in 2016. Created with: gcmap.com
My flying map inside Europe in 2016. Created with: gcmap.com

Anyway, here are some stats:

By routes

A LATAM Chile's (still in LAN's livery) Boeing 787-8 Dreamliner reg CC-BBH
My only fifth freedom flight in 2016 was with this LATAM Chile’s (still in LAN’s livery) Boeing 787-8 Dreamliner reg CC-BBH. It was in business class, though 😉 .

Top three routes (by frequency):
1. Paris CDG – Amsterdam (10.53%)
2. Amsterdam – Paris CDG (7.02%)
3. Amsterdam – Frankfurt (3.51%)
3. Frankfurt – Amsterdam (3.51%)

Top three routes (by distance):
1. Rome FCO – Shanghai PVG (5,709 miles/9,188 km)
2. Curacao – Amsterdam (4,871 miles/7,839 km)
3. Amsterdam – Sint Maarten (4,312 miles/6,939 km)

Fifth-freedom flights:
1. LATAM Chile LA704 (Madrid – Frankfurt): 25 June 2016

By airlines

An Air France's Airbus A380-800 reg F-HPJC which would fly me from New York to Paris as AF 007
My first intercontinental flight of 2016 was with this Air France’s Airbus A380-800 reg F-HPJC from New York to Paris as flight AF007.

Top three airlines (by frequency):
1. KLM Royal Dutch Airlines (28.07%)
2. Air France (12.28%)
3. KLM Cityhopper (10.53%)

Top three airlines (by total distance):
1. KLM Royal Dutch Airlines (15,710 miles/25,282 km)
2. China Eastern (8,487 miles/13,659 km)
3. Air France (5,276 miles/8,491 km)

An Air Baltic's Boeing 737-500!
I flew Air Baltic for the first time in 2016 and gotta try their cute Boeing 737-500 too!

New Airlines:
1. AeroMexico Connect (5D)
2. Air Baltic (BT)
3. Finnair (AY)
4. Meridiana (IG)
5. LATAM Chile (LA)
6. HOP! Brit Air (DB)
7. Lufthansa CityLine (CL)
8. TAROM (RO)
9. Aegean Airlines (A3)
10. Cimber (QA)
11. Scandinavian Airlines (SK)
12. Austrian Airlines (OS)
13. SunExpress Deutschland (XG)
14. China Eastern (MU)
15. NAM Air (IN)

By airports

Princess Juliana International Airport
I am very happy to have fulfilled my dream to visit Princess Juliana International Airport in 2016.

Top three most visited airport (by total activities)
1. Amsterdam Schiphol (29.82%)
2. Paris – Charles De Gaulle (14.91%)
3. Frankfurt Airport (5.26%)

By airplanes

Nairobi in Curaçao
I flew a Boeing 747 for the first time ever in 2016.

Top three airplanes (by frequency)
1. Boeing 737-700 (15.79%)
2. Boeing 737-800 (10.53%)
2. Embraer ERJ190 (10.53%)

New airplanes:
1. Boeing 737-500
2. Embraer ERJ145
3. Boeing 747-400
4. Embraer ERJ195

***

Yeah, those are some stats of my flying activities of 2016🙂 . Let us see now how 2017 will roll:mrgreen:. I have a good feeling about it, though 😉 .

BAHASA INDONESIA

Seperti tahun 2015, aku juga banyak terbang di tahun 2016. Malahan, dari segi jumlah penerbangan, di tahun 2016 ini aku terbang lebih banyak loh daripada di tahun 2015 (57 kali di tahun 2016 daripada 48 kali tahun 2015). Namun, tahun 2016 ini aku tidak melakukan perjalanan antar-benua sebanyak tahun 2015 sehingga dari segi jarak, aku justru terbang lebih sedikit (sekitar 46.075 mil/74.150 km tahun 2016 daripada 60.276 mil/97.005 km di tahun 2015).

Berikut ini peta lengkap penerbanganku di tahun 2016:

My 2016 flying map. Created with gcmap.com
Peta lengkap penerbanganku di tahun 2016. Kubuat dengan gcmap.com

Tiga benua. Dua puluh negara. Tiga puluh kota. Tiga puluh satu bandara.

Peta di atas amat merefleksikan pola perjalananku di tahun 2016, dimana situasi dan kondisi tidak memungkinkanku untuk melakukan banyak perjalanan antar-benua seperti tahun 2015. Sebagai akibatnya, perjalananku memang kebanyakan berada di Eropa 😛 .

My flying map inside Europe in 2016. Created with: gcmap.com
Peta penerbangangku di dalam Eropa di tahun 2016. Kubuat dengan gcmap.com

Anyway, berikut ini beberapa statistik:

Berdasarkan rute

A LATAM Chile's (still in LAN's livery) Boeing 787-8 Dreamliner reg CC-BBH
Satu-satunya penerbangan kebebasan-kelimaku di tahun 2016 adalah dengan Boeing 787-8nya LATAM Chile ini (masih dengan livery-nya LAN) dengan rego CC-BBH. Tapi penerbangannya di kelas bisnis sih 😉 .

Tiga rute teratas (berdasarkan frekuensi):
1. Paris CDG – Amsterdam (10,53%)
2. Amsterdam – Paris CDG (7,02%)
3. Amsterdam – Frankfurt (3,51%)
3. Frankfurt – Amsterdam (3,51%)

Tiga rute teratas (berdasarkan jarak):
1. Rome FCO – Shanghai PVG (5.709 mil/9.188 km)
2. Curacao – Amsterdam (4.871 mil/7.839 km)
3. Amsterdam – Sint Maarten (4.312 mil/6.939 km)

Penerbangan kebebasan-kelima:
1. LATAM Chile LA704 (Madrid – Frankfurt): 25 Juni 2016

Berdasarkan maskapai penerbangan

An Air France's Airbus A380-800 reg F-HPJC which would fly me from New York to Paris as AF 007
Penerbangan antar-benua pertamaku di tahun 2016 adalah dengan Airbus A380-800nya Air France dengan rego F-HPJC ini dari New York ke Paris sebagai penerbangan AF007.

Tiga maskapai teratas (berdasarkan frekuensi):
1. KLM Royal Dutch Airlines (28.07%)
2. Air France (12.28%)
3. KLM Cityhopper (10.53%)

Tiga maskapai teratas (berdasarkan jarak):
1. KLM Royal Dutch Airlines (15.710 mil/25.282 km)
2. China Eastern (8.487 mil/13.659 km)
3. Air France (5.276 mil/8.491 km)

An Air Baltic's Boeing 737-500!
Aku terbang dengan Air Baltic untuk pertama kalinya di tahun 2016, dan berkesempatan mencoba Boeing 737-500nya yang imut ini!

Maskapai-maskapai baru:
1. AeroMexico Connect (5D)
2. Air Baltic (BT)
3. Finnair (AY)
4. Meridiana (IG)
5. LATAM Chile (LA)
6. HOP! Brit Air (DB)
7. Lufthansa CityLine (CL)
8. TAROM (RO)
9. Aegean Airlines (A3)
10. Cimber (QA)
11. Scandinavian Airlines (SK)
12. Austrian Airlines (OS)
13. SunExpress Deutschland (XG)
14. China Eastern (MU)
15. NAM Air (IN)

Berdasarkan bandara

Princess Juliana International Airport
Aku amat senang untuk bisa membuat impianku mengunjungi Bandara Internasional Princess Juliana menjadi kenyataan di tahun 2016..

Tiga bandara teratas (berdasarkan total aktivitas)
1. Amsterdam Schiphol (29.82%)
2. Paris – Charles De Gaulle (14.91%)
3. Frankfurt Airport (5.26%)

Berdasarkan tipe pesawat

Nairobi in Curaçao
Aku terbang dengan Boeing 747 untuk pertama kalinya di tahun 2016.

Tiga tipe pesawat teratas (berdasarkan frekuensi)
1. Boeing 737-700 (15.79%)
2. Boeing 737-800 (10.53%)
2. Embraer ERJ190 (10.53%)

Tipe pesawat baru:
1. Boeing 737-500
2. Embraer ERJ145
3. Boeing 747-400
4. Embraer ERJ195

***

Iya, itu lah beberapa statistik aktivitas penerbanganku di tahun 2016 🙂 . Mari kita lihat tahun 2017 ini akan bagaimana :mrgreen:. Feeling-ku sih bagus 😉 .

Aviation · EuroTrip · Trip Report · Vacation · Weekend Trip

#1839 – Flying to/from Vienna and A Funny Drama

ENGLISH

Earlier this month, I went to Vienna for a short weekend trip. I have posted the story from my short stay there, so now is the time for the flying story to get to/back from Vienna 😛 .

***

OS 372 (Amsterdam – Vienna)

austrian
Flight: Austrian Airlines OS 372
Equipment: Embraer ERJ195 reg OE-LWM
ATD: 10:39 CET (Runway 18L of AMS)
ATA: 12:10 CET (Runway 34 of VIE)

Learning from my recent AvGeek Weekend Trip with SAS, I decided to go to the airport a little bit earlier today as I was not flying a SkyTeam airline so I wouldn’t get the access to the priority security lane at Schiphol. The last time I had to wait for about 45 minutes for the security check! I arrived at the airport at around 8 AM, about two hours prior to departure, haha 😆 . However, it turned out that today the security check was not busy at all and I did not even need to queue! Damn!! 9gagFU

Austrian Airlines' Embraer ERJ195 reg OE-LWM
Austrian Airlines’ Embraer ERJ195 reg OE-LWM

Long story short, boarding commenced on time from Pier B of Schiphol. Btw, today OS 372 was operated with an Embraer 195 reg OE-LWM, much to my excitement because it would be my first time ever flying an Embraer 195! Yeay!! I settled onto my 8F seat. The leg room was very spacious, and this was one reason why I loved flying a regional jet!

Good legroom on board Austrian Airlines' OE-LWM
Good legroom on board Austrian Airlines’ OE-LWM

Boarding the flight was quite unique for European standard, in the sense that they played a boarding instrumental music! It was my first time (as far I recall) encountering a European airline playing a boarding music (Garuda Indonesia normally does the same). And as I was flying Austrian to the Austrian capital of Vienna, very fittingly they played Vivaldi’s Four Seasons at the time!! 😍

Anyway, not long after, we departed and the safety demo was done manually. We took off from runway 18L of Schiphol and our 1.5 hours flight to Vienna began.

Taking off from runway 18L of Schiphol, runway 24 making an appearance
Taking off from runway 18L of Schiphol, runway 24 making an appearance

It took awhile for the pilots to turn off the seatbelt signs off for the passengers. In fact, they did it just when the FAs were ready to distribute the snack service. The snack choice was savoury or sweet (I chose the former) and a selection of drinks (I asked for a coffee and still water).

At around noon, we were approaching Vienna already and I could see the not-so-promising weather from the above, where a lot of cloud had been formed. Anyway, we landed smoothly at runway 34 of Vienna International Airport. Here is the landing video:

OS 373 (Vienna – Amsterdam)

sunexpress
Flight: Austrian Airlines OS 373 operated by SunExpress Deutschland
Equipment: Boeing 737-800 reg D-ASXD
ATD: 15:35 CET (Runway 29 of VIE)
ATA: 17:01 CET (Runway 18R of AMS)

My returning flight from Vienna was super unique, and this was the reason why I chose this particular flight (aside from the perfect schedule 😛 ). While it was an Austrian Airlines’ flight, it would be operated by SunExpress Deutschland, a German airline that was a subsidiary of a Turkish airline (SunExpress). Very anti-mainstream, so obviously I liked!! :mrgreen:

Sun Express Deutschland's Boeing 737-800 reg D-ASXD
Sun Express Deutschland’s Boeing 737-800 reg D-ASXD

The flight today was operated with a Boeing 737-800. I was happy that I managed to secure one of the front-row window seats, seat 4F that was in the first row of economy on board D-ASXD. The legroom was a little bit tight for a full-service standard (SunExpress was not really a full-service airline actually), btw. Anyway, not long after boarding, we departed and took off from runway 29 of Vienna Airport. Upon taking-off, we also passed the city of Vienna. Beautiful!

Vienna from above
Vienna from above

***

A Funny Drama

Anyway, the departure today was delayed for about 20 minutes. Just after take-off and the seatbelt sign was switched off, there was a group of travellers sitting at the back of the plane DECIDED THEMSELVES that they deserved to be moved to the business class due to the delay because they had a connecting flight 😅. I mean, like, come on dudes, you were not the only ones getting a delayed flight on board this flight? Like… 😅

In their defense, this “upgrade” practice was not uncommon. Moving connecting passengers forward in a delayed flight would minimize the risk of these passengers missing their connections, thus no extra cost for the airline (otherwise the airline would have had to buy the passengers new tickets, which meant: cost). I had experienced it a couple of times when flying AirFrance, for instance this time.

The guy in white decided to move himself to the business class
The guy in white decided to move himself to the business class

However, as far as I know, this was done only if the crew did not think they could recover the delay and so the connecting time becoming too tight. In this circumstance, the crew would approach the passengers and asked them to move forward. This was usually done just minutes before landing. This made sense, because the passengers only needed the forward seats to get off the plane; and of course the crew had the responsibility to make business class as exclusive as possible. Otherwise, how would the actual paying business class passengers feel when a cheap economy passenger was moved to business class just after departure just because the passenger had a connecting flight?

So certainly it was not the passengers’ judgment on whether or not they deserved to be moved forward; and certainly not just after take-off and just after the seatbelt sign had been switched off.

On board SunExpress Deutschland's Boeing 737-800 reg D-ASXD.
On board SunExpress Deutschland’s Boeing 737-800 reg D-ASXD. The seats with the red cap were the Europe business class seats.

I was happy to see the crew being very firm and asked these passengers to move back to their original seats. One guy tried to argue with one of the FAs, but she made her point clear and said she could not let them sit in business class, even if they did not ask for any business class meal service. Finally, the passengers listened to the crew and moved back to their original seats.

What I found funny was that midway through the flight, the captain made an announcement that despite the departure delay, we would still land on time in Amsterdam! Lol 😆

***

The snack service on board flight OS 373
The snack service on board flight OS 373

Anyway, back to the flight story. Midway through, a snack service was distributed. The snack was literally a small piece of apple and a selection of drink, so it was rather disappointing in my opinion, haha 😆 . Overall, the flight was okay and rather uneventful. At 5 PM, we landed at my least favorite runway of Schiphol, the Polderbaan.

BAHASA INDONESIA

Awal bulan ini, aku pergi ke Vienna untuk sebuah perjalanan akhir pekan singkat. Posting berisi aktivitasku disana telah aku publikasikan beberapa waktu yang lalu, jadilah sekarang saatnya untuk cerita penerbanganku kesana/kembali dari sana 😛 .

***

OS 372 (Amsterdam – Vienna)

austrian
Penerbangan: Austrian Airlines OS 372
Pesawat: Embraer ERJ195 reg OE-LWM
ATD: 10:39 CET (Runway 18L of AMS)
ATA: 12:10 CET (Runway 34 of VIE)

Belajar dari AvGeek Weekend Trip baru-baru ini dengan SAS, aku memutuskan untuk berangkat ke bandara lebih awal kali ini karena aku tidak terbang dengan SkyTeam, yang mana berarti aku tidak akan bisa mengakses jalur prioritas di Schiphol. Terakhir kali aku harus mengantri selama 45 menit untuk sekuirit saja! Aku tiba di bandara sekitar jam 8 pagi, sekitar dua jam sebelum keberangkatan, haha 😆 . Namun, ternyata hari ini pemeriksaan sekuritinya tidak ramai sama sekali sehingga aku tidak perlu mengantri sama sekali dong! Sial!! 9gagFU

Austrian Airlines' Embraer ERJ195 reg OE-LWM
Embraer ERJ195 rego OE-LWNnya Austrian Airlines

Singkat cerita, boarding berlangsung tepat waktu dari Pier B di Schiphol. Btw, hari ini OS 372 dioperasikan dengan sebuah Embraer 195 dengan registrasi OE-LWM, yang mana membuatku merasa bersemangat sekali karena ini adalah kali pertama aku terbang dengan sebuah Embraer 195! Hore!! Aku kemudian duduk di kursi 8F-ku. Ruang kakinya lapang sekali, dan ini lah alasan aku suka terbang dengan pesawat jet regional!

Good legroom on board Austrian Airlines' OE-LWM
Ruang kaki yang lapang di pesawat OE-LWMnya Austrian Airlines

Boarding kali ini cukup unik untuk standar Eropa, dimana ada musik instrumental yang dimainkan untuk menemani penumpang naik pesawat! Ini adalah kali pertama (sejauh yang aku ingat) aku memasuki pesawat sebuah maskapai Eropa dengan alunan musik (Garuda Indonesia biasanya melakukan hal yang sama juga). Dan karena aku terbang dengan Austrian ke ibukota Austria, Vienna, jelas dong dengan sangat amat pas mereka memainkan Four Seasons-nya Vivaldi waktu itu!! 😍

Anyway, tak lama setelahnya, kami berangkat dan pemeragaan keamanan dilakukan manual. Kami lepas landas dari landasan pacu 18L Bandara Schiphol dan penerbangan 1,5 jam ke Vienna dimulai.

Taking off from runway 18L of Schiphol, runway 24 making an appearance
Lepas landas dari landasan pacu 18L Bandara Schiphol, runway 24 juga terlihat.

Pilot mengambil waktu cukup lama untuk mematikan lampu tanda kenakan sabuk pengaman. Malahan, lampunya baru dimatikan ketika pramugari telah siap untuk membagikan layanan snack loh. Pilihan snack-nya adalah savoury atau sweet snack (aku memilih yang pertama) dan pilihan minuman (aku memesan kopi dan air mineral).

Sekitar jam 12 siang, kami sudah mendekati Vienna dan aku bisa melihat cuaca yang kurang meyakinkan dari atas, dimana ada banyak awan yang menggantung di atas kota. Kami mendarat di landasan pacu 34 Bandara Internasional Vienna dengan mulus. Berikut ini video pendaratannya:

OS 373 (Vienna – Amsterdam)

sunexpress
Penerbangan: Austrian Airlines OS 373 dioperasikan oleh SunExpress Deutschland
Pesawat: Boeing 737-800 reg D-ASXD
ATD: 15:35 CET (Runway 29 of VIE)
ATA: 17:01 CET (Runway 18R of AMS)

Penerbanganku kembali dari Vienna cukup unik, dan ini lah alasanku memilihnya (selain jadwalnya yang memang enak sih 😛 ). Walaupun ini adalah penerbangannya Austrian Airlines, operatornya adalah maskapai SunExpress Deutschland, sebuah maskapai Jerman yang merupakan anak perusahaan dari sebuah maskapai Turki (SunExpress). Anti-mainstream banget kan, jadilah aku suka!! :mrgreen:

Sun Express Deutschland's Boeing 737-800 reg D-ASXD
Sebuah Boeing 737-800nya Sun Express Deutschland dengan rego D-ASXD

Penerbangan hari ini dioperasikan dengan pesawat Boeing 737-800. Aku senang aku bisa mengamankan salah satu kursi jendela di barisan depan, kursi 4F yang berada di barisan pertama kelas ekonomi di dalam D-ASXD. Ruang kakinya agak cenderung sempit untuk standar full-service (SunExpress sendiri bukan lah full service sih). Tak lama setelah boarding selesai, penerbangan berangkat dan lepas landas dari landasan pacu 29 Bandara Internasional Vienna. Jalur lepas landas kami melintasi atas kota Vienna. Kece deh pemandangannya!

Vienna from above
Vienna dari atas

***

Sebuah Drama Lucu

Anyway, keberangkatan penerbangan hari ini terlambat selama sekitar 20 menit. Tepat setelah lepas-landas dan lampu tanda kenakan sabuk pengaman dimatikan, ada satu grup penumpang yang duduk di belakang pesawat MEMUTUSKAN SENDIRI bahwa mereka berhak untuk dipindahkan ke kelas bisnis akibat keterlambatan ini karena mereka ada penerbangan lanjutan 😅. Ih, come on, memangnya situ pikir yang kena delay di penerbangan ini cuma situ doang gitu? Wedew… 😅

In their defense sih, praktek “upgrade” begini tidaklah aneh sebenarnya. Memindahkan penumpang dengan connecting flight ke depan di sebuah penerbangan yang terlambat akan meminimalisir risiko penumpang ini ketinggalan penerbangan lanjutannya, yang mana berarti maskapai tidak perlu mengeluarkan biaya tambahan (jika penumpang ketinggalan, maskapai harus membelikan penumpang itu tiket baru, yang berarti: biaya ekstra). Aku sendiri sudah pernah mengalaminya beberapa kali kok ketika terbang dengan AirFrance, misalnya kali ini.

The guy in white decided to move himself to the business class
Bapak-bapak dengan baju putih itu yang memutuskan untuk memindahkan dirinya sendiri ke kelas bisnis

Namun, sejauh yang aku tahu, ini hanya dilakukan jika kru penerbangan cukup yakin mereka tidak akan bisa recover dari keterlambatannya sehingga waktu transit menjadi terlalu singkat. Dalam situasi ini, kru akan mendatangi penumpang dan meminta mereka untuk pindah ke depan. Biasanya ini dilakukan beberapa menit sebelum mendarat. Masuk akal sekali kan, karena toh penumpang-penumpang ini membutuhkan kursi di depan itu hanya untuk keluar dari pesawat; dan tentu saja kru memiliki tanggung-jawab untuk membuat kelas bisnis seeksklusif mungkin. Jika tidak, bagaimana coba perasaan penumpang yang membayar mahal untuk terbang di kelas bisnis ketika melihat penumpang ekonomi dengan tiket murah dipindahkan ke kelas bisnis ketika baru saja berangkat hanya karena si penumpang ekonomi ini memiliki penerbangan lanjutan?

Jadi jelas bukanlah keputusannya si penumpang apakah ia berhak dipindahkan ke depan; dan biarpun begitu, waktu yang tepat untuk pindah jelas bukanlah tepat setelah lepas-landas dan lampu tanda kenakan sabuk pengaman dipadamkan.

On board SunExpress Deutschland's Boeing 737-800 reg D-ASXD.
Di dalam Boeing 737-800nya SunExpress Deutschland rego D-ASXD. Kursi dengan cap merah adalah kursi di kelas bisnis Eropa.

Aku merasa senang ketika melihat krunya bersikap tegas dan meminta penumpang-penumpang ini untuk kembali ke kursi mereka di bagian belakang pesawat. Seorang bapak-bapak berusaha ngeyel dengan salah seorang pramugari tetapi pramugarinya bersikeras bahwa ia tidak bisa mengizinkan mereka duduk di kelas bisnis, termasuk biarpun si bapak tidak meminta layanan makanan kelas bisnis. Akhirnya, mereka menurut dan pindah kembali ke belakang.

Yang kemudian lucu adalah di tengah penerbangan, pilot membuat pengumuman bahwa biarpun penerbangan ini berangkat terlambat, kami masih akan tetap mendarat tepat waktu di Amsterdam! Huahaha 😆

***

The snack service on board flight OS 373
Layanan snack di penerbangan OS 373

Anyway, kembali ke cerita penerbangannya. Layanan snack dibagikan di tengah penerbangan. Snack-nya sendiri adalah satu buah apel dengan ukuran tidak terlalu besar dan pilihan minuman, sehingga aku sedikit merasa kecewa deh, haha 😆 . Secara umum, penerbangannya berlangsung biasa saja dan uneventful. Sekitar jam 5 sore, kami mendarat di landasan pacu yang paling tidak kusukai di Schiphol, Polderbaan.

EuroTrip · Vacation · Weekend Trip

#1824 – A Weekend Story

ENGLISH

As my Instagram (@azilko) followers have known, I went on a weekend trip this weekend. And, yes, it was an AvGeek Weekend Trip!!

It has been really long since the last time I flew (in mid-September), and somehow I felt that one part of my life has been empty, lol 😆 . So it was, indeed, time for another trip which included some flying!

Nairobi in Curaçao
At least the last time I flew was with a Queen

For this trip, I did not really care about the destination; as long as I got some flights, I would be a happy man, haha 😆 . But of course it would be more fun if I picked the flights that were more “interesting” as well. In August, I mentioned that I had already maintained my Flying Blue Gold membership for the coming year and I was pessimistic I would qualify for Platinum this year. So from this point of view, there was little point to stick with SkyTeam for this trip. I saw this as an opportunity to try out non-SkyTeam airlines which I had never flown before. With this in mind, I browsed for the tickets and ended up with the following itinerary:

The route map this weekend. Created with gcmap.com
The route map this weekend. Created with gcmap.com

Haha, yes, I went to the Scandinavia with the Scandinavian Airlines (SAS), a member of Star Alliance. How appropriate, wasn’t it? While the three flights were all SAS, actually three different airlines operated them: SAS itself, Cimber, and CityJet!

So, yes, technically I was back in Stockholm (Airport) exactly six months since the last time I was there! 😀

I decided to take it slowly this time, though; unlike my third and fourth Avgeek Weekend Trip where the entire trip only took one day (less than 18 hours non-stop) or the second one where my first flight departed at 7 AM from Schiphol so I had to get up at 3 AM, lol 😆 . I stayed for one night in a nice airport hotel in Stockholm – Arlanda and even decided to treat myself by purchasing the SAS Lounge access at Copenhagen Airport during the five hour transit there. So, yeah, it was such a relaxing trip, just pretty much like the first Avgeek Weekend Trip in April 🙂 .

Anyway, that is all for now. As usual, here are some teasers of the trip:

BAHASA INDONESIA

Seperti yang followers Instagram-ku (@azilko) sudah ketahui, aku pergi dalam sebuah perjalanan akhir pekan di weekend ini. Dan iya, perjalanan ini adalah sebuah AvGeek Weekend Trip!!

Sudah lama juga semenjak terakhir kali aku terbang (pertengahan September), dan sebagai akibatnya satu bagian hidupku terasa hampa karenanya, huahaha 😆 *lebay*. Jadi, memang sudah waktunya lah ya untuk pergi dalam sebuah perjalanan yang melibatkan pesawat!

Nairobi in Curaçao
Tetapi setidaknya terakhir kali aku terbang adalah dengan “Ratu” ini sih

Untuk perjalanan ini, aku tidak begitu peduli dengan destinasinya; selama aku terbang, aku akan senang deh, haha 😆 . Tetapi tentu saja perjalanannya akan semakin seru andaikata penerbangan yang kupilih juga lah “menarik”. Agustus lalu, sudah kusebutkan bahwa aku telah berhasil mempertahankan keanggotaan Flying Blue Gold untuk tahun depan dan aku pesimis aku akan mampu mencapai level Platinum tahun ini. Jadi, dari sisi ini rasanya tidak terlalu bernilai untuk tetap memilih SkyTeam untuk perjalanan kali ini. Aku melihat ini sebagai kesemaptan untuk mencoba maskapai-maskapai non-SkyTeam yang belum pernah kucoba sebelumnya. Nah, jadilah pada akhirnya aku mendapatkan itinerary sebagai berikut:

The route map this weekend. Created with gcmap.com
Rute penerbanganku akhir pekan ini. Dibuat dengan gcmap.com

Haha, iya, aku pergi ke Skandinavia dengan Scandinavian Airlines (SAS), anggota dari Star Alliance. Cocok ya? Eh, walaupun ketiga penerbangannya adalah milik SAS, sebenarnya ketiganya dioperasikan oleh tiga maskapai yang berbeda loh: SAS sendiri, Cimber, dan CityJet!

Jadi, iya, secara teknis aku kembali lagi di (Bandara) Stockholm, tepat enam bulan semenjak terakhir kali aku kesana! 😀

Aku memutuskan untuk bersantai saja kali ini; tidak seperti Avgeek Weekend Trip ketiga dan keempatku dimana keseluruhan perjalanannya memakan waktu satu hari (kurang dari 18 jam tanpa henti) atau yang kedua dimana penerbangan pertamaku berangkat jam 7 pagi dari Schiphol sehingga aku harus bangun jam 3 subuh, haha 😆 . Kali ini, aku menginap selama semalam di sebuah hotel bandara yang oke di Stockholm – Arlanda dan bahkan memutuskan untuk memberikanku sebuah hadiah dengan cara membayar akses masuk ke Lounge SAS di Bandara Kopenhagen ketika transit selama lima jam di sana. Jadi, ya, perjalanan ini adalah perjalanan yang santai, kurang lebih mirip lah seperti Avgeek Weekend Trip yang pertama bulan April lalu 🙂 .

Anyway, segini dulu aja deh ya untuk saat ini. Seperti biasa, di atas adalah beberapa teasers dari perjalanan ini.

Aviation

#1804 – Getting to Know: The Three (Major) Airline Alliances

ENGLISH

When flying Garuda Indonesia, you would hear the purser/flight attendant says “… Garuda Indonesia, a member of SkyTeam …”. And when you look closely at the plane, you might notice a small logo near the nose or the front door; something like this:

A SkyTeam logo at the door of Garuda's PK-GFQ
A SkyTeam logo by the door of Garuda’s PK-GFQ

What exactly is SkyTeam? In short, SkyTeam is one of the three major airline alliances in the world. And what is an airline alliance? Well, the term is self-explanatory. According to Wikipedia:

An airline alliance is an aviation industry arrangement between two or more airlines agreeing to cooperate on a substantial level. Alliances may provide marketing branding to facilitate travelers making inter-airline codeshare connections within countries. This branding may involve unified aircraft liveries of member aircraft.

So, for once, an airline in an alliance is able to offer a much wider network beyond its own operational network by using the network of other airline(s) in the alliance.

There are a lot of different facets of airline alliance so this post will definitely not cover all of them. Instead, I am just going to go with the most general information one: the three major alliances and their airline members.

The Three Major Alliances

SkyTeam

SkyTeam alliance and its members. Source: klm.com
SkyTeam alliance and its members. Source: klm.com

As of September 2016, SkyTeam consists of 20 different airlines. I observe that for most frequent flyers, this alliance is the least prestigious major alliance mainly due to the “randomness” and the varying level of service between members. Nevertheless, this alliance is my alliance of choice because the airlines of my base country and my country of origin (KLM (KL) and Garuda Indonesia (GA)) are members of SkyTeam. So it just makes perfect sense for me to stick with this alliance.

An Air France's Boeing 777-300ER reg F-GZNE in SkyTeam livery. Photo credit: Pascal Maillot/Airliners.net
However, I do find SkyTeam’s alliance livery to be the most good-looking of the three alliances. Pictured here an Air France’s Boeing 777-300ER reg F-GZNE in SkyTeam livery. Photo credit: Pascal Maillot/Airliners.net

Star Alliance

Star Alliance alliance and its members. Source: http://www.cthawards.com/qualifications/professional-skills-programmes/sabre-cth-level-2-certificate-in-the-sabre-system/
Star Alliance alliance and its members. Source: http://www.cthawards.com/qualifications/professional-skills-programmes/sabre-cth-level-2-certificate-in-the-sabre-system/

As of September 2016, Star Alliance consists of 27 different airlines. Just by the numbers, this alliance is the biggest in the world. Moreover, if you take SkyTrax rating system seriously (I don’t really), this alliance is also the most “prestigious” one given than four of the only eight 5-star airlines in the entire planet are members of Star Alliance: Singapore Airlines (SQ), All Nippon Airlines (NH), Asiana Airlines (OZ), and Eva Air (BR).

A Singapore Airlines' Boeing 777-300 reg 9V-SYL in Star Alliance livery. Photo credit: Allen Zhao/Airliners.net
A Singapore Airlines’ Boeing 777-300 reg 9V-SYL in Star Alliance livery. Photo credit: Allen Zhao/Airliners.net

Oneworld

Oneworld alliance and its members. Source: http://uponarriving.com/2016/05/05/guide-booking-british-airways-avios/
Oneworld alliance and its members. Source: http://uponarriving.com/2016/05/05/guide-booking-british-airways-avios/

As of September 2016, Oneworld consists of 15 different airlines. Of the three, Oneworld is the smallest but several airlines known for its high level of service are members of this alliance. To me, personally, though, this alliance is the least attractive of the three because I feel the most “distant” to their bases and destinations.

An American Airlines'Boeing 777-200ER reg N796AN in OneWorld livery. Photo credit: Sneeze Lam/Airliners.net
An American Airlines’ Boeing 777-200ER reg N796AN in OneWorld livery. Photo credit: Sneeze Lam/Airliners.net

Why Should I Care?

Well, I believe that this knowledge helps a lot in maximizing the value of your spending on flight tickets. Note that my definition of value here is much more beyond than just plain cheap tickets (if all you want is just a cheap ticket, your best bet is by flying low cost carriers (LCCs). But then, LCCs are not members of any alliances because this saves them some cost which allows them to provide those low fares. And, no, Air Berlin (AB) is not an LCC). I will not get to details about this value in this post because it is unique for each individual. The value is a function of many different factors so what is best for me is likely to not be the same as what is best for you.

An AirAsia's Airbus A320-200 reg 9M-AQP at the brand new apron #9
As an LCC, AirAsia is, of course, not a member of any alliance.

But there is something in common between these alliances. Airlines (thus, alliances) reward loyalty. To do that, they introduce many different benefits to their frequent flyers (I have shared three of them). One of the common benefit is to transcend the benefit given by an airline member’s frequent flyer programme beyond the airline itself. It works in both ways: you can spend miles/points you collect at one airline at other airlines AND you can also earn miles/points of one airline by flying other airlines; even though of course there are some terms and conditions that apply (Afterall, they are business corporations who are after some profit). In other words, the value of the airline’s frequent flyer program expands beyond the network of the airline’s itself. And as you can see the three alliances cover airlines from basically almost every corner of the world. This means that by “beyond”, this basically means almost “to the entire world”.

An example from my experience would by my return-flights from USA to Mexico during my 2015 Year-End Trip to North America. I had never flown Aeromexico (AM) before in my life but those three Aeromexico flights, I got them for “free” using my KLM’s Flying Blue points 🙂 . And, as you know, two of those three flights were in business class 😉 .

Real meal in a business class flight
A dinner service on board Aeromexico’s business class flight to New York

Conclusion

At the end of the day, an alliance is a form of business strategy of some airlines. This is one of their ways to strengthen their position in the tight, competitive, and heavily-regulated aviation market. Products, services, convenience, etc are offerred to try to gain more passengers and make those already flying loyal. Working together with several other airlines makes sense for them because this significantly expands the reach of an airline with relatively little cost.

And it is up to us, as passengers, whether we would want to take this alliance “offer” or not 😉 .

BAHASA INDONESIA

Ketika terbang dengan Garuda Indonesia, kita akan mendengar purser/pramugara/i-nya mengucapkan potongan kalimat “… Garuda Indonesia, anggota dari SkyTeam …”. Lalu, jika pesawatnya diamati dengan seksama, kita akan menemukan sebuah logo kecil di dekat hidung atau pintu depan pesawatnya. Seperti ini lah:

A SkyTeam logo at the door of Garuda's PK-GFQ
Sebuah logo SkyTeam di pintu depan PK-GFQnya Garuda

SkyTeam itu sebenarnya apaan sih? Secara singkat, SkyTeam adalah satu dari tiga aliansi utama maskapai penerbangan di dunia. Dan apa pula itu aliansi maskapai penerbangan? Menurutku sih dari namanya sudah jelas sih ya. Kalau menurut (terjemahan dari) Wikipedia nih:

Sebuah aliansi maskapai penerbangan adalah perjanjian industri penerbangan dari dua atau lebih maskapai yang setuju untuk berkooperasi dalam level yang cukup mendalam. Aliansi bisa menyediakan branding pemasaran untuk memfasilitasi penumpang memanfaatkan koneksi codeshare antar maskapai antar negara. Branding ini bisa melibatkan livery pesawat khusus bagi beberapa pesawat maskapai anggota.

Jadi, yang jelas nih, sebuah maskapai yang tergabung dalam suatu aliansi jadi bisa menawarkan jaringan yang jauh lebih luas daripada jaringan yang ditawarkan oleh maskapai itu sendiri dengan cara memanfaatkan jaringan-jaringan maskapai-maskapai lainnya di dalam aliansi yang sama.

Ada banyak sekali sisi dari aliansi maskapai penerbangan yang bisa dibahas sehingga nggak mungkin posting ini akan bisa mencakup semuanya. Sekarang ini, aku hanya akan menyentuh informasi sanagt umumnya saja deh: tiga aliansi utama maskapai dan anggota-anggotanya.

Tiga Aliansi Utama Maskapai Penerbangan

SkyTeam

SkyTeam alliance and its members. Source: klm.com
Aliansi SkyTeam dan anggota-anggotanya. Sumber: klm.com

Per September 2016, SkyTeam terdiri atas 20 maskapai anggota. Yang aku amati, di mata para frequent flyers aliansi ini adalah aliansi yang paling tidak bergengsi terutama karena maskapai anggotanya yang “campur aduk” dan level pelayanan yang sangat bervariasi. Toh walaupun begitu, aliansi ini adalah aliansi pilihan utamaku karena maskapai dari negara basis dan negara asalku (KLM (KL) dan Garuda Indonesia (GA)) adalah anggota dari SkyTeam. Jadi masuk akal banget kan ya untukku memilih aliansi ini.

An Air France's Boeing 777-300ER reg F-GZNE in SkyTeam livery. Photo credit: Pascal Maillot/Airliners.net
Namun, menurutku ya, aliansi SkyTeam memiliki livery aliansi yang paling cakep di antara tiga aliansi ini deh. Di foto ini adalah sebuah Boeing 777-300ERnya Air France ber-rego F-GZNE dengan livery SkyTeam. Photo credit: Pascal Maillot/Airliners.net

Star Alliance

Star Alliance alliance and its members. Source: http://www.cthawards.com/qualifications/professional-skills-programmes/sabre-cth-level-2-certificate-in-the-sabre-system/
Star Alliance dan anggota-anggotanya. Source: http://www.cthawards.com/qualifications/professional-skills-programmes/sabre-cth-level-2-certificate-in-the-sabre-system/

Per September 2016, Star Alliance memiliki 27 maskapai anggota. Dari jumlahnya saja, aliansi ini adalah aliansi terbesar di dunia. Lebih jauh lagi, jika kalian percaya dengan sistem pemeringkatannya SkyTrax (aku pribadi sih engga begitu), aliansi ini adalah aliansi paling “bergengsi” pula karena empat dari hanya delapan maskapai berbintang-5 versi SkyTrax adalah anggota dari aliansi ini: Singapore Airlines (SQ), All Nippon Airlines (NH), Asiana Airlines (OZ), dan Eva Air (BR).

A Singapore Airlines' Boeing 777-300 reg 9V-SYL in Star Alliance livery. Photo credit: Allen Zhao/Airliners.net
Sebuah Boeing 777-300 rego 9V-SYL milik Singaproe Airlines dengan livery spesial Star Alliance. Photo credit: Allen Zhao/Airliners.net

Oneworld

Oneworld alliance and its members. Source: http://uponarriving.com/2016/05/05/guide-booking-british-airways-avios/
Aliansi Oneworld dan anggota-anggotanya. Source: http://uponarriving.com/2016/05/05/guide-booking-british-airways-avios/

Per September 2016, Oneworld terdiri atas 15 maskapai anggota. Dari ketiga aliansi, Oneworld adalah aliansi terkecil tetapi beberapa maskapai anggotanya memiliki reputasi yang tinggi akan pelayanannya. Untukku pribadi sih, aliansi ini adalah aliansi yang paling tidak menarik di antara ketiganya karena aku merasa paling “jauh” dari basis dan destinasi-destinasi mereka.

An American Airlines'Boeing 777-200ER reg N796AN in OneWorld livery. Photo credit: Sneeze Lam/Airliners.net
Sebuah Boeing 777-200ER milik American Airlines rego N796AN dengan livery OneWorld. Photo credit: Sneeze Lam/Airliners.net

Apa pentingnya tahu beginian?

Aku percaya bahwa pengetahuan ini sangat amat membantu dalam pemaksimalan value yang kita dapatkan ketika membeli tiket pesawat. Penting untuk dicatat bahwa yang aku maksud dengan value di sini adalah lebih daripada sekedar tiket murah (kalau cuma mau tiket murah aja sih, menurutku ya, peluang terbaik adalah dengan terbang dengan low cost carriers (LCCs). Tetapi lagi, maskapai LCC bukanlah anggota dari aliansi mana pun karena dengan begini mereka tidak perlu mengeluarkan pengeluaran ekstra yang mana ini membuat mereka bisa menjual tiket dengan harga rendah itu. Dan, bukan, Air Berlin (AB) bukan lah LCC). Aku tidak akan membahas dengan dalam mengenai value ini di posting ini. Lagipula, value bergantung sekali dengan masing-masing individu. Apa yang memberikan value terbaik untukku, sangat mungkin dengan berbeda dengan apa yang memberikan value terbaik baik orang lain.

An AirAsia's Airbus A320-200 reg 9M-AQP at the brand new apron #9
Sebagai maskapai LCC, AirAsia tentu saja bukan lah anggota dari aliansi mana pun.

Tetapi ada satu hal yang sama dari ketiga aliansi ini. Maskapai-maskapai (otomatis juga aliansi-aliansi ini) sangat menghargai kesetiaan. Untuk itu, mereka memperkenalkan banyak keuntungan melalui program frequent flyer mereka (tiga di antaranya sudah kubagikan beberapa waktu lalu). Satu keuntungan umum adalah perluasannya keuntungan yang diberikan oleh suatu maskapai ke maskapai-maskapai lain. Dan ini bekerja dua arah lho: kita bisa menggunakan miles/poin yang kita kumpulkan melalui suatu maskapai di maskapai lain DAN kita bisa juga mengumpulkan miles/poin suatu maskapai dengan terbang dengan maskapai-maskapai lain; walaupun tentu saja ada syarat dan ketentuan yang berlaku (Jelas lah ya, mereka adalah korporasi bisnis yang ingin mencari keuntungan kan). Dengan kata lain, value dari suatu program frequent flyer suatu maskapai terproyeksikan lebih luas daripada jaringan yang dilayani maskapai tersebut. Dan seperti yang bisa dilihat, ketiga aliansi beranggotakan maskapai-maskapai dari segala penjuru dunia. Ini artinya, dengan “lebih luas”, praktis berarti “ke seluruh dunia”.

Sebuah contoh yang bisa kuberikan dari pengalamanku adalah penerbangan pp-ku dari Amerika ke Meksiko di perjalanan akhir tahun 2015ku ke Amerika Utara. Seumur hidup sebelumnya aku belum pernah terbang dengan Aeromexico (AM). Nah, ketiga penerbangan dengan Aeromexico-ku di perjalanan ini aku dapatkan dengan “gratis” dengan menggunakan poin Flying Blue KLM-ku 🙂 . Dan, tahu kan, dua di antaranya adalah di kelas bisnis 😉 .

Real meal in a business class flight
Layanan makan malam di penerbangan kelas bisnisnya Aeromexico ke New York

Kesimpulan

Toh pada akhirnya, sebuah aliansi adalah sebuah strategi bisnis yang diterapkan beberapa maskapai. Ini adalah satu cara mereka untuk memperkuat posisi mereka di industri penerbangan yang ketat, kompetitif, dan sangat amat terikat berbagai macam aturan. Produk, servis, kenyamanan, dll ditawarkan untuk menggaet lebih banyak penumpang dan membuat mereka yang sudah terbang dengan mereka setia. Bekerja-sama dengan beberapa maskapai lain tentu saja masuk akal karena dengan begini, jangkauan suatu maskapai menjadi semakin luas secara signifikan dengan biaya yang relatif kecil.

Dan pada akhirnya, semuanya kembali kepada keinginan kita, sebagai penumpang, apakah produk yang ditawarkan aliansi ini menarik sehinga ingin kita “ambil” atau tidak 😉 .