#2307 – Two Random Recent Stories

ENGLISH

The Big Bang Theory

When I subscribed to Netflix about two years ago, I mentioned my disappointment not to have Friends and The Big Bang Theory in its library at the time. But since earlier last year, Netflix has added Friends into the library, which I have been happy about. And I just learned as of recently, that finally they have added The Big Bang Theory (TBBT) too now! Yeay!

To me, TBBT is kind of “important” to have given that, maybe surprisingly, I actually have not watched all of its episodes! (By the time I subscribed to Netflix two years ago, technically I had watched the entirety of Friends and How I Met Your Mother, haha). Thus far, I have only “caught up” with several episodes of TBBT while I am flying through the airlines’ IFEs, so obviously it has been very limiting, haha 😛 . So I actually am now very happy to have all 11 seasons in my Netflix now, of which many episodes I have not watched! :mrgreen:

Catching up on TBBT when flying a Delta’s flight to Atlanta last year

Plans

Anyway my recent Canada visa application process made me not go on a trip for quite an extended period of time. And this made me … have a “travel anxiety”, as it turned out, haha 🙈. I planned quite many trips during this period of time, and up to this point my travelling schedule for the rest of the year has been full! Lol 🙈. I only “have place” for like one or two more weekend trips! Haha 😛 . Further out, I even have planned a weekend trip in February!

Yeah, indeed this is how I am feeling nowadays:

Oh well…

BAHASA INDONESIA

The Big Bang Theory

Ketika aku mulai berlangganan Netflix sekitar dua tahun yang lalu, aku ceritakan bahwa aku agak merasa kecewa karena tidak ada Friends dan The Big Bang Theory di dalam library-nya. Tapi mulai awal tahun kemarin, Netflix telah menambahkan Friends, yang mana jelas dong aku merasa senang. Dan baru-baru ini aku baru menyadari bahwa akhirnya mereka telah menambahkan The Big Bang Theory (TBBT) juga nih! Hore!

Untukku, TBBT ini lebih “penting” karena, mungkin mengejutkan nih, aku belum menonton semua episodenya loh! (Pada waktu aku mulai berlangganan Netflix dua tahun yang lalu, sebenarnya aku sudah menonton semua episodenya Friends dan How I Met Your Mother, haha). Sejauh ini, aku “mengejar ketertinggalan” TBBT hanya ketika aku terbang melalui IFE di pesawatnya, yang mana jelas terbatas dong ya, haha 😛 . Jadi aku merasa senang dimana sekarang keseluruhan 11 musimnya sudah ada di Netflix, yang mana banyak episodenya masih belum aku tonton! :mrgreen:

Mengejar ketertinggalan nonton TBBT ketika terbang dengan Delta ke Atlanta tahun kemarin

Rencana-rencana

Anyway aplikasi visa Kanadaku baru-baru ini membuatku tidak pergi jalan-jalan untuk sekian waktu yang lama. Dan ini membuatku … agak “gatal jalan-jalan” nih, ternyata, haha 🙈. Yang mana ini mengakibatkan aku merencanakan banyak perjalanan deh di waktu ini, sampai-sampai jadwal jalan-jalanku sampai akhir tahun ini sudah penuh loh! Huahaha 🙈. Sepertinya hanya tersisa “tempat” untuk satu atau dua perjalanan akhir pekan lagi dah! Haha 😛 . Lebih jauh lagi, bahkan ada perjalanan akhir pekan Februari ntar yang sudah aku rencanakan!

Ya, memang begini ini sih rasa kehidupanku akhir-akhir ini:

Oh well...
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s