#2298 – Photo Tales (55)

on

ENGLISH

Photo #122

Tamiya in 2019

Earlier this year in Singapore, during my 2019 spring trip to Southeast Asia, I went to Clarke Quay. And at the shopping center there, I saw the above.

Yep, a tamiya track! In 2019!!

Seeing this certainly gave me a big blast to the past, as I did not realize that this product could make its way through 2019! Haha 😛

Photo #123

Massage in Singapore

Anyway also in Singapore, at one point I saw the above banner promoting a 60-minutes full-body massage for S$89. And you know at that point I just came from Yogyakarta, where I had a 90-minutes full body massage for about S$4.67!

Lol, the great thing about Indonesia!! Haha 😛

BAHASA INDONESIA

Foto #122

Tamiya di tahun 2019

Kemarin ini di Singapura, dalam perjalanan musim semi 2019ku ke Asia Tenggara, aku pergi ke Clarke Quay. Dan di sebuah mall di sana, aku melihat yang kufoto di atas.

Iya loh, track tamiya! Di tahun 2019!!

Melihatnya benar-benar membuatku terkenang masa kecilku dulu. Dan aku juga tidak menyangka produk ini masih bisa bertahan hingga tahun 2019 lho! Haha 😛

Foto #123

Pijat di Singapura

Anyway juga di Singapura, di satu waktu aku melihat banner di atas yang mempromosikanpijat badan sepanjang 60 menit seharga S$89 (sekitar Rp 950 ribu). Dan tahu kan padahal waktu itu aku baru saja datang dari Yogyakarta, dimana aku pijat sepanjang 90 menit dan hanya perlu membayar Rp 49 ribu saja!

Huahaha, memang asyiknya Indonesia ini ya!! 😛

Advertisements

6 Comments Add yours

  1. Yance says:

    gile…pijit di singapore bisa buat makan all you can eat tuh ko….hahhaa. Mending pijit di Indo yaa…murah meriah

    1. zilko says:

      Iya, mendingan di Indo banget! Hahaha 😆 .

  2. pinkuonna says:

    Gak bakal mau deh aku mijit di Singapore 😀

    1. zilko says:

      Iya! Apalagi ini pas barusan dari Indo kan, hahaha 😆

  3. niee says:

    Tamiya itu rasanya aku masih sering deh ko lihat di Pontianak, hahaha.

    1. zilko says:

      Ah masih ada ya Niee di sana ternyata 😛

Leave a Reply to zilko Cancel reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s