#2290 – Finally, A Weekend!

ENGLISH

The title says it all. I am glad that it is the weekend, finally! Haha 😛 .

Indeed the past two weeks have somehow been quite eventful for me. My mom and aunt went back to Indonesia two weekends ago, after spending about three weeks here, where we also went on a trip around Central Europe. I then got a little bit of rest that weekend, but not that much.

Then it was a regular working week, and the next weekend, as my Instagram (@azilko) followers know, I went on a short weekend trip to Stockholm! Haha 😛 .

Stockholm’s metro stations were apparently very artsy!!

The short trip was certainly fun, but it was also quite physically taxing. And this turned out to be with a consequence, though. I suspect because of my tiredness, somehow I wasn’t fully aware of my stuffs and I lost my pocket camera in Stockholm! I don’t think it was stolen, as the more likely explanation was that I put it down in a toilet (instead of putting it in my jacket as my jacket’s pockets didn’t have zippers) and just completely forgot to take it back when I left the toilet. I think this happened at a toilet in Arlanda Airport after arriving from Amsterdam. And so the next day when I was back in Arlanda for my flight back, I went to the lost and found counter. Unfortunately, they did not find any 😦 . Oh well…

Anyway, then of course it was this week, that was full of work too. And a fun activity too, actually, as my track in the office organized a barbeque at Amsterdam’s Westerpark earlier this week, which was super fun (Even though it wasn’t sunny at the time)!

So yeah, in the end, I am glad that it is now a weekend, where I can finally get some rest that I really, really need! 🙂 I am serious on this, btw. About halfway on my way to my tennis lesson this week, I realized that I forgot to bring my … tennis racket! Lol 😆 . To me this clearly showed I really needed some rest!

BAHASA INDONESIA

Judulnya mah jelas ya. Lega deh sekarang sudah weekend lagi, akhirnya! Haha 😛 .

Memang dua minggu belakangan ini rasanya “penuh” sekali. Mama dan tanteku pulang ke Indonesia dua akhir pekan lalu, setelah menghabiskan sekitar tiga minggu di sini, dimana kami juga pergi dalam sebuah perjalanan di Eropa Tengah. Waktu itu aku sempat beristirahat sedikit sih, tapi memang tidak terlalu banyak.

Lalu datanglah minggu kerja biasa, dan di akhir pekan setelahnya, seperti yang followers Instagramku (@azilko) ketahui, aku pergi dalam sebuah perjalanan akhir pekan singkat ke Stockholm! Haha 😛 .

Stasiun kereta bawah tanahnya Stockholm ternyata sungguh amat berseni banget!

Perjalanan singkat ini jelas asyik banget, tapi memang melelahkan sekali rasanya. Dan ini bukannya tanpa konsekuensi loh ternyata. Aku duga karena memang merasa capek, entah bagaimana aku kurang awas akan barang-barangku sehingga kamera sakuku hilang dong di Stockholm! Aku rasa aku bukannya kecopetan sih, yang lebih mungkin adalah kameranya aku taruh dulu di toilet (dan bukannya kumasukkan ke jaket karena kantong jaketku tidak memiliki resleting) dan kemudian kelupaan untuk mengambilnya ketika keluar dari toilet. Aku duga ini terjadinya di sebuah toilet di Bandara Arlanda setelah baru saja tiba dari Amsterdam. Jadilah keesokan harinya ketika aku kembali di Arlanda untuk penerbangan kembaliku, aku mampir di konter lost and found. Sayangnya mereka tidak menemukan kameranya 😦 . Ah, ya sudah deh…

Anyway, lalu jelas minggu ini datang, yang mana juga penuh pekerjaan juga. Dan aktivitas seru juga ding, karena track di kantorku mengadakan acara barbeque di Westerpark-nya Amsterdam awal minggu ini, yang mana asyik banget (Walaupun cuaca waktu itu sedang tidak cerah sih 😛 )!

Jadi ya gitu deh, lega juga rasanya sekarang adalah akhir pekan, dimana akhirnya aku bisa mendapatkan istirahat yang rasanya sangat amat aku butuhkan! 🙂 Beneran lho ini. Ketika aku berangkat les tenis minggu ini, di tengah jalan aku baru sadar bahwa aku kelupaan untuk membawa … raket tenisku!! Haha 😛 , Bener-bener deh ini istirahat sangat aku butuhkan ya.

Advertisements

7 Comments Add yours

  1. inlycampbell says:

    Waduhhh.. Itu isi kameranya, penuh dengan foto2 pastinya yaa.. Aku juga kadang suka parnoan kalau naruh barang.. suka kelupaan juga soalnya huhuhu..

    1. zilko says:

      Iya, sebenarnya isi kameranya sudah diback-up sih jadi aman lah, haha. Tapi tetep aja… sebel!

      1. inlycampbell says:

        Ahh i see.. iya tetap sebel pastinyaaa..

  2. niee says:

    Waaah, kalau kecapean emang sering hilang fokus seh yak.

    1. zilko says:

      Iya Niee, berefek ke pikiran dan fokus!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s