#1922 – An AvGeek Saturday Story

ENGLISH

My Instagram followers (@azilko) would have known by now that I went on another AvGeek Weekend Trip this Saturday! Haha πŸ˜† . Here is the routing this weekend:

The routing this weekend. Created with: gcmap.com

I arranged this trip back when I still lived in Delft so at the time I was still influenced by my three-hour daily commute and consequently I preferred to notΒ get up too early on a Saturday. So as a result this was a day trip (I would be back home in the same evening) with a departure in the afternoon, haha.

To be honest,Β after some time, a little bit of hesitation grew in my mind because the transits in Bordeaux and Paris-CDG were quite “tight”. I mean, if the Amsterdam – Bordeaux and Bordeaux – Paris CDG flights were on time, then there would be no problem. But the margin of error for any delay was quiteΒ small. And guess what? The first flight from Amsterdam to Bordeaux gotΒ delayed! 😣

Anyway, I decided to put aside my hesitation. Overall, despite the departure delay, everything turned out to be fine, haha πŸ˜† .Β And so as usual, it was overall a fun trip on a Saturday for me! :mrgreen: . Here are some teasers:

BAHASA INDONESIA

Followers Instagramku (@azilko) tentu sudah tahu sekarang bahwa hari Sabtu ini aku pergi dalam sebuah AvGeek Weekend Trip lagi! Haha πŸ˜† . Berikut ini rutenya kali ini:

Rute akhir pekan ini. Dibuat denganΒ gcmap.com

Perjalanan ini aku susun ketika aku masih tinggal di DelftΒ jadi waktu itu aku masih terpengaruh oleh nglaju tiga jamkuΒ dan karenanya aku lebih suka untuk tidak harus bangun pagi di hari Sabtu. Jadilah sebagai akibatnya ini adalah perjalanan satu hari (aku sudah pulang di malam harinya) dengan keberangkatan di siang hari, haha.

Sejujurnya setelah beberapa waktu sedikit perasaan ragu mulai muncul karena waktu transit di Bordeaux dan Paris-CDGnya cukup “mepet”. Jika penerbangan Amsterdam – Bordeaux dan Bordeaux – Paris CDGnya tepat waktu sih tidak masalah. Tetapi margin of errorΒ untukΒ delayΒ juga jadinya kecil banget. Dan apa yang terjadi? Penerbangan pertama di rute Amsterdam – Bordeaux-nya kena delay dong! 😣

Anyway, akhirnya aku memutuskan untuk mengesampingkan perasaan ragu itu. Secara keseluruhan, walau ada delay di penerbangan pertama, ternyata toh semuanya baik-baik saja, haha πŸ˜† .Β Dan seperti biasa, ini adalah perjalanan seru di hari Sabtu untukku! :mrgreen: . Di atas aku unggah beberapa foto sebagai teasers dari perjalanan ini.

Advertisements

13 thoughts on “#1922 – An AvGeek Saturday Story

    1. Iya Win! Gak repot!! Hahaha. Yang ini malah aku gak bawa apa-apa, cuma tas, dompet, sama paspor aja (Eh sama charger hp sih just in case πŸ˜› ).

  1. Zilko, weekend trip gini karena mileage run atau purely pengen terbang aja despite earning small to zero miles (mungkin karena tiket promo?)

    1. Huahaha, kombinasi keduanya Ky. Bukan untuk miles-nya sih tapi lebih ke untuk qualifying flights count-nya πŸ˜€ . Makanya agak “terikat” sama maskapai SkyTeam jatuhnya πŸ˜› .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s