Photo Tales

#1899 – Photo Tales (39)

ENGLISH

Photo #86

A delicious Southern Italian dinner

Some weeks ago a friend of mine told me about this Italian restaurant ran by an Italian family in Rotterdam that was so good but only opened during the weekday. Quite strange, indeed. We joked that they had enough customers already that they did not feel the need to open their restaurants in the most popular time for people to go out and dine: the weekend, haha.

Finally, last Tuesday Iย got the chance to try it. And indeed it was good!!ย My friend and I decided to share a carpaccio as an appetizer to share, while for the main course I ordered a very delicious beef steak that was served with salad and, well, pasta!

Photo #87

Yeay it is Spring finally!

Finally, the past two weeks or so, Spring has come to full effect in the Netherlands!! Yeay for less layers of clothes to wear!! ๐Ÿ˜›

BAHASA INDONESIA

Foto #86

Makan malam ala Italia Selatan yang enak banget!

Beberapa minggu yang lalu seorang temanku memberi-tahuku mengenai restoran Italia yang dikelola oleh satu keluarga asal Italia di Rotterdam yang enak banget tetapi cuma buka di hari biasa (hari kerja/weekday) saja. Aneh ya. Kami sih bercanda sepertinya mereka sudah memiliki cukup pengunjung saking ramainya sehingga mereka merasa tidak perlu membuka restoran mereka di waktu populer orang-orang untuk keluar makan: akhir pekan, haha.

Nah, akhirnya hari Selasa minggu laluย akuย berkesempatan mencobanya. Dan ternyata memang enak lho!! Akuย dan temanku memesan carpaccio sebagai menu pembuka untuk dibagi dua. Untuk makanan utama, aku memesan steak yang memang enak dan disajikan dengan salad dan, tentu saja, pasta!

Foto #87

Hore akhirnya musim semi!

Akhirnya, dua minggu terakhir ini, musim semi sudah mulai menunjukkan tanda-tandanya di Belanda!! Horee nggak harus memakai berlapis-lapis pakaian lagi!! ๐Ÿ˜›

 

Advertisements

5 thoughts on “#1899 – Photo Tales (39)

  1. Spring is my favourite season!! All those flowers blooming, mild sun and not so hot weather yey! Tapi waktu dulu Spring ke Belanda ujaaaan huahahahaha

    1. Indeed, Spring is my favorite as well! Everyone’s general mood is also usually more cheery too ๐Ÿ˜€ . Huahaha, ya gitu deh cuaca Belanda ๐Ÿ˜› .

  2. Spring!! kemaren aku ke Shanghai kirain udah Spring taunya masih dingin banget.. hahaha bener2 salah kostum deh, harusnya perginya April kali ya, udah bener2 kerasa Springnya ๐Ÿ˜€

    Btw Ko, itu di post nya di sebelah bendera Indonesia kok tulisannya English juga? ๐Ÿ™‚

    1. Hahaha, iya tergantung cuacanya juga ya Chris, haha ๐Ÿ˜› . Spring biasanya paling asyik memang periode April – Mei gitu deh ๐Ÿ˜€ . Maret masih ada pengaruh winternya, haha ๐Ÿ˜† .

      Thanks for noticing Chris! Sudah kubenerin! Hehehe ๐Ÿ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s