Posted in Aviation

#1804 – Getting to Know: The Three (Major) Airline Alliances

ENGLISH

When flying Garuda Indonesia, you would hear the purser/flight attendant says “… Garuda Indonesia, a member of SkyTeam …”. And when you look closely at the plane, you might notice a small logo near the nose or the front door; something like this:

A SkyTeam logo at the door of Garuda's PK-GFQ
A SkyTeam logo by the door of Garuda’s PK-GFQ

What exactly is SkyTeam? In short, SkyTeam is one of the three major airline alliances in the world. And what is an airline alliance? Well, the term is self-explanatory. According to Wikipedia:

An airline alliance is an aviation industry arrangement between two or more airlines agreeing to cooperate on a substantial level. Alliances may provide marketing branding to facilitate travelers making inter-airline codeshare connections within countries. This branding may involve unified aircraft liveries of member aircraft.

So, for once, an airline in an alliance is able to offer a much wider network beyond its own operational network by using the network of other airline(s) in the alliance.

There are a lot of different facets of airline alliance so this post will definitely not cover all of them. Instead, I am just going to go with the most general information one: the three major alliances and their airline members.

The Three Major Alliances

SkyTeam

SkyTeam alliance and its members. Source: klm.com
SkyTeam alliance and its members. Source: klm.com

As of September 2016, SkyTeam consists of 20 different airlines. I observe that for most frequent flyers, this alliance is the least prestigious major alliance mainly due to the “randomness” and the varying level of service between members. Nevertheless, this alliance is my alliance of choice because the airlines of my base country and my country of origin (KLM (KL) and Garuda Indonesia (GA)) are members of SkyTeam. So it just makes perfect sense for me to stick with this alliance.

An Air France's Boeing 777-300ER reg F-GZNE in SkyTeam livery. Photo credit: Pascal Maillot/Airliners.net
However, I do find SkyTeam’s alliance livery to be the most good-looking of the three alliances. Pictured here an Air France’s Boeing 777-300ER reg F-GZNE in SkyTeam livery. Photo credit: Pascal Maillot/Airliners.net

Star Alliance

Star Alliance alliance and its members. Source: http://www.cthawards.com/qualifications/professional-skills-programmes/sabre-cth-level-2-certificate-in-the-sabre-system/
Star Alliance alliance and its members. Source: http://www.cthawards.com/qualifications/professional-skills-programmes/sabre-cth-level-2-certificate-in-the-sabre-system/

As of September 2016, Star Alliance consists of 27 different airlines. Just by the numbers, this alliance is the biggest in the world. Moreover, if you take SkyTrax rating system seriously (I don’t really), this alliance is also the most “prestigious” one given than four of the only eight 5-star airlines in the entire planet are members of Star Alliance: Singapore Airlines (SQ), All Nippon Airlines (NH), Asiana Airlines (OZ), and Eva Air (BR).

A Singapore Airlines' Boeing 777-300 reg 9V-SYL in Star Alliance livery. Photo credit: Allen Zhao/Airliners.net
A Singapore Airlines’ Boeing 777-300 reg 9V-SYL in Star Alliance livery. Photo credit: Allen Zhao/Airliners.net

Oneworld

Oneworld alliance and its members. Source: http://uponarriving.com/2016/05/05/guide-booking-british-airways-avios/
Oneworld alliance and its members. Source: http://uponarriving.com/2016/05/05/guide-booking-british-airways-avios/

As of September 2016, Oneworld consists of 15 different airlines. Of the three, Oneworld is the smallest but several airlines known for its high level of service are members of this alliance. To me, personally, though, this alliance is the least attractive of the three because I feel the most “distant” to their bases and destinations.

An American Airlines'Boeing 777-200ER reg N796AN in OneWorld livery. Photo credit: Sneeze Lam/Airliners.net
An American Airlines’ Boeing 777-200ER reg N796AN in OneWorld livery. Photo credit: Sneeze Lam/Airliners.net

Why Should I Care?

Well, I believe that this knowledge helps a lot in maximizing the value of your spending on flight tickets. Note that my definition of value here is much more beyond than just plain cheap tickets (if all you want is just a cheap ticket, your best bet is by flying low cost carriers (LCCs). But then, LCCs are not members of any alliances because this saves them some cost which allows them to provide those low fares. And, no, Air Berlin (AB) is not an LCC). I will not get to details about this value in this post because it is unique for each individual. The value is a function of many different factors so what is best for me is likely to not be the same as what is best for you.

An AirAsia's Airbus A320-200 reg 9M-AQP at the brand new apron #9
As an LCC, AirAsia is, of course, not a member of any alliance.

But there is something in common between these alliances. Airlines (thus, alliances) reward loyalty. To do that, they introduce many different benefits to their frequent flyers (I have shared three of them). One of the common benefit is to transcend the benefit given by an airline member’s frequent flyer programme beyond the airline itself. It works in both ways: you can spend miles/points you collect at one airline at other airlines AND you can also earn miles/points of one airline by flying other airlines; even though of course there are some terms and conditions that apply (Afterall, they are business corporations who are after some profit). In other words, the value of the airline’s frequent flyer program expands beyond the network of the airline’s itself. And as you can see the three alliances cover airlines from basically almost every corner of the world. This means that by “beyond”, this basically means almost “to the entire world”.

An example from my experience would by my return-flights from USA to Mexico during my 2015 Year-End Trip to North America. I had never flown Aeromexico (AM) before in my life but those three Aeromexico flights, I got them for “free” using my KLM’s Flying Blue points🙂 . And, as you know, two of those three flights were in business class😉 .

Real meal in a business class flight
A dinner service on board Aeromexico’s business class flight to New York

Conclusion

At the end of the day, an alliance is a form of business strategy of some airlines. This is one of their ways to strengthen their position in the tight, competitive, and heavily-regulated aviation market. Products, services, convenience, etc are offerred to try to gain more passengers and make those already flying loyal. Working together with several other airlines makes sense for them because this significantly expands the reach of an airline with relatively little cost.

And it is up to us, as passengers, whether we would want to take this alliance “offer” or not😉 .

BAHASA INDONESIA

Ketika terbang dengan Garuda Indonesia, kita akan mendengar purser/pramugara/i-nya mengucapkan potongan kalimat “… Garuda Indonesia, anggota dari SkyTeam …”. Lalu, jika pesawatnya diamati dengan seksama, kita akan menemukan sebuah logo kecil di dekat hidung atau pintu depan pesawatnya. Seperti ini lah:

A SkyTeam logo at the door of Garuda's PK-GFQ
Sebuah logo SkyTeam di pintu depan PK-GFQnya Garuda

SkyTeam itu sebenarnya apaan sih? Secara singkat, SkyTeam adalah satu dari tiga aliansi utama maskapai penerbangan di dunia. Dan apa pula itu aliansi maskapai penerbangan? Menurutku sih dari namanya sudah jelas sih ya. Kalau menurut (terjemahan dari) Wikipedia nih:

Sebuah aliansi maskapai penerbangan adalah perjanjian industri penerbangan dari dua atau lebih maskapai yang setuju untuk berkooperasi dalam level yang cukup mendalam. Aliansi bisa menyediakan branding pemasaran untuk memfasilitasi penumpang memanfaatkan koneksi codeshare antar maskapai antar negara. Branding ini bisa melibatkan livery pesawat khusus bagi beberapa pesawat maskapai anggota.

Jadi, yang jelas nih, sebuah maskapai yang tergabung dalam suatu aliansi jadi bisa menawarkan jaringan yang jauh lebih luas daripada jaringan yang ditawarkan oleh maskapai itu sendiri dengan cara memanfaatkan jaringan-jaringan maskapai-maskapai lainnya di dalam aliansi yang sama.

Ada banyak sekali sisi dari aliansi maskapai penerbangan yang bisa dibahas sehingga nggak mungkin posting ini akan bisa mencakup semuanya. Sekarang ini, aku hanya akan menyentuh informasi sanagt umumnya saja deh: tiga aliansi utama maskapai dan anggota-anggotanya.

Tiga Aliansi Utama Maskapai Penerbangan

SkyTeam

SkyTeam alliance and its members. Source: klm.com
Aliansi SkyTeam dan anggota-anggotanya. Sumber: klm.com

Per September 2016, SkyTeam terdiri atas 20 maskapai anggota. Yang aku amati, di mata para frequent flyers aliansi ini adalah aliansi yang paling tidak bergengsi terutama karena maskapai anggotanya yang “campur aduk” dan level pelayanan yang sangat bervariasi. Toh walaupun begitu, aliansi ini adalah aliansi pilihan utamaku karena maskapai dari negara basis dan negara asalku (KLM (KL) dan Garuda Indonesia (GA)) adalah anggota dari SkyTeam. Jadi masuk akal banget kan ya untukku memilih aliansi ini.

An Air France's Boeing 777-300ER reg F-GZNE in SkyTeam livery. Photo credit: Pascal Maillot/Airliners.net
Namun, menurutku ya, aliansi SkyTeam memiliki livery aliansi yang paling cakep di antara tiga aliansi ini deh. Di foto ini adalah sebuah Boeing 777-300ERnya Air France ber-rego F-GZNE dengan livery SkyTeam. Photo credit: Pascal Maillot/Airliners.net

Star Alliance

Star Alliance alliance and its members. Source: http://www.cthawards.com/qualifications/professional-skills-programmes/sabre-cth-level-2-certificate-in-the-sabre-system/
Star Alliance dan anggota-anggotanya. Source: http://www.cthawards.com/qualifications/professional-skills-programmes/sabre-cth-level-2-certificate-in-the-sabre-system/

Per September 2016, Star Alliance memiliki 27 maskapai anggota. Dari jumlahnya saja, aliansi ini adalah aliansi terbesar di dunia. Lebih jauh lagi, jika kalian percaya dengan sistem pemeringkatannya SkyTrax (aku pribadi sih engga begitu), aliansi ini adalah aliansi paling “bergengsi” pula karena empat dari hanya delapan maskapai berbintang-5 versi SkyTrax adalah anggota dari aliansi ini: Singapore Airlines (SQ), All Nippon Airlines (NH), Asiana Airlines (OZ), dan Eva Air (BR).

A Singapore Airlines' Boeing 777-300 reg 9V-SYL in Star Alliance livery. Photo credit: Allen Zhao/Airliners.net
Sebuah Boeing 777-300 rego 9V-SYL milik Singaproe Airlines dengan livery spesial Star Alliance. Photo credit: Allen Zhao/Airliners.net

Oneworld

Oneworld alliance and its members. Source: http://uponarriving.com/2016/05/05/guide-booking-british-airways-avios/
Aliansi Oneworld dan anggota-anggotanya. Source: http://uponarriving.com/2016/05/05/guide-booking-british-airways-avios/

Per September 2016, Oneworld terdiri atas 15 maskapai anggota. Dari ketiga aliansi, Oneworld adalah aliansi terkecil tetapi beberapa maskapai anggotanya memiliki reputasi yang tinggi akan pelayanannya. Untukku pribadi sih, aliansi ini adalah aliansi yang paling tidak menarik di antara ketiganya karena aku merasa paling “jauh” dari basis dan destinasi-destinasi mereka.

An American Airlines'Boeing 777-200ER reg N796AN in OneWorld livery. Photo credit: Sneeze Lam/Airliners.net
Sebuah Boeing 777-200ER milik American Airlines rego N796AN dengan livery OneWorld. Photo credit: Sneeze Lam/Airliners.net

Apa pentingnya tahu beginian?

Aku percaya bahwa pengetahuan ini sangat amat membantu dalam pemaksimalan value yang kita dapatkan ketika membeli tiket pesawat. Penting untuk dicatat bahwa yang aku maksud dengan value di sini adalah lebih daripada sekedar tiket murah (kalau cuma mau tiket murah aja sih, menurutku ya, peluang terbaik adalah dengan terbang dengan low cost carriers (LCCs). Tetapi lagi, maskapai LCC bukanlah anggota dari aliansi mana pun karena dengan begini mereka tidak perlu mengeluarkan pengeluaran ekstra yang mana ini membuat mereka bisa menjual tiket dengan harga rendah itu. Dan, bukan, Air Berlin (AB) bukan lah LCC). Aku tidak akan membahas dengan dalam mengenai value ini di posting ini. Lagipula, value bergantung sekali dengan masing-masing individu. Apa yang memberikan value terbaik untukku, sangat mungkin dengan berbeda dengan apa yang memberikan value terbaik baik orang lain.

An AirAsia's Airbus A320-200 reg 9M-AQP at the brand new apron #9
Sebagai maskapai LCC, AirAsia tentu saja bukan lah anggota dari aliansi mana pun.

Tetapi ada satu hal yang sama dari ketiga aliansi ini. Maskapai-maskapai (otomatis juga aliansi-aliansi ini) sangat menghargai kesetiaan. Untuk itu, mereka memperkenalkan banyak keuntungan melalui program frequent flyer mereka (tiga di antaranya sudah kubagikan beberapa waktu lalu). Satu keuntungan umum adalah perluasannya keuntungan yang diberikan oleh suatu maskapai ke maskapai-maskapai lain. Dan ini bekerja dua arah lho: kita bisa menggunakan miles/poin yang kita kumpulkan melalui suatu maskapai di maskapai lain DAN kita bisa juga mengumpulkan miles/poin suatu maskapai dengan terbang dengan maskapai-maskapai lain; walaupun tentu saja ada syarat dan ketentuan yang berlaku (Jelas lah ya, mereka adalah korporasi bisnis yang ingin mencari keuntungan kan). Dengan kata lain, value dari suatu program frequent flyer suatu maskapai terproyeksikan lebih luas daripada jaringan yang dilayani maskapai tersebut. Dan seperti yang bisa dilihat, ketiga aliansi beranggotakan maskapai-maskapai dari segala penjuru dunia. Ini artinya, dengan “lebih luas”, praktis berarti “ke seluruh dunia”.

Sebuah contoh yang bisa kuberikan dari pengalamanku adalah penerbangan pp-ku dari Amerika ke Meksiko di perjalanan akhir tahun 2015ku ke Amerika Utara. Seumur hidup sebelumnya aku belum pernah terbang dengan Aeromexico (AM). Nah, ketiga penerbangan dengan Aeromexico-ku di perjalanan ini aku dapatkan dengan “gratis” dengan menggunakan poin Flying Blue KLM-ku🙂 . Dan, tahu kan, dua di antaranya adalah di kelas bisnis ;) .

Real meal in a business class flight
Layanan makan malam di penerbangan kelas bisnisnya Aeromexico ke New York

Kesimpulan

Toh pada akhirnya, sebuah aliansi adalah sebuah strategi bisnis yang diterapkan beberapa maskapai. Ini adalah satu cara mereka untuk memperkuat posisi mereka di industri penerbangan yang ketat, kompetitif, dan sangat amat terikat berbagai macam aturan. Produk, servis, kenyamanan, dll ditawarkan untuk menggaet lebih banyak penumpang dan membuat mereka yang sudah terbang dengan mereka setia. Bekerja-sama dengan beberapa maskapai lain tentu saja masuk akal karena dengan begini, jangkauan suatu maskapai menjadi semakin luas secara signifikan dengan biaya yang relatif kecil.

Dan pada akhirnya, semuanya kembali kepada keinginan kita, sebagai penumpang, apakah produk yang ditawarkan aliansi ini menarik sehinga ingin kita “ambil” atau tidak😉 .

 

21 thoughts on “#1804 – Getting to Know: The Three (Major) Airline Alliances

  1. Thanks for the explanation Zi, kirain harus jadi membernya dulu satu2 ternyata lintas maskapai bisa yah selama masih dalam satu aliansi.

    So far udah jadi membernya SkyTeam (via GIA) dan Star Alliance (via SQ), lupa udah jadi membernya Oneworld via MAS atau belum. Tapi kalo misalnya kita booking a/n. orang lain tp membership kita itu bisa earn miles/point jg gak, Zi?

    1. Sipp Ge, hehehe🙂 .

      Eh, frequent flyer masing-masing maskapai, walau dalam satu aliansi, itu terms and condition-nya beda-beda lho. Jadi sebelum apply, seenggaknya mesti dipelajari dulu trus kita tinggal memilih yang terms and condition-nya paling cocok dengan kondisi dan travel pattern kita😛 .

      Walaupun yg booking orang lain, asalkan kita terbang (dengan flight dan tiket yang memenuhi persyaratan untuk earn miles) dan nomor frequent flyer sudah kita masukkan, kita masih dapat miles-nya kok.

      1. Berarti tetep aja musti baca satu2 lagi sblm bookin tiket ya Zi~ *pusing*

        Eh maksudya, kalo kita booking tiket buat orang lain tapi pake membership kita gt.. Miles-nya tetep dapet? Dgn kondisi kita ga ikut terbang. Atau harus ikut terbang baru bisa dapet miles-nya?

        1. Haha, kalau mau bener-bener memaksimalkan sih mesti begitu Ge. Soalnya satu sub-kelas tiket, bisa beda poinnya di frequent flyer dua maskapai yang berbeda.

          Oh, kalau begitu ya nggak bisa lah. Kita dapat miles jika kita yang terbang, hehehe🙂 . Namanya kan frequent flyer programme, orangnya sendiri yang mesti terbang dong, hehehe🙂 .

    1. In theory itu bagus Chris ada membership di tiga aliansinya. Jadi terbang dengan yang mana pun selalu dapat poinnya kan. Aku masih “bolong” di OneWorld nih. Ada sih membership-nya Malaysia Airlines tapi buatku rasanya worthless banget membership di situ, mau pindah hati ke maskapai lain aja, haha😆

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s