Posted in Aviation, EuroTrip, Trip Report, Vacation, Weekend Trip

#1734 – AvGeek Weekend Trip #1 (AMS – CDG – STR – AMS)

ENGLISH

In early April, I did my first ever Avgeek Weekend Trip where I spent my weekend flying around three countries (The Netherlands, France, and Germany) in less than 24 hours. Here is the flying map, btw:

My flight route map this weekend. Created with gcmap.com
AMS-CDG-STR-AMS. Created with gcmap.com

And now it is time for the story🙂

AF 1441 (Amsterdam – Paris CDG)

AF Logo
Flight: Air France AF 1441
Equipment: Airbus A321-200 reg F-GTAS
ATD: 20:55 CET (Runway 18L of AMS)
ATA: 21:38 CET (Runway 26L of CDG)

Even though my flight was scheduled to depart at 20:30, I arrived at Schiphol rather early just before 18:00 to make use of the dinner service at KLM’s Crown Lounge at the airport, haha😆 . This made me realize that a Saturday evening was a good time to make use of the lounge though because it was practically almost empty and so it was very comfortable🙂 .

Fast forward, I boarded the Airbus A321-200, F-GTAS, to fly to the first destination of this trip: Paris – CDG Airport. It was a busy flight with the 184 seats Airbus A321 tonight, presumably with a lot of Air France’s inter-continental connecting passengers leaving Paris – CDG tonight. After boarding completed, we departed and took off from runway 18L of Schiphol Airport.

Taking off from runway 18L of Schiphol Airport
Taking off from runway 18L of Schiphol Airport

It was a regular Amsterdam – Paris with Air France and I will not get to too much details here. As usual, the complimentary snack service on board an Air France short-haul flight was really good (sandwich and drinks) even though I did not eat the sandwich right away because I was still full with my buffer dinner at the lounge earlier😛 .

However, somehow I felt like this Airbus A321 flight was undercrewed. I estimated the cabin was full in economy (152 seats) and as a result, the snack service was done very slowly. I just got my sandwich as we were descending towards Paris – CDG Airport.

Anyway, at 21:38, we landed at runway 26L of Paris – CDG Airport.

An Overnight Stay in Paris

A mini bus terminal at Paris CDG
A mini bus terminal at Paris CDG

My second flight would depart early in the morning the next day so I would have to spend one night in Paris. For this, I decided to book a room in a hotel nearby the airport which provided free shuttle service. In the map, the hotel did not look so far away from the airport. However, the shuttle bus actually took a detour route resulting in a 30 minute one-way ride. Not that ideal, in my opinion, but this was probably why the room rate was rather low, haha😆 .

In the morning, I took the shuttle bus again (but much quicker as the bus did not take any detour) to the airport. At the airport, I took another shuttle bus that brought me to Terminal 2G. I already checked-in online so at Terminal 2G I headed straight to security on which, with my Flying Blue Gold card, they opened a new security check lane so I did not have to queue, muahaha :lol: #VIP

Then I went straight to the petite Air France lounge at Terminal 2G in where I also had my buffet French breakfast😉 .

AF 1408 (Paris CDG – Stuttgart)

CityJet
Flight: Air France AF 1408 operated by CityJet
Equipment: Avro RJ 85 reg EI-RJO
ATD: 09:02 CET (Runway 08L of CDG)
ATA: 09:51 CET (Runway 07 of STR)

This flight was the main star of this trip because it was operated with an Avro RJ 85!! #antimainstream

Boarding commenced on time and I settled myself on my pre-selected (during the online check-in) seat of 16A. Here is a recommendation. If you ever will fly with a CityJet’s Avro RJ 85 in economy, in my opinion the best seats are either 16A (window) or 16C (aisle), depending on your window or aisle preference. The last three rows of the plane (row 15 – 17) are arranged in 2-3 configuration due to the plane’s curvacture. In my opinion, row 15 is less ideal because of the awkward misaligned trays due to row 14 being the last row in 3-3 configuration. On the other hand, row 17 is not ideal because it is the last row in the plane which means the seats do not (or have very limited) recline.

The last three rows of CityJet's Avro RJ85
The last three rows of CityJet’s Avro RJ85

Anyway, we took off from runway 08L of Paris – CDG Airport. The breakfast service was commenced efficiently on this flight, where a selection of drink and croissants (so French, lol😆 ) were available in economy. Long story short, at 09:51 we landed at runway 07 of Stuttgart Airport. Here is the landing video:

Transitting in Stuttgart

I had about four hours in Stuttgart so time-wise, it was very awkward to do a short trip to the city center. Beside, I have been to Stuttgart (in 2011) anyway. And so I decided to just stay at the airport and used the lounge.

A lounge in Stuttgart
A lounge in Stuttgart

Stuttgart was not a main destination for either Air France or KLM so understandably the lounge was small. The selection of food and drink was enough and quite versatile even though nothing was spectacular. However, the lounge attendant was very caring, which was definitely a positive point in my opinion. She knew that I was a KLM passenger and when a KLM flight was boarding that morning (it was not my flight as I would take the next flight), she approached me saying that a KLM flight was already boarding. I explained to her that my flight was the next one; but it was still a nice touch, no? Small things like this matter!!

KL 1874 (Stuttgart – Amsterdam)

KLM Cityhopper logo
Flight: KLM Royal Dutch Airlines KL 1874 operated by KLM Cityhopper
Equipment: Fokker 70 reg PH-KZM
ATD: 14:29 CET (Runway 07 of STR)
ATA: 15:28 CET (Runway 36R of AMS)

My third and final flight of this trip was with a KLM Cityhopper’s Fokker 70 reg PH-KZM in KLM’s new dolphin livery. Speaking of which, it was only my second flight with a dolphin livery! My first time was last November when I flew with PH-KZU from Belfast to Amsterdam. Anyway, boarding went efficiently and we took off from runway 07 of Stuttgart Airport.

Probably being a mid-afternoon flight, the service on board this KLM flight was actually the best one I have had in KLM this year. I felt like in general this year, the quality of the snack service on board KLM’s short-haul flights has noticeably decreased. This time, though, I got a quite delicious wrap that was provided in a very efficient manner. I loved it!!

Complimentary lunch snack service on board a KLM flight
Complimentary lunch snack service on board a KLM flight

Long story short, at 15:28, we landed at runway 26R of Schiphol Airport. PH-KZM went to the famous “Fokker Farm” for disembarkation. We were taken by bus to the terminal building, in which I rushed through to get to the train station to catch my train to Delft that was scheduled to leave at 15:46. It was probably my personal record where it only took me four minutes-ish to get from where I got off the bus until I reached the station, haha😆 .

BAHASA INDONESIA

Di awal April, aku pergi dalam rangka Avgeek Weekend Trip untuk kali yang pertama dimana akhir pekan itu aku habiskan dengan terbang di tiga negara (Belanda, Prancis, dan Jerman) dalam total waktu kurang dari 24 jam. Berikut ini peta penerbangannya, btw:

My flight route map this weekend. Created with gcmap.com
AMS-CDG-STR-AMS. Dibuat dengan gcmap.com

Dan sekarang adalah saatnya untuk menceritakan perjalanan ini:

AF 1441 (Amsterdam – Paris CDG)

AF Logo
Penerbangan: Air France AF 1441
Pesawat: Airbus A321-200 reg F-GTAS
ATD: 20:55 CET (Runway 18L of AMS)
ATA: 21:38 CET (Runway 26L of CDG)

Walaupun penerbanganku baru dijadwalkan berangkat jam 8:30 malam, aku sudah tiba di Schiphol sekitar jam 6 sore untuk memanfaatkan layanan makan malam di KLM Crown Lounge disana, haha😆 . Aku jadi sadar loh bahwa Sabtu malam adalah saat yang baik untuk mengunjungi lounge-nya karena lounge-nya nyaris kosong sehingga rasanya nyaman banget🙂 .

Singkat cerita, aku menaiki pesawat Airbus A321-200 dengan registrasi F-GTAS yang akan membawaku ke Paris – CDG malam ini. Ini adalah penerbangan dengan Airbus A321 berkapasitas 184 kursi yang kali ini penuh, aku duga sih ada banyak penumpang transitnya Air France yang akan berangkat dari Paris – CDG malam ini. Setelah boarding selesai, kami berangkat dan lepas landas dari landasan pacu 18L Bandara Schiphol.

Taking off from runway 18L of Schiphol Airport
Lepas landas dari landasan pacu 18L bandara Schiphol

Ini adalah penerbangan reguler Amsterdam – Parisnya Air France sehingga aku merasa tidak perlu menulis banyak disini. Seperti biasa, layanan snack komplimen di penerbangan jarak dekatnya Air France itu oke banget (sandwich dan minuman) walaupun sandwich-nya tidak langsung kumakan karena masih kenyang setelah makan di lounge sebelumnya😛 .

Namun, entah mengapa aku merasa penerbangan dengan Airbus A321 malam ini tidak dilayani dengan jumlah kru yang cukup deh. Aku kira kabin ekonomi penuh malam ini (152 kursi) dan akibatnya, layanan pembagian snack-nya dilakukan dengan sangat pelan. Aku baru menerima sandwich-ku ketika pesawat sudah mulai turun mendekati Bandara Paris – CDG loh.

Anyway, jam 09:38 malam, pesawat mendarat di landasan pacu 26L Bandara Paris – CDG.

Menginap Semalam di Paris

A mini bus terminal at Paris CDG
Terminal bus mini di Bandara Paris CDG

Penerbangan keduaku baru dijadwalkan berangkat keesokan paginya sehingga aku harus menginap semalam di Paris. Untuk ini, aku memutuskan untuk menyewa kamar di sebuah hotel di dekat bandara yang juga menyediakan layanan shuttle bus gratis. Di peta, hotelnya tidak nampak jauh dari bandara. Namun, busnya mengambil rute memutar sehingga waktu tempuhnya sekitar setengah jam satu arah. Nggak ideal sih, tetapi mungkin ini adalah alasan mengapa tarif kamarnya juga murah menurutku, haha😆 .

Pagi harinya, aku menaiki busnya lagi (tetapi kali ini lebih cepat karena busnya tidak memutar) ke bandara. Di Bandara, aku naik shuttle bus lainnya yang membawaku ke Terminal 2G. Karena sudah check-in melalui internet, di Terminal 2G aku langsung berjalan menuju pemeriksaan sekuriti. Disana, berkat kartu Flying Blue Gold-ku, sebuah jalur sekuriti yang baru dibuka khusus untukku sehingga aku nggak harus mengantri, muahaha😆 #VIP

Lalu, aku langsung menuju lounge-nya Air France yang petite itu di Terminal 2G dimana disana aku bisa sarapan ala Prancis😉 .

AF 1408 (Paris CDG – Stuttgart)

CityJet
Penerbangan: Air France AF 1408 dioperasikan oleh CityJet
Pesawat: Avro RJ 85 reg EI-RJO
ATD: 09:02 CET (Runway 08L of CDG)
ATA: 09:51 CET (Runway 07 of STR)

Penerbangan ini adalah bintang dari perjalanan ini karena dioperasikan dengan pesawat Avro RJ 85!! #antimainstream

Boarding berlangsung tepat waktu dan aku duduk pewe di kursi yang sudah kupilih sebelumnya, kursi 16A. Btw, aku bisa memberikan sebuah rekomendasi nih. Jika kebetulan akan terbang dengan pesawat Avro RJ 85nya CityJet di kelas ekonomi, menurutku kursi terbaik di dalam pesawat ini adalah kursi 16A (jendela) atau 16C (lorong), tergantung lebih suka duduk di kursi jendela atau lorong. Tiga baris terakhir di pesawat ini disusun dengan konfigurasi kursi 2-3 karena kurvaktur pesawatnya. Menurutku, baris 15 kurang ideal karena tray-nya jadi agak nggak pas karena baris 14 masih lah berkonfigurasi 3-3. Di sisi lain, baris 17 juga tidak ideal karena merupakan barus terakhir di pesawatnya yang mana artinya kursinya tidak bisa di-recline (atau setidaknya minimal banget).

The last three rows of CityJet's Avro RJ85
Tiga baris terakhir pesawat Avro RJ85nya CityJet

Anyway, pesawat lepas landas dari landasan pacu 08L Bandara Paris – CDG. Sarapan disajikan dengan efisien, dimana pilihan minuman dan croissant (Prancis banget ya, haha😆 ) disajikan di kelas ekonomi. Singkat cerita, jam 09:51 pesawat mendarat di landasan pacu 07 Bandara Stuttgart. Berikut ini video pendaratannya:

Transit di Stuttgart

Lama waktu transitku di Stuttgart adalah sekitar empat jam sehingga, dari segi waktu, tanggung rasanya untuk pergi ke pusat kotanya. Toh aku sudah pernah kesana juga sih (tahun 2011). Jadilah aku memutuskan untuk menunggu di bandaranya saja dan memanfaatkan lounge-nya.

A lounge in Stuttgart
Lounge di Stuttgart

Stuttgart bukanlah destinasi tujuan utama Air France atau KLM sehingga wajar lounge-nya berukuran kecil. Pilihan makanan dan minumannya cukup sih walaupun memang tidak terlalu spesial. Namun, petugas lounge-nya perhatian banget loh, yang mana ini merupakan suatu hal positif dari lounge ini bagiku. Ia tahu bahwa aku akan terbang dengan KLM sehingga ketika sebuah penerbangannya KLM sedang boarding waktu itu (bukan penerbanganku karena penerbanganku adalah yang selanjutnya), ia mendatangiku dan berkata bahwa penerbangan KLM sudah boarding loh. Kemudian aku jelaskan bahwa penerbanganku adalah penerbangan yang selanjutnya; tetapi toh ini adalah bentuk perhatian yang oke kan ya? Hal-hal kecil begini nih yang penting!!

KL 1874 (Stuttgart – Amsterdam)

KLM Cityhopper logo
Penerbangan: KLM Royal Dutch Airlines KL 1874 dioperasikan oleh KLM Cityhopper
Pesawat: Fokker 70 reg PH-KZM
ATD: 14:29 CET (Runway 07 of STR)
ATA: 15:28 CET (Runway 36R of AMS)

Penerbangan ketiga dan terakhir dari perjalanan ini adalah dengan Fokker 70nya KLM Cityhopper yang berregistrasi PH-KZM yang telah dicat dengan model livery lumba-lumba. Ngomong-ngomong, ini baru lah kali kedua aku terbang dengan livery lumba-lumba loh! Yang pertama kali adalah November lalu ketika aku terbang dengan PH-KZU dari Belfast ke Amsterdam. Anyway, boarding berlangsung efisien dan kami lepas landas dari landasan pacu 07 Bandara Stuttgart.

Mungkin karena penerbangan siang, servis di penerbangan KLM ini adalah servis terbaik yang kudapatkan dari KLM tahun ini. Secara umum tahun ini, rasanya kualitas snack komplimen di penerbangan jarak pendeknya KLM menurun deh. Kali ini, tapinya, aku mendapatkan wrap yang enak banget yang disajikan secara efisien, aku suka!!

Complimentary lunch snack service on board a KLM flight
Layanan snack di penerbangan siangnya KLM.

Singkat cerita, jam 3:28 sore kami mendarat di landasan pacu 26R Bandara Schiphol. PH-KZM berbelok ke “Fokker Farm” yang terkenal itu dan parkir disana. Kami diantar dengan bus ke gedung terminal, yang mana setelahnya aku langsung terburu-buru berlari ke stasiun kereta untuk mengejar keretaku ke Delft yang dijadwalkan berangkat jam 3:46 sore. Ini mungkin adalah rekor tercepatku dimana aku mencapai stasiun kereta Schiphol dalam waktu empat menit setelah aku menginjakkan kaki di bandara, haha😆 .

24 thoughts on “#1734 – AvGeek Weekend Trip #1 (AMS – CDG – STR – AMS)

  1. Ini ceritanya tentang nyobain pesawat ya Ko haha. Berpindah dari satu terminal ke terminal lain. Luar biasaaa👍👍 weekend ini berarti jalan2 lagi Ko, kan kamis Hemelvaartsdag.

    1. Iya, muter-muter naik pesawat ceitanya, hahaha😆 . Iya doong weekend ini pasti jalan lagi. Soalnya hari Jumat “dipaksa” TU Delft libur nih (cuti wajib dimana satu hari jatah cuti mesti dipake). Ya udah aku liburan aja sekalian, ahahaha😆 .

  2. dalam 24 jam 3 negara mas? ini review penerbangan ya? keren! tadi nunggu bacaan sampai ke bawah kirain mau jelasin ngapain aja di negara-negara yang dikunjungin itu… hahaha… ditunggu record berikutnya mas🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s