#1674 – Hello from the Big Apple!!

ENGLISH

So, as the title states, right now I am in New York!! 😀 So, hello all from the Big Apple!! 🙂

Yes, indeed almost two weeks ago I was flying to New York from Amsterdam (as my Instagram followers (@azilko) might notice); but at that time I was actually just transitting at New York John F. Kennedy International Airport as I was making my way to Boston 😀 . And just now I actually stay in New York and going to explore this city 🙂 .

There are a few places and activities which I have made reservation on during my stay in New York since before I departed two weeks ago. Well, as spoilers, two of them are: a ticket to the Statue of Liberty and a ticket to a theatrical Broadway performance! Btw, the Broadway ticket apparently costs quite some money! :mrgreen: So touristy? Well, of course! This is my first time to New York so it is very unsurprising, is it? 😛 . Ah, it is going to be as what Barney Stinson said:

Yes, legendary!! :mrgreen:

Well, that is all I have for now here. Just follow me on Instagram for more up-to-date updates 😛 . Anyway, as New York has been on the top of my bucket list for soo many years, this song pretty much represents my mood right now:

:mrgreen:

BAHASA INDONESIA

Seperti yang disebutkan judul di atas, sekarang aku berada di New York!! 😀 Jadi, aku ingin menyapa pembaca semua dari Big Apple ini!! 🙂

Iya, memang sih dua minggu yang lalu aku terbang ke New York dari Amsterdam (seperti yang followers Instagramku (@azilko) sudah ketahui); tetapi waktu itu sebenarnya aku hanya transit saja sih di Bandara Internasional John F. Kennedy karena aku sedang berada dalam perjalanan menuju Boston 😀 . Dan sekarang ini barulah aku akan menginap di New York dan akan mengeksplor kotanya 🙂 .

Sudah ada beberapa tempat dan aktivitas yang aku reservasi selama masa tinggalku di New York ini nanti semenjak sebelum berangkat dua minggu yang lalu. Sebagai bocoran nih, salah duanya adalah: tiket ke Patung Liberty dan tiket menonton sebuah pertunjukan teater di Broadway!! Btw, harga tiket Broadway itu ternyata mahal ya!! :mrgreen: Turis banget? Ya iya lah secara ini kan kali pertamaku ke New York, haha 😛 . Ah, bakal seperti yang dibilang Barney Stinson berikut ini nih:

Yes, legendary!! :mrgreen:

Yah, hanya ini saja sih yang ingin aku tuliskan sekarang disini. Follow aku di Instagram saja untuk update yang lebih terkini 😛 . Anyway, karena New York adalah satu kota yang sudah lama banget bertahun-tahun sudah berada di dalam bucket list-ku, sekarang ini lagu berikut ini merepresentasikan mood-ku saat ini:

:mrgreen:

Advertisements

25 thoughts on “#1674 – Hello from the Big Apple!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s