#1673 – Happy New Year from Mexico!!

ENGLISH

So, I would like to say:

HAPPY NEW YEAR 2016

from Mexico!! :mrgreen:

First of all, let this new year of 2016 bring all of us the good things in life! πŸ™‚

The year 2015 has really been crazy to me. I started it in Goa, India, and I ended it here, in Huatulco, Mexico!! And these two places are literally almost at the other side of the world, being 11.5 timezones apart!! :shocked: This means that technically, the year 2015 was the longest non-leap year in my life ever, where I had 365 days 11 hours and 30 minutes in the entire year instead of 365 days! πŸ˜€

Anyway, that is all I have for now. Ciao guys! πŸ™‚

Source: http://giphy.com/gifs/leonardo-dicaprio-drinking-fireworks-GCLlQnV7wzKLu

Happy New Year!!

Illustration from:Β Source: http://giphy.com/gifs/leonardo-dicaprio-drinking-fireworks-GCLlQnV7wzKLu

BAHASA INDONESIA

Aku ingin mengucapkan:

SELAMAT TAHUN BARUΒ 2016

dariΒ Meksiko!! :mrgreen:

Pertama-tama, mudah-mudahan tahun 2016 ini akan membawa hal-hal yang baik di kehidupan ini ya bagi kita semua! πŸ™‚

Tahun 2015 adalah tahun yang gila deh untukku. Tahun itu aku mulai di Goa, India, dan kini aku akhiri disini, di Huatulco, Meksiko!! Dan dua tempat ini berada nyaris di sisi planet Bumi yang berlawanan loh, yang dipisahkan oleh 11,5 zona waktu!! :shocked: Ini artinya, tahun 2015ku adalah tahun non-kabisat terpanjang seumur hidupku, dimana aku melewati 365 hari 11 jam dan 30 menit di sepanjang tahun ini, bukannya 365 hari saja! πŸ˜€

Anyway, aku hanya ingin menyapa ini saja sih sekarang. Ciao guys! πŸ™‚

Advertisements

26 thoughts on “#1673 – Happy New Year from Mexico!!

  1. denaldd says:

    Selamat tahun baru Ko, langkah pertama di Mexico ya πŸ™‚ Ko, pernah eksplore Afrika ga?

  2. Alris says:

    Selamat tahun baru 2016. Semoga tahun ini segala sesuatunya lebih baik.

  3. xiaotia says:

    Happy New Year ya kak πŸ™‚ have fun ya disana ^^

  4. niee says:

    Kadang suka berhitung klo lo ngasih hitungan matematis gitu. Iya ya waktunya bisa lebih setengah hari! πŸ˜†

    • zilko says:

      Hahaha, aku suka trivia random gitu memang Niee πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Apalagi kalo ada angka2nya 😝. Iya jadi lebih panjang setengah hari. Lumayan!!

  5. Yance says:

    Happy new year ko…enjoy the trip

  6. Arman says:

    happy new year!

  7. Una says:

    Berarti kalau ngitung pakai timezone gitu harusnya diakumulasiin dari jalan jalan beda timezone dari awal tahun dong? *nanya opo aku* Hahaha mbuh ah. Anw, happy new yearrr!

  8. Puji says:

    Happy new year Ko!

  9. jampang says:

    Wah…. Ada di mexico…

  10. Pypy says:

    Baca judulnya aja dah berasa keren bgt lho πŸ˜€

    Selamat Tahun Baru ya, Ko.. Moga makin banyak jalan2nya ya ditahun ini. Dan penelitiannya makin lancar.. aminn..

    • zilko says:

      Selamat Tahun Baru juga Py, hehehe πŸ˜„. Amin, trims banget doanya!! Sama buat kamu ya Py, juga sehat trus plus kehamilannya lancar trus!!

  11. […] started the year in Huatulco, Mexico and now I am ending it in Yogyakarta, Indonesia. The two places being 13 timezones apart, it means […]

  12. […] Angeles, California. The two places being fifteen time zones apart, this means officially 2017 beat 2015 in terms of my longest non-leap year ever, at 365 days and 15 […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s