Posted in Miscellaneous, Random Things

#1673 – Happy New Year from Mexico!!

ENGLISH

So, I would like to say:

HAPPY NEW YEAR 2016

from Mexico!!:mrgreen:

First of all, let this new year of 2016 bring all of us the good things in life!๐Ÿ™‚

The year 2015 has really been crazy to me. I started it in Goa, India, and I ended it here, in Huatulco, Mexico!! And these two places are literally almost at the other side of the world, being 11.5 timezones apart!! :shocked: This means that technically, the year 2015 was the longest non-leap year in my life ever, where I had 365 days 11 hours and 30 minutes in the entire year instead of 365 days!๐Ÿ˜€

Anyway, that is all I have for now. Ciao guys!๐Ÿ™‚

Source: http://giphy.com/gifs/leonardo-dicaprio-drinking-fireworks-GCLlQnV7wzKLu
Happy New Year!!

Illustration from:ย Source: http://giphy.com/gifs/leonardo-dicaprio-drinking-fireworks-GCLlQnV7wzKLu

BAHASA INDONESIA

Aku ingin mengucapkan:

SELAMAT TAHUN BARUย 2016

dariย Meksiko!!:mrgreen:

Pertama-tama, mudah-mudahan tahun 2016 ini akan membawa hal-hal yang baik di kehidupan ini ya bagi kita semua!๐Ÿ™‚

Tahun 2015 adalah tahun yang gila deh untukku. Tahun itu aku mulai di Goa, India, dan kini aku akhiri disini, di Huatulco, Meksiko!! Dan dua tempat ini berada nyaris di sisi planet Bumi yang berlawanan loh, yang dipisahkan oleh 11,5 zona waktu!! :shocked: Ini artinya, tahun 2015ku adalah tahun non-kabisat terpanjang seumur hidupku, dimana aku melewati 365 hari 11 jam dan 30 menit di sepanjang tahun ini, bukannya 365 hari saja!๐Ÿ˜€

Anyway, aku hanya ingin menyapa ini saja sih sekarang. Ciao guys!๐Ÿ™‚

24 thoughts on “#1673 – Happy New Year from Mexico!!

    1. Hahaha, aku suka trivia random gitu memang Niee ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Apalagi kalo ada angka2nya ๐Ÿ˜. Iya jadi lebih panjang setengah hari. Lumayan!!

  1. Berarti kalau ngitung pakai timezone gitu harusnya diakumulasiin dari jalan jalan beda timezone dari awal tahun dong? *nanya opo aku* Hahaha mbuh ah. Anw, happy new yearrr!

  2. Baca judulnya aja dah berasa keren bgt lho๐Ÿ˜€

    Selamat Tahun Baru ya, Ko.. Moga makin banyak jalan2nya ya ditahun ini. Dan penelitiannya makin lancar.. aminn..

    1. Selamat Tahun Baru juga Py, hehehe ๐Ÿ˜„. Amin, trims banget doanya!! Sama buat kamu ya Py, juga sehat trus plus kehamilannya lancar trus!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s