Posted in Miscellaneous

#1604 – JFL Videos

ENGLISH

I know two years ago I made a post about Just For Laughs (JFL) and put the post under the Nostalgia category (I just realized it has been awhile since the last time I posted a post under this category btw!😯 ). Actually JFL is still pretty much running now with new prank videos being uploaded a few times weekly at their official Youtube channel. And sometimes when I feel like I need a short break during work, I like to check out their new videosπŸ™‚ .

Anyway, so here are a couple of videos from this summer which I really liked:

(1) Injured Ice Cream Man

To me, it was so nice that so many people decided to change their order to just one scoop of ice cream after seeing the ice cream man clearly hurting himself while scopping the ice cream.

(2) Dog Sells Hot Dogs

No word needed. I just LOVE it!!

BAHASA INDONESIA

Memang sih dua tahun lalu aku menulis sebuah posting tentang Just For Laughs (JFL) dan memasukkannya ke dalam kategori Nostalgia (Eh, baru sadar nih kalau sudah lama juga ya semenjak terakhir kali aku menulis sebuah posting dalam kategori ini btw!😯 ). Sebenarnya JFL masih jalan lho sekarang dengan video-video baru yang mereka unggah beberapa kali dalam satu minggu di channel Youtube resmi mereka. Dan terkadang ketika aku ingin rehat sejenak dari kesibukan di kantor, aku suka mengecek video-video terbaru merekaπŸ™‚ .

Anyway, berikut ini dua video dari musim panas tahun ini yang aku suka banget :

(1) Injured Ice Cream Man (Penjual Es Krim yang Cedera)

Untukku, rasanya senang aja ya melihat banyak banget orang yang memutuskan untuk mengubah pesanan mereka menjadi satu scoop es krim saja setelah melihat penjual es krimnya jelas-jelas merasa amat sakit hanya untuk menyendok es krimnya.

(2) Dog Sells Hot Dogs (Anjing Menjual Hot Dogs)

Nggak perlu dijelaskan deh. SUKA banget!!

15 thoughts on “#1604 – JFL Videos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s