#1571 – A Weekend Story

ENGLISH

As I said yesterday, I went to Paris for the French Open’s women’s singles final this weekend. How was it? Well, it was AMAZING!! I can tell you now that a grandslam final is so amazing to watch in person, especially if your favorite player is playing!! πŸ™‚ It is like a million times better than just watching on TV!

At the moment I won’t get to too much details about it though since I am still so tired and I don’t have the time yet to write the story. So I will leave this for a later post πŸ˜› . Plus, I am so busy at work too now, haha πŸ˜› .

Oh well but I want to show off a special photo here. A photo of myself with Serena Williams:

Me with Serena Williams, haha

Me with Serena Williams, haha

LolΒ πŸ˜† . If you zoom in that photo, you can clearly see Serena Williams there on the court posing with her trophy.

But anyway, as usual, here are a few teasers from the short trip:

BAHASA INDONESIA

Seperti yang aku bilang kemarin, aku pergi ke Paris untuk menontonΒ final tunggal putrinya French OpenΒ akhir pekan ini. Bagaimanakah jadinya? Wah, ASYIK BANGET!! Bisa aku bilang sekarang bahwa final grandslam itu seru banget untuk ditonton langsung di tempatnya, apalagi kalau pemain favoritmu bermain!! πŸ™‚ Seenggaknya satu juta kali lebih seru daripada nonton di TV deh!

Hanya saja sekarang ini aku masih belum akan menceritakan secara detail sih karena aku masih merasa lelah dan memang belum ada waktu untuk menuliskan ceritanya. Jadi ini aku simpan untuk nanti-nanti saja deh ya πŸ˜› . Ditambah lagi, aku sedang sibuk banget nih di kantor, haha πŸ˜› .

Ah, tetapi pamer satu foto spesial dulu ah. Sebuah fotoku bersama dengan Serena Williams:

Me with Serena Williams, haha

Aku danΒ Serena Williams, haha

Huahaha πŸ˜† . Itu kalau di-zoom in Serena Williams-nya kelihatan jelas kok sedangΒ berpose dengan pialanya πŸ˜› .

Tetapi seperti biasa, di atas aku unggah beberapa foto sebagai teasers dari perjalanan ini.

Advertisements

10 thoughts on “#1571 – A Weekend Story

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s