Posted in My Interest, Zilko's Life

#1559 – Digimon Adventure Tri

ENGLISH

I. CAN. NOT. WAIT

Yes, ladies and gentlemen, this year, to celebrate its 15th[1] anniversary, a NEW season of Digimon Adventure is going to be released!! And this will not be some random crappy “Digimon” series. Btw I am sorry, but to me, only the original Digimon season, Digimon Adventure, is the best one. Digimon Adventure 2 is okay, but its anti-climactic ending puts me off. And I did not like all the follow-up installments after that, at all (Okay, admittedly I have not watched Digimon Data Squad or Digimon Fusion, but I lost all my interest when watching Digimon Frontier).

Maybe realizing their “mistake”, the producers are going to renew the original story arc with the original eight digidestined (Taichi, Yamato, Sora, Koshiro, Mimi, Joe, Takeru, and Hikari) and their digimons (Agumon, Gabumon, Biyomon, Tentomon, Palmon, Gomamon, Patamon, and Tailmon), and they name the new series Digimon Adventure tri. “Tri” because, I guess, this will be the third installment of the original one (so a continuation of Digimon Adventure 2), but it seems that the main characters are back to the original digi-destined, no longer Daisuke, Yolei, and Iori from Adventure 2.

***

So, as a Digimon Adventure fan who spent half a day in Odaiba for my own Digimon Adventure tour while in Tokyo, obviously this is one of the best news I have heard this year!!

Okay, even though I was being misled a little bit with the rumor that it would air this Spring; which turned out to be false because the release date is 21 November 2015, I am still super excited!! Seriously!!

Now, I cannot wait for 21 November 2015!!

So who is with me??😀

Digimon Adventure Tri. Poster taken from: http://www.ign.com/articles/2015/03/12/new-digimon-adventure-tri-posters-original-cast-returning
Digimon Adventure Tri. Poster taken from: http://www.ign.com/articles/2015/03/12/new-digimon-adventure-tri-posters-original-cast-returning

BAHASA INDONESIA

SUDAH. NGGAK. SABAR

Ya, saudara dan saudari sekalian, tahun ini, untuk merayakan ulang-tahun ke-15-nya[1], sebuah musim BARU dari Digimon Adventure akan dirilis dong!! Dan ini bukan sekedar seri “Digimon” random yang jelek ya. Btw, maaf ya, untuk aku, hanya musim pertama dari Digimon, Digimon Adventure, saja yang paling bagus. Digimon Adventure 2 lumayan sih, tetapi ending-nya yang sangat antiklimaks amat menggangguku. Dan aku sama sekali tidak suka seri-seri selanjutnya, sama sekali (Oke, aku akui bahwa aku belum menonton Digimon Data Squad atau Digimon Fusion sih, tetapi aku sudah kehilangan minat ketika menonton Digimon Frontier).

Mungkin menyadari “kesalahannya”, produsernya akan melanjutkan kisah cerita original-nya dengan delapan anak terpilih yang asli (Taichi, Yamato, Sora, Koshiro, Mimi, Joe, Takeru, dan Hikari) dan digimonnya (Agumon, Gabumon, Biyomon, Tentomon, Palmon, Gomamon, Patamon, dan Tailmon), dan seri terbaru ini diberi nama Digimon Adventure tri. “Tri” karena, dugaanku sih, ini adalah seri ketiga yang menggunakan jalan cerita yang original (jadi kelanjutannya Digimon Adventure 2 gitu), tetapi tokoh utamanya sepertinya kembali lagi ke anak-anak terpilih yang asli itu, sehingga bukan lagi Daisuke, Yolei, dan Iori dari Adventure 2.

***

Nah, jadi jelas sebagai fans-nya Digimon Adventure yang menyempatkan diri setengah hari di Odaiba untuk membuat tur Digimon Adventure-ku sendiri ketika berada di Tokyo, jelas ini adalah salah satu berita terbaik yang aku dengar tahun ini dong ya!!

Oke, walaupun sempat di-PHP-in oleh rumor yang bilang kalau seri ini akan mulai tayang musim semi ini; yang mana ternyata rumornya salah dong karena tanggal rilisnya adalah 21 November 2015, toh aku masih excited banget!! Iya!!

Nah, sekarang sudah nggak sabar banget deh menunggu tanggal 21 November 2015!!

Siapa yang juga nggak sabar seperti aku??😀

21 thoughts on “#1559 – Digimon Adventure Tri

  1. Sama mas, udah lama kali nih nunggu ni Digimon Tri keluar.. rumor pertama, april, rumor kedua mei.. eh, nyatanya November.😦

    Katanya alphamon bakalan ada di Digimon tri ya.. wuahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s