#1559 – Digimon Adventure Tri

ENGLISH

I. CAN. NOT. WAIT

Yes, ladies and gentlemen, this year, to celebrate its 15th[1] anniversary, a NEW season of Digimon Adventure is going to be released!! And this will not be some random crappy “Digimon” series. Btw I am sorry, but to me, only the original Digimon season, Digimon Adventure, is the best one. Digimon Adventure 2 is okay, but its anti-climactic ending puts me off. And I did not like all the follow-up installments after that, at all (Okay, admittedly I have not watched Digimon Data Squad or Digimon Fusion, but I lost all my interest when watching Digimon Frontier).

Maybe realizing their “mistake”, the producers are going to renew the original story arc with the original eight digidestined (Taichi, Yamato, Sora, Koshiro, Mimi, Joe, Takeru, and Hikari) and their digimons (Agumon, Gabumon, Biyomon, Tentomon, Palmon, Gomamon, Patamon, and Tailmon), and they name the new series Digimon Adventure tri. “Tri” because, I guess, this will be the third installment of the original one (so a continuation of Digimon Adventure 2), but it seems that the main characters are back to the original digi-destined, no longer Daisuke, Yolei, and Iori from Adventure 2.

***

So, as a Digimon Adventure fan who spent half a day in Odaiba for my own Digimon Adventure tour while in Tokyo, obviously this is one of the best news I have heard this year!!

Okay, even though I was being misled a little bit with the rumor that it would air this Spring; which turned out to be false because the release date is 21 November 2015, I am still super excited!! Seriously!!

Now, I cannot wait for 21 November 2015!!

So who is with me?? 😀

BAHASA INDONESIA

SUDAH. NGGAK. SABAR

Ya, saudara dan saudari sekalian, tahun ini, untuk merayakan ulang-tahun ke-15-nya[1], sebuah musim BARU dari Digimon Adventure akan dirilis dong!! Dan ini bukan sekedar seri “Digimon” random yang jelek ya. Btw, maaf ya, untuk aku, hanya musim pertama dari Digimon, Digimon Adventure, saja yang paling bagus. Digimon Adventure 2 lumayan sih, tetapi ending-nya yang sangat antiklimaks amat menggangguku. Dan aku sama sekali tidak suka seri-seri selanjutnya, sama sekali (Oke, aku akui bahwa aku belum menonton Digimon Data Squad atau Digimon Fusion sih, tetapi aku sudah kehilangan minat ketika menonton Digimon Frontier).

Mungkin menyadari “kesalahannya”, produsernya akan melanjutkan kisah cerita original-nya dengan delapan anak terpilih yang asli (Taichi, Yamato, Sora, Koshiro, Mimi, Joe, Takeru, dan Hikari) dan digimonnya (Agumon, Gabumon, Biyomon, Tentomon, Palmon, Gomamon, Patamon, dan Tailmon), dan seri terbaru ini diberi nama Digimon Adventure tri. “Tri” karena, dugaanku sih, ini adalah seri ketiga yang menggunakan jalan cerita yang original (jadi kelanjutannya Digimon Adventure 2 gitu), tetapi tokoh utamanya sepertinya kembali lagi ke anak-anak terpilih yang asli itu, sehingga bukan lagi Daisuke, Yolei, dan Iori dari Adventure 2.

***

Nah, jadi jelas sebagai fans-nya Digimon Adventure yang menyempatkan diri setengah hari di Odaiba untuk membuat tur Digimon Adventure-ku sendiri ketika berada di Tokyo, jelas ini adalah salah satu berita terbaik yang aku dengar tahun ini dong ya!!

Oke, walaupun sempat di-PHP-in oleh rumor yang bilang kalau seri ini akan mulai tayang musim semi ini; yang mana ternyata rumornya salah dong karena tanggal rilisnya adalah 21 November 2015, toh aku masih excited banget!! Iya!!

Nah, sekarang sudah nggak sabar banget deh menunggu tanggal 21 November 2015!!

Siapa yang juga nggak sabar seperti aku?? 😀

Advertisements

23 thoughts on “#1559 – Digimon Adventure Tri

  1. jampang says:

    semoga seri terbaru juga bagus, sesuai harapan

    saya nggak ngikutin 😀

  2. Ini khusus buat penggemar Digimon ya 😀 Selamat menikmati 🙂

  3. Faris says:

    Sama mas, udah lama kali nih nunggu ni Digimon Tri keluar.. rumor pertama, april, rumor kedua mei.. eh, nyatanya November. 😦

    Katanya alphamon bakalan ada di Digimon tri ya.. wuahahaha

  4. Goiq says:

    Mudah-mudahan tayang di Indonesia tapi ngga pake dubbing :))

  5. Digimon iki opo..haha emak2 banget. Aku taunya Dora Emon….Google dulu ye 😛

  6. -n- says:

    No I’m not with you this time, LOL. I have a personal hatred toward Digimon. Tp kuharap film ini sesuai ekspektasi mu ya

  7. yance says:

    Yang paham dgimon sih anak2 gua nihh ko…hahaa

  8. dani says:

    Wuaaaah. Agree with you Ko. Looks so promising! 😀

  9. niee says:

    Aku gak pernah nonton digimonnn. Huehehehe

  10. […] the time has come!! This weekend, the newest film series of Digimon Adventure, a film which I have been waiting for for so long, Digimon Adventure Tri, was released!! The one reason that excited the most about this film is […]

  11. […] was extremely excited last November when the newest series of Digimon Adventure, Digimon Adventure Tri, was released with the first movie: “Saikai” (“Reunion”). While I was […]

  12. […] excited when last year I found out that there would be a new installment of Digimon Adventure, Digimon Adventure Tri, with the main casts being the original eight Digi-destined from season […]

  13. […] fourth installment (of six) of Digimon Adventure Tri, Sōshitsu, was released at the end of February. And as a big fan of Digimon Adventure (read: […]

  14. […] weekend, the fifth installment of Digimon Adventure Tri, Kyōsei, was released, which I would never miss as a big fan of Digimon Adventure (read: season 1 […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s