Posted in Miscellaneous, Photo Tales

#1416 – Photo Tales (9)

ENGLISH

This is a special edition of the Photo Tales series since the photos were all from my recent Day Out Trip. Without further ado, here they are…

Photo #16

A KLM's Boeing 777-300 ER reg. PH-BVK approaching Schiphol Airport after flying from Buenos Aires
A KLM’s Boeing 777-300ER reg. PH-BVK approaching Schiphol Airport after flying from Buenos Aires

The Muiderslot Castle was located not that far away from Amsterdam Schiphol Airport. So there were many airplanes passing the castle upon approaching Schiphol. When I was walking around the castle a little bit after the guided tour, I caught this one: a KLM’s Boeing 777-306ER reg code PH-BVK. After some research, at this time apparently she was coming back to Amsterdam from Buenos Aires, Argentina, as flight KL 702. She was about one hour behind schedule.

p.s: Later on that evening, she was flying as KL 835 to Denpasar/Bali (via Singapore) from Amsterdam๐Ÿ˜› .

Photo #17

In the Netherlands, even the cows are sunbathing.
In the Netherlands, even the cows are sunbathing.

In the Boerengolf game (the Farmers’ Golf), we had to play between the cattles as well in the farm. And by cattles I mean cows and horses. At one point (it was the hole #8 game if I was not mistaken), the challenge was basically playing the ball through some cows (something that we, thankfully, managed to do successfully without having to piss any of the cowsย off by, for example, accidentally hit them with the ball, lol๐Ÿ˜† ).

Anyway, as I said too, it was really hot that day. And apparently, in the Netherlands, not only the people who like to do sunbathing when the weather is like this, the cows do too!๐Ÿ˜ฏ

BAHASA INDONESIA

Ini adalah edisi spesial dar rangkaian posting Photo Tales karena foto-foto di posting ini aku ambil dari perjalanan Day Out-ku baru-baru ini. Mari kita langsung mulai saja…

Foto #16

A KLM's Boeing 777-300 ER reg. PH-BVK approaching Schiphol Airport after flying from Buenos Aires
Sebuah pesawat Boeing 777-300ER beregistrasi PH-BVK milik KLM sedang mendekati Bandara Schiphol setelah terbang dari Buenos Aires

Kastil Muiderslot terletak tidak jauh dari Bandara Schiphol Amsterdam. Yang mana artinya ada banyak pesawat yang terbang melewatinya ketika sedang mendekati Schiphol. Nah, ketika aku sedang berkeliling mengelilingi kastilnya setelah tur, aku menangkan pesawat ini: sebuah Boeing 777-306ER milik KLM dengan kode registrasi PH-BVK. Setelah sedikit riset setelahnya, ternyata pesawat ini sedang kembali ke Amsterdam setelah terbang dari Buenos Aires, Argentina, sebagai penerbangan KL 702. Ia terlambat sekitar satu jam hari ini.

p.s: Malamnya, pesawat ini terbang sebagai KL 835 menuju Denpasar/Bali (via Singapura) dari Amsterdam loh๐Ÿ˜› .

Foto #17

In the Netherlands, even the cows are sunbathing.
Di Belanda, bahkan sapi-sapi juga suka berjemur loh

Di permainanย Boerengolfย (Golf Petani), kami harus bermain di antara binatang ternak di farm-nya. Dan dengan binatang ternak maksudku adalah sapi dan kuda. Nah, di salah satu hole-nya (hole nomor 8 kalau nggak salah), salah satu tantangannya adalah memainkan bolanya melewati beberapa ekor sapi (sesuatu yang, untungnya banget, berhasil kami lakukan dengan sukses tanpa harus membuat marah satu dari beberapa sapinya dengan, misalnya, tidak sengaja memukul bola dan bolanya mengenai sapinya, huahaha๐Ÿ˜† ).

Anyway, seperti yang aku bilang, hari itu panas banget. Dan ternyata, di Belanda nggak cuma para manusia saja loh yang suka berjemur sinar matahari, bahkan sapi-sapinya juga suka!๐Ÿ˜ฏ

14 thoughts on “#1416 – Photo Tales (9)

    1. Iya, soalnya golfnya “boerengolf” alias golf petani, jadi ada binatang-binatang ternaknya juga di lapangannya, hahaha๐Ÿ˜† . Iya, untung banget nggak kena bolanya ya. Was-was banget sewaktu main waktu itu๐Ÿ˜€ .

    1. Huahaha, iya ya, tetap putih-putih aja gitu sapinya๐Ÿ˜› . Padahal gak bawa payung juga loh sapinya itu. Jangan-jangan rajin pakai sunscreen mereka. *dibahas serius๐Ÿ˜› *

    1. Iya. Dan mereka meminggirkan diri loh sewaktu kita mau main. Sudah berpengalaman sepertinya mereka dengan para manusia main golf di lapangan itu, hehe๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s