Posted in Miscellaneous, Photo Tales

#1410 – Photo Tales (8)

ENGLISH

Photo #14

Rotterdam Centraal Station
Rotterdam Centraal Station

In the month of June I had quite many meetings in Utrecht so naturally I had to travel with train quite a lot as well. There is no direct train from Delft to Utrecht so I have to make one transfer. Actually I can transfer in either Den Haag Centraal Station or Rotterdam Centraal Station. But for some reasons I kinda like to transfer in Rotterdam more than Den Haag, hahaha๐Ÿ˜† . Anyway so here is a picture of Rotterdam Centraal Station in the afternoon.

Photo #15

The still closed stores in Utrecht
The still closed stores in Utrecht

Yesterday morning I had another meeting in Utrecht at 10:00. However, I arrived at Utrecht Centraal Station a little bit too early (at around 9:30) so I decided to walk around a little bit (Utrecht Centraal Station is connected to a mall and outside of the mall is the main shopping discrict of Utrecht as well). But then apparently everything was still closed (well, obviously๐Ÿ˜› ), haha๐Ÿ˜† .

BAHASA INDONESIA

Foto #14

Rotterdam Centraal Station
Stasiun Rotterdam Centraal

Di bulan Juni aku menghadiri banyak meeting di Utrecht jadi tentu saja sebagai akibatnya aku harus banyak bepergian dengan kereta juga. Nah, ceritanya tidak ada kereta langsung dari Delft ke Utrecht jadi aku harus transit satu kali. Sebenarnya ada dua pilihan untuk transit: transit di Den Haag Centraal atau di Rotterdam Centraal. Nah entah kenapa aku lebih suka transit di Rotterdam deh daripada di Den Haag, hahaha๐Ÿ˜† . Ngomong-ngomong, foto di atas adalah foto Stasiun Rotterdam Centraal di siang hari.

Foto #15

The still closed stores in Utrecht
Toko-toko yang masih tutup di Utrecht

Kemarin pagi aku ada sebuah meeting lagi di Utrecht jam 10 pagi. Kebetulan aku tiba di Stasiun Utrecht Centraal agak terlalu awal (sekitar jam 9:30). Jadilah aku memutuskan untuk jalan-jalan sebentar dulu (Stasiun Utrecht Centraal terkoneksi dengan sebuah mall yang mana di luar mall-nya adalah area pusat perbelanjaan di tengah kota Utrecht gitu deh). Tetapi ternyata toko-tokonya masih pada belum buka dong (ya iya lah ya, huahaha๐Ÿ˜† ).

2 thoughts on “#1410 – Photo Tales (8)

    1. Iya, nggak terlalu ramai karena pas siang hari. Kalau sewaktu rush hour sih rame banget, hehehe๐Ÿ™‚ . Ya, rasanya lebih suka aja transit di Rotterdam. Mungkin karena gedung stasiunnya lebih bagus mungkin ya, hehehe๐Ÿ˜€ .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s