Posted in PhD Life, Zilko's Life

#1397 – A Busy Month

ENGLISH

From how my schedule turns up to look like this month, it appears that June is going to be a very busy month also, haha๐Ÿ˜› . I will have a lot of meetings and discussions with many different people and some organizations. And the locations vary too; well, still mostly between Delft and Utrecht though, as usual,ย but one meeting is going to be held quite far away from Delft. Yeah, I guess people are packed with meetings in this month before the summer vacation begins in July, haha.

Speaking of work, this week was fine. I mean, it took a bit awhile to get back to my work rhythm after that long weekend in Paris to watch the French Open. But the transition processย has gone well, I think.ย Obviously this week the busy month also started so I already had a few meetings already, haha.

Yeah,ย that is all I have for the moment; as I don’t have much to write anyway. And this is probably because my blog writing-mode mental quota has dropped a little this week because I also have to write a lot for my work this week, haha๐Ÿ˜›

I had to transit in Breukelen for my meeting today. Btw, Breukelen, not Brooklyn :P
I had to transit in Breukelen for my meeting today. Btw, Breukelen, not Brooklyn๐Ÿ˜›

BAHASA INDONESIA

Dari bagaimana jadwalku untuk bulan ini terlihat, sepertinya bulan Juni ini akan menjadi bulan yang amat menyibukkan bagiku pula, haha๐Ÿ˜› . Aku harus menghadiri banyak meeting dan diskusi dengan banyak orang dan beberapa lembaga. Dan lokasinya bervariasi juga loh; walaupun sebagian masih di Delft atau Utrecht aja sih, seperti biasa, tetapi ada satu meeting yang akan diadakan jauh banget dari Delft loh, haha. Ya, kayaknya memang sekarang iniย musim-musimnya orang-orang disini untuk meeting ya sebelum liburan musim panas akan dimulai bulan Juli ini, haha.

Ngomongin kerjaan, minggu ini ya begitu-begitu aja dah. Tentu saja aku harus mengembalikan diriku ke ritme bekerja setelah ber-long weekend diย Parisย untuk menonton French Open. Tetapi proses transisinya berlangsung baik-baik saja kok, rasanya sih. Eh tentu saja minggu ini bulan menyibukkan ini sudah dimulai ya, karena aku sudah menghadiri beberapa meeting dah, haha.

Ya, segini aja sih yang bisa kutuliskan sekarang; dan memang nggak banyak yang bisa ditulis juga. Dan ini mungkin ada kaitannya dengan kuota mental mode menulis untuk blog-ku agak menurun deh minggu ini karena aku juga harus banyaak menulis untuk pekerjaanku minggu ini, haha๐Ÿ˜› .

10 thoughts on “#1397 – A Busy Month

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s