Posted in EuroTrip, Half Week Trip, Vacation

#1394 – Bonjour de Paris*!

ENGLISH

* Hello from Paris!

Yes, hello from Paris! So at the moment I am sitting down in my hotel in Paris sparing some time to write this post. Yes, so I am back in Paris for the, like, many times! Haha๐Ÿ˜›

Probably some of you remember that the reason I am in Paris now is to watch the French Open! The second grandslam tournament of the year! And it happens that the first week of this tournament coincides with a long weekend in the Netherlands so it is perfect!๐Ÿ˜€ Well, actually today is still not a holiday yet but I used one of my holiday allowance today as I need to get to Paris one day before my first day at the tournament, right?๐Ÿ˜‰

How was today? Well, in short, everywhere was crowded! I mean, not only in Paris but also in Schiphol Airport in Amsterdam! Haha๐Ÿ˜› . Well, it is going to be a long weekend though so that is probably not supposed to be surprising๐Ÿ™‚ . Paris was fine, as usual; except that the weather was a little bit annoying as it was cloudy and drizzling for a little bit.

Anyway, so that is all I can share at the moment. Tomorrow I have to get up early. And here are a couple of pictures from Instagram from today in Paris๐Ÿ˜‰ .

Bonjour de Paris!!
Bonjour de Paris!! Hello from Paris!
The super delicious confit de canard
The super delicious confit de canard

BAHASA INDONESIA

* Halo dari Paris!

Ya, halo dari Paris! Jadi ceritanya sekarang ini aku sedang duduk di kamar hotelku di Paris menyempatkan untuk menulis posting ini. Ya, jadi ceritanya aku kembali lagi di Paris untuk yang kesekian kalinya! Haha๐Ÿ˜›

Mungkin masih pada ingat sih ya bahwa alasan aku berada di Paris sekarang ini jelas adalah untuk menonton French Open! Turnamen grandslam kedua tahun ini! Dan kebetulan banget minggu pertama turnamen ini pas bebarengan dengan long weekend di Belanda jadi sempurna banget!๐Ÿ˜€ Eh, sebenarnya hari ini masih belum libur sih tetapi aku ambil cuti deh karena kan aku perlu untuk tiba di Paris sehari sebelum hari pertamaku di turnamennya kan?๐Ÿ˜‰

Bagaimanakah hari ini? Secara singkat, hari ini dimana-mana rame banget! Maksudku, nggak cuma di Paris aja log tetapi juga di Bandara Schiphol di Amsterdam! Haha๐Ÿ˜› . Ah, namanya juga akan long weekend sih ya jadi keramaian ini mungkin seharusnya tidak mengejutkanย :) . Paris sih masih bagus-bagus aja, seperti biasa; kecuali bahwa hari ini cuacanya agak menyebalkan deh karena mendung terus dan sedikit gerimis.

Yah, sepertinya segitu dulu deh yang bisa aku tuliskan saat ini. Besok harus bangun pagi nih. Btw di atas adalah dua foto dari Instagram tentang hariku hari ini di Paris๐Ÿ˜‰ .

13 thoughts on “#1394 – Bonjour de Paris*!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s