#1353 – More Pictures from London

ENGLISH

Well, I am very busy these days so I cannot really write a full post, so here are some more pictures from my weekend trip to London. 😀

BAHASA INDONESIA

Jadi ceritanya sekarang ini aku lagi sibuk banget sehingga nggak sempat untuk menulis sebuah posting-an utuh, jadi sekarang aku posting beberapa foto lain dari perjalanan akhir pekanku ke London kemarin ini aja deh. 😀

Advertisements

8 thoughts on “#1353 – More Pictures from London

    1. Yang kali ini aku apply yg long term soalnya waktu itu pas ada urusan kerjaan di London juga jadi sekalian 😛 . Kalau long term jauh lebih mahal harganya; tp berlaku 1 tahun, 2 tahun, dll (bisa milih). Ada juga yang short term (berlaku 6 bulan) dan harganya oke lah. Kalau nggak salah sekitar 100 euro biayanya 😀 .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s