#1331 – Back in Holland

ENGLISH

Today my 2013 year end trip to West England officially ended as I was flying back to the Netherlands from Manchester this afternoon. One week passed so quick btw! I can’t believe this vacation is over now! Hahaha πŸ˜† Anyway, obviously now I am still too tired to write the story of this vacation so I will get into that later. And therefore, I am going to write about something else…

Instagram

In the first one or two days of my year-end trip, it occurred to me that probably it would be a good idea to be more active on Instagram. I have already had an Instagram account for more than a year actually (since a few weeks after I got my smartphone), but I was not really active there. All this time I used it just to get the filter effect and shared on Facebook, hahaha 😳 πŸ˜† ; and so I never cared about being followed or following people.

And as some of you have, probably, noticed, I decided to go with the idea πŸ˜€ . We will see how it turns out πŸ™‚

***

Yeah, I think that is all I have for now. I am so tired now! And because this week is the first week of the 2014 tennis season (both men and women), I have to reserve my energy as I want to watch some of those matches! Hahaha πŸ˜†

BAHASA INDONESIA

Hari ini, acaraΒ perjalanan akhir tahun 2013ku di Inggris BaratΒ resmi berakhir karena siang tadi aku terbang kembali ke Belanda dari Manchester. Seminggu itu berlalunya cepat banget ya btw! Nggak percaya deh bahwa sekarang liburannya sudah selesai! Hahaha πŸ˜† . Ngomong-ngomong, rasanya masih capek banget nih untuk menulis cerita perjalanan ini, jadi ceritanya aku simpan untuk nanti-nanti deh. Dan makanya sekarang ngomongin hal yang lain aja ah…

Instagram

Di hari pertama atau kedua acara jalan-jalanku itu, tiba-tiba kepikiran untuk lebih aktif di Instagram nih. Sebenarnya aku sudah memiliki akun di Instagram selama lebih dari setahun loh (semenjak beberapa minggu setelah membeli smartphone-ku), tetapi aku nggak aktif disana. Selama ini sih aku memakainya hanya untuk filternya aja dan di-share di Facebook, hahaha 😳 πŸ˜† ; sehingga aku nggak pernah peduli dengan follow-mem-followΒ orang itu.

Dan seperti yang mungkin sudah disadari oleh beberapa orang, aku memutuskan untuk menjalankan ide untuk lebih aktif di Instagram ini πŸ˜€ . Kita lihat aja deh ya nantinya bagaimana πŸ™‚ .

***

Ya, kayaknya segitu aja deh untuk sekarang. Rasanya masih capek banget nih! Mana karena minggu ini jugalah minggu pertama dari musim tenis tahun 2014 (baik untuk putra maupun putri), jadi aku harus menyimpang energi karena aku ingin nonton beberapa pertandingannya! Hahaha πŸ˜†

Advertisements

16 thoughts on “#1331 – Back in Holland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s