Posted in EuroTrip, One Week Trip, Vacation

#1328 – Hello from West England!

ENGLISH

It is time to reveal where I am going to for my year-end trip. Yes, it is already very clear from the title. That is true, currently I am in West England!๐Ÿ˜€ Well, to be more precise, at the moment I am in Bristol, a city in south west England.

A few months ago I was thinking that I did not want to just stay in Delft through the Christmas and New Year holiday season. As the consequence, I needed a destination and I immediately thought of the United Kingdom because my visa would still be valid anyway. I have visited the UK several times before (Scotland and London a few times) and I wanted to visit new places. Long story short, after some browsing, I decided to visit west England; where my plan is to visit four cities during this trip: Bristol, Birmingham, Manchester, and Liverpool.

Obviously, I am not writing the details about this trip for now; as I have only been here for even less than half a day anyway. But I can say that this morning I was quite excited because my flight to Bristol from Amsterdam would be operated on a Fokker 70! Well, it was not the first time ever in my life I was flying on a Fokker 70 though, as around 17 years ago I did so (I think) when I was flying with Sempati Air, huahaha๐Ÿ˜†๐Ÿ˜Ž .

Okay, I think that is all I have for now.๐Ÿ˜€

BAHASA INDONESIA

Sekarang adalah saatnya untuk mengungkap tujuanku dalam rangka acara jalan-jalan akhir tahun ini. Iya, sudah jelas ya dari judulnya, huahaha๐Ÿ˜† . Benar sekali, sekarang ini aku sedang berada di Inggris Barat!๐Ÿ˜€ Tepatnya sih, pada saat ini aku sedang berada di Bristol, sebuah kota di Inggris barat daya.

Beberapa bulan yang lalu aku berpikir bahwa aku nggak mau kalau cuma di Delft aja sepanjang musim liburan Natal dan Tahun Baru. Yang mana artinya aku membutuhkan sebuah destinasi kan, dan langsung terpikirlah Inggris Raya (United Kingdom (UK)) sebagai tujuanku karena toh visaku akan masih berlaku juga. Aku sudah pernah mengunjungi UK beberapa kali sebelumnya (Skotlandiaย dan London beberapa kali) dan aku ingin mengunjungi tempat yang baru. Singkat cerita, setelah browsing-browsing dikit, aku memutuskan untuk mengunjungi Inggris barat; dimana rencanaku adalah mengunjungi empat kota dalam perjalanan ini: Bristol, Birmingham, Manchester, dan Liverpool.

Jelas lah aku tidak akan menulis detail mengenai perjalanan ini sekarang; toh ini juga belum ada setengah hari perginya, huahaha๐Ÿ˜† . Tapi bisa kuceritakan bahwa pagi tadi aku merasa excited loh karena penerbanganku dari Bristol ke Amsterdam akan dioperasikan dengan pesawat Fokker 70! Ya, ini bukan kali pertama seumur hidup aku naik Fokker 70 sih karena sekitar 17 tahun yang lalu (kalau nggak salah), aku pernah terbang dengan pesawat ini denganย Sempati Air, huahaha๐Ÿ˜†๐Ÿ˜Ž .

Oke deh, rasanya segitu dulu untuk saat ini.๐Ÿ˜€

13 thoughts on “#1328 – Hello from West England!

    1. Hahaha, iya nih Be, benar-benar lagi memaksimalkan kesempatan buat liburan yang ada, hehehe๐Ÿ™‚ . Mumpung lagi liburan kan jadi bisa bebas deh pergi jalan-jalannya, hehehe๐Ÿ˜€

      Trims!!๐Ÿ™‚ Happy holiday juga Be!๐Ÿ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s