#1163 – What Time Is It?

ENGLISH

Can anyone guess what time this photo was taken?

(Hint: it was taken about two weeks ago)

What time is it?

What time is it?

BAHASA INDONESIA

Adakah yang bisa menebak foto di atas diambil jam berapa?

(Petunjuk: fotonya diambil sekitar dua minggu yang lalu)

Advertisements

19 thoughts on “#1163 – What Time Is It?

  1. ndutyke says:

    jam berapa ya? mmmm….. gak tau deh, hehehe…

  2. Arman says:

    As early as 5pm. Atau kalo lagi ujan/mendung, it might be earlier.

  3. randompeps says:

    jaaaam 6 sore?

  4. yance says:

    ahh..kirain giveaway ada hadiahnya….hihhiihihi….pasti masih sore nih sekitar jam 5….cuman cepet gelap ya ko, jadi kayak udah jam 8 malem

  5. Thea says:

    pas baca judulnya ‘what time is it’, aku kira mau bahas album terbaru boyband korea 2PM~ abis judulnya sama banget! hahahha..

    jem 5! *nyontek comment2 di atas* :)))

  6. niee says:

    Setuju sama yg lain pasti sore deh πŸ˜€

  7. bebe says:

    jam 4-5 soreeee… hahaha.. edan ya cepet banget gelapnya.. badan rasanya cepet cape gini jadinya.. T_T

  8. […] out of their misery for their thirst of knowledge of knowing what time the picture I uploaded in my previous post was taken (lol ); well, I mean this […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s