Posted in General Life, Zilko's Life

#1154 – Last Weekend in November 2012

ENGLISH

This weekend was so much fun, mainly because I wasn’t stuck in my apartment all week long, huahaha๐Ÿ˜† .

I went to Raj’s dinner party on Friday evening. So, Raj, an Indian friend of mine, is going back to India in the coming week. Not for good though, but he will be away for some months and so he invited his friends for a dinner before going back to India. The dinner was at, not surprisingly, an Indian restaurant in Delft. It was a very nice restaurant with very nice Indian dishes!๐Ÿ™‚ I had a lamb masalaย and I ate it with the naan bread.

After dinner, we went bar-hopping at the city centre. At first we planned to stay for some drinks at the first bar, but we ended up leaving after about 20 minutes because there was a band playing there and their music was so loud that we couldn’t talk, hahaha๐Ÿ˜† . Then, we went to the second bar which was already full because it was Friday night and we ended up getting spot in the smoking room, huahaha๐Ÿ˜›. Luckily there was noone smoking there at that moment though, even though it still smelled cigarette. I went back home at around 1:00 because I was so exhausted (I had a long Friday at work where I worked from 8:15 to 17:15, hahaha)

I did not do much on Saturday because I was still quite tired. In the afternoon, however, I cleaned my apartment because this weekend was my turn for the cleaning duty.

Sunday evening, I got another dinner invitation. Qian, a friend of mine, got a PhD position in Amsterdam starting in December. So, she is moving to Amsterdam later on this week and she was inviting everyone for dinner before she moves. If on Friday we had Indian dinner, now we had Chinese dinner, huahaha๐Ÿ˜† . It was another a very nice dinner๐Ÿ™‚

BAHASA INDONESIA

Akhir pekan ini mengasyikkan dah, utamanya karena aku tidak stuck di apartemen sepanjang wiken sih, huahaha๐Ÿ˜† .

Aku pergi ke dinner party-nya Raj Jumat malam. Jadi, Raj, seorang temanku dari India, akan kembali ke India minggu ini. Nggak for good sih, tapi dia akan pergi selama beberapa bulan gitu sehingga dia mengundang teman-temannya untuk makan malam sebelum kembali ke India. Makan malamnya diadakan di, nggak mengherankan lah ya, sebuah rumah makan India di Delft. Restorannya oke juga lho dan masakannya enak juga!๐Ÿ™‚ Aku memesanย masalaย domba dan kumakan dengan roti naan.

Setelah makan malam, kami bar-hopping gitu deh pusat kota. Awalnya kami berencana duduk-duduk di bar pertama untuk beberapa drinks gitu deh, tapi akhirnya kami cabut setelah sekitar 20 menit soalnya disana sedang ada band dan mereka mainnya keras banget sehingga kami jadi nggak bisa ngobrol, hahaha๐Ÿ˜† . Lalu, kami pergi ke bar kedua yang mana sudah penuh karena kan malam Sabtu gitu ya, dan jadilah kami mendapatkan tempat di ruangan khusus merokoknya, huahaha๐Ÿ˜› . Untungnya waktu itu nggak ada yang sedang merokok disana, walaupun bau rokoknya masih terasa banget sih. Aku pulang sekitar jam 1:00 deh soalnya aku capek banget (hari Jumatku kemarin panjang banget dimana aku bekerja dari jam 8:15 sampai 17:15, hahaha)

Nggak banyak yang kulakukan di hari Sabtu karena aku masih merasa capek. Eh, tapinya aku juga bersih-bersih apartemen sih siangnya karena akhir pekan kali ini adalah giliranku untuk bersih-bersih.

Minggu malam, aku mendapatkan undangan makan malam lagi. Qian, seorang temanku, mendapatkan posisi PhD di Amsterdam mulai Desember ini. Jadi, dia akan pindah ke Amsterdam gitu akhir minggu ini dan ia mengundang orang-orang untuk makan malam sebelum ia pindah. Nah, kalau di hari Jumat kami makan masakan India, kali ini kami makan Chinese food deh, huahaha๐Ÿ˜† .Ya, makan malam yang sangat mengasyikkan deh๐Ÿ™‚

14 thoughts on “#1154 – Last Weekend in November 2012

    1. Hello. Indeed๐Ÿ™‚

      Why don’t you want to eat Indian food anymore? Because of the spiciness? This one I had in Delft was not spicy at all, probably because it was already toned down to match Dutch tounge, hahaha๐Ÿ˜†

      1. I was kinda traumatic. You can say that way. Hahaha
        I was in Singapore at that time and had Indian food for 2 days in a row. It was like I had enough with the curry. Even now, I don’t wanna eat food with curry-like taste. I love spicy food actually, but not curry indeed. haha

        1. Really? That is interesting. Well, I have never had curry consecutively though so maybe that is why I haven’t experienced that. But maybe that is because I don’t like too spicy food, hahaha๐Ÿ™‚

    1. Kalo di restoran mah kaga hrratis Bu. Beda budaya dah. Kalau disini kalau diajakin makan di rumah makan atau cafe gitu bukan berarti mau ditraktir, hehehe๐Ÿ˜€ .

  1. pantesan aja wik en nya menyenangkan…makan makan terus sih ko….
    baru denger ada istilah bar hopping…hehehehee.. yang sering denger kan island hopping…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s