Posted in Miscellaneous, Photos, Vacation

#1140 – First Post via Smartphone

So I am currently on my vacation and somehow I got the idea to try posting using my smartphone. So yeah, this is my first trial and therefore it may look a bit different from my other posts. For one, it is not bilingual, hahaha…

Anyway, I am in Nice now and today I went to Monaco. What I can say for now is that Monaco is SOO beautiful. I cannot write more elaborately so I am just posting a picture I took earlier today in Monaco. Wait for the story!!

Monaco!!

Le Port of Monaco!!!

 

30 thoughts on “#1140 – First Post via Smartphone

    1. Itu dia Nie, aku awalnya mau download app-nya WordPress, tapi itu app untuk yang .org deh. Tapi apakah ini juga berlaku untuk yang .com?? Hmmm… *agak bingung soal .com dan .org ini, hahahaπŸ˜†πŸ˜Ž * Jadinya kemarin ini aku bikin posting pakai internet biasa deh, hanya saja memang masuk ke website mobile-nya. Lebih ringkas, tapi agak kurang praktis untuk bikin posting (menurutku).

      Iya, Monaco keren banget kan!πŸ™‚

      1. bisa zil.. aku kan wp.com juga. Kan ada pilihan tuh kita blognya di wp.com atau yang hosting di org. Lebih enak loh pake aplikasi wp di android itu. Lebih terasa ringkas dan lebih ringan pada saat penulisanπŸ˜€

    1. Yoi. Di sini pelabuhannya gitu memang cakep-cakep Na. Eh, tapi di Jakarta di kawasan yang elit gitu juga ok kok pelabuhannya (kalo gak salah), hahahaπŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s